Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele online: Golden Glyph
Pacanele online: Golden Glyph
5.0

Pacanele online: Golden Glyph

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Golden Glyph jocuri pacanele

Slotul Golden Glyph este o productie a celor de la Quickspin, care te va duce in Egiptul Antic. In joc vei da peste regina egiptului Cleopatra, faraonul Tutankamon, zeul soim Horus, precum si hieroglifele specifice zonei egiptene.

Goldern Glyph este un slot video structurat pe 7 linii si 7 coloane si este platit pe grupuri de tip 7×7, ceea ce inseamna ca trebuie sa obtineti minim 5 sau mai multe simboluri de acelasi tip, in pozitii adiacente pentru a forma o combinatie castigatoare. De asemenea, jocul este format sub forma invartirii mecanice, adica simbolurile castigatoare sunt indepartate, iar spatiile goale fiind umplute cu altele, pana cand nu mai exista grupuri castigatoare.

Jocul dispune de simboluri wild si de runde gratuite, ceea ce inseamna ca sansele tale de castig au crescut considerabil.

In ceea ce priveste miza, cei de la Unibet Cazino propun doar varianta in EURO, insa banii vor fi automat schimbati din RON in EURO in momentul accesarii slotului. Miza minima fiind de 1 E, iar cea maxima este de 100 E. Castigul va varia in functie de bugetul tau si poti ajunge la un castig maxim de 250.000 de Euro.

Simboluri

Simboluri slotului Golden Glyph te vor transporta in Egiptul Antic si vei regasi un numar de 14 simboluri, precum regina Cleopatra, faraonul Tutankamon, zeul soim Horus, hierogrifele egiptene, dar si 4 simboluri wild si un scatter (Bonus 9 invartiri ).

Vorbeam mai sus de simboluri wild, iar acestea sunt: Power wild, Blaze of fair, Eye of Horus si Golden Scarab, acestea fiind denumite si Power-up-uri, iar fiecare dintre ele se activeaza in functie de valoarea si cate simboluri apar pe panou. Toate acest functii sunt redate de dupa ce apare prima data simbolul Power wild, iar apoi se elimina pe rand pana ajunge la simbolul rotiri gratuite.

Cel mai mare castig este oferit de zeul soim Horus, protectorul Egiptului, iar cel mai mic este dat de hieroglifa egipteana (sistemul de scriere al Egiptului antic).

Pacanele online: Golden Glyph
Simboluri Golden Glyph

Reguli de joc si gameplay

Regulile de joc sunt destul de complicate la prima vedere, fiind un slot nou, modern, dar care este foarte atractiv in ceea ce priveste grafica.

Pentru a juca acest slot video, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa selectati miza, in functie de buget, soldul apare in stanga jos, iar castigul in dreapta jos. De asemenea poti selecta functia automata, de unde poti selecta numarul de jocuri.

Spuneam ceva mai sus despre felul in care jocul face plata. Ei bine, orice simboluri care fac parte dintr-un grup castigator sunt indepartate, iar spatiile goale vor fi umplute cu simboluri ce cad de sus. Orice castiguri noi vor fi adaugate la castigul existent, iar invartirea se incheie cand nu mai exista grupuri castigatoare noi.

Rotirile gratuite vor fi declansate dupa ce cele 4 simboluri wild vor fi inlaturate pe rand din partea stanga a jocului, aducand 9 runde bonus.

Functii speciale

Acest slot are functii speciale interesante, care pot aduce castiguri uriase.

In primul rand Power-up-urile, care vor fi activate in fuctie de un castig Power Wild, iar la numar sunt 4 si activeaza pe rand, dupa cum urmeaza:

  • Power wild – Se multiplica in interiorul unui grup castigator la fiecare runda si activeaza un alt Power