Free cookie consent management tool by TermsFeedJocuri ca la aparate: Genius of Leonardo
Jocuri ca la aparate: Genius of Leonardo
5.0

Jocuri ca la aparate: Genius of Leonardo

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Genius of Leonardo jocuri ca la aparate

Muzician, arhitect, Inventator, scriitor, botanist, cartograf, Leonardo da Vinci este considerat unul dintre cele mai mari genii din istoria omenirii. Un asemenea reprezentant de seama al Renasterii a fost subiect de inspiratie pentru dezvoltatorii de sloturi video. Asa a luat nastere Genius of Leonardo, un joc la pacanele cu 30 de linii de plata si simboluri asociate cu perioada Renasterii.

Omul Vitruvian, Mona Lisa, Tancul, Elicopterul, Mitraliera, Caruciorul cu trei roti autopropulsat sau Surubul aerian sunt cateva dintre inventiile sale. O buna parte dintre acestea se regasesc si in Genius of Leonardo, un slot video care incepe sa castige tot mai mult la capitolul popularitate. Aceste simboluri sunt stivuite pe cinci role si trei tamburi, cu posibilitatea de a genera castiguri subtantiale.

Simboluri

12 este numarul de simboluri care pot fi stivuite pe cele cinci role existente. Parte dintre ele sunt catalogate in simboluri comune, intalnite si in alte jocuri. Cinci sunt aceste simboluri, recunoscute pe ecranul de joc drept 10, J, Q, A si K. Sunt colorate si intalnite des in jocurile la pacanele. Alte sapte simboluri intra la categoria specifice jocului. Evident ca toate acestea au legatura stransa cu personajul care da si numele jocului, Leonardo Da Vinci.

Mona Lisa este o creatie emblamatica a lui Leonardo da Vinci. Aceasta este o pictura celebra a lui Da Vinci, fiind considerata cea mai renumita opera din istoria omenirii. Barca cu vasle, Surubul aerian, Omul Vitruvian, Tancul si Ornitopterul sunt prezente drept simboluri specifice jocului. Doua dintre ele, Mona Lisa si Omul Vitruvian sunt speciale. Unul este simbolul Wild, care substituie toate celelalte simboluri si altul este Scatter si declanseaza jocurile gratuite.

Jocuri ca la aparate: Genius of Leonardo
Genius of Leonardo Simboluri Slot

Reguli de joc si gameplay

Trebuie sa ai cont la cele doua cazino-uri online Fortuna si NetBet Cazino. Sunt cele care iti ofera posibilitatea sa joci Genius of Leonardo. Pe ecranul de joc sunt stivuite 15 simboluri, gratie celor trei tamburi si cinci role. In lateralele acestor simboluri exista cinci numere, 1, 5, 10, 20 si 30, care reprezinta liniile de plata. Cu un simplu click pe acestea iti poti selecta numarul exact de linii de plata pe care vrei sa joci. Un pariu este considerat valid in momentul in care pe linia de plata sunt cel putin trei simboluri identice consecutive, de la stanga catre dreapta.

Aceste plati sunt generate si in functie de miza fiecarui pariu in parte. Ea se poate selecta din partea de jos a ecranului si variaza intre 30 si 600 de puncte de credit. Tot pe bara de jos, in stanga meniului cu miza fiecarui pariuri sunt patru butoate. Acestea permit activarea sau dezactivarea sunetului, informatii tabel de plati, rotire automata sau maximizarea/minimizarea ecranului de joc.

Functii speciale

Asa cum am mentionat si anterior cuvantul special este folosit atat pentru simboluri, cat si pentru functii. Scatter si Wild sunt cele pe care trebuie sa le cautam atunci cand vrem sa fim speciali in slotul video Genius of Leonardo. Omul Vitruvian este cel care reprezinta Wild-ul pe linia de plata si este prezent pe fiecare rola in parte. Cinci astfel de simboluri pe linia de plata genereaza si cel mai mare castig al jocului, respectiv 20.000 credite. Daca acesta leaga doua simboluri obisnuite si genereaza o plata, atunci se extinde pe intreaga rola.

EGT ne propune prin Genius of Leonardo un joc cu speciala. Aceasta este activata in momentul in care pe rolele 2, 3 si 4 este prezent simbolul Scatter. Imaginea care il distinge pe ecranul de plata este reprezentanta de cea a Mona Lisei. Activata aceasta speciala, jucatorul alege dintre simbolurile Mona Lisa imprastiate pe ecran si colecteaza credite. In momentul cand descopera simbolul “joaca rotiri gratuite”, atunci se vor initia aceste rotiri. Numarul lor variaza, de la 5 si pana la 50 de rotiri gratuite, depinde de intervalul de credite colectate.

  • 6 credite colectate sau mai putine inseamna 5 rotiri gratuite.
  • 7-12 credite colectate = 7 rotiri speciale
  • 13-30 credite colectate = 10 rotiri gratuite
  • 31-45 credite colectate = 15 rotiri gratuite
  • 46-55 credite colectate = 20 rotiri gratuite
  • 56-62 credite colectate = 30 rotiri gratuite
  • 63-65 credite colectate = 50 rotiri gratuite

Aceste credite sunt colectate si inmultite cu valoarea pariului, ele adaugandu-se in balanta. Exista posibilitatea redeclansarii specialei. Asta inseamna ca numarul initial de rotiri gratuite se adauga numarului actual.

Plati pacanele Genius of Leonardo

Valoarea exacta a unei plati in jocurile la pacanele depinde de simbolul stivuit pe linia de plata si de miza pariului. In Genius of Leonardo exista cinci astfel de praguri de pariere, cu valori intre 30 si 600 credite. Astfel, raportandu-ne la cel mai mare pariu pe care il putem efectua, pe o linie de plata se pot castiga 20.000 puncte de credit.

O intreaga linie de simboluri Wild este cea care genereaza acest castig. Insa, simbolul Wild in jocul la pacanele Genius of Leonard se extinde pe intreaga rola atunci cand leaga un castig. Drept urmare, un asemenea deznodamant ar genera un castig mult mai mare pentru ca ar insemna mai multe linii de plata complete cu acelasi simbol de top.

Jocuri pacanele pe mobil: Genius of Leonardo

Telefonul mobil a devenit indispensabil omului, asadar operatorii de pariuri si cazinouri online au luat in calcul si acest lucru. Ei permit accesarea site-urilor indiferent de dispozitiv. Dar nu toate sloturile video sunt accesibile pe mobil. Nu este cazul si al lui Genius of Leonardo pentru ca EGT s-a adaptat cerintelor pietei.

Cele mai multe dintre jocurile sale sunt accesibile pe toate dispozitivele mobile. Indiferent de sistemul lor de operare, ca este Android sau IOS, Genius of Leonardo poate fi jucat pe desktop, tableta si mobil. Nu exista diferente intre varianta clasica si cea pe mobil. Daca pe desktop selectezi miza si activezi functia Gamble dintr-un meniu amplasat in partea de jos a eranului, pe mobil apare pe mijloc.

Verdict

Din nou EGT a reusit sa capteze atentia cu un joc a carui tema este una foarte interesanta. In principiu Genius of Leonardo este un joc pe care merita sa il incerci. Grafica moderna, jackpot-ul progresiv si prezenta specialei sunt cateva dintre elementele menite sa te convinga sa incerci.

Posibilitatea de a juca pe mobil si de ajustare a liniilor de plata sunt elemente pe care nu le intalnim la toate sloturile video. Aici este un plus, dar nu inseamna ca il face un joc aparte. Un minus ar putea consta in faptul ca RTP-ul nu este peste media jocurilor acestui producator. Asta inseamna ca te poti bucura de castig, dar cele mai multe dintre ele vor fi mai mici si des intalnite.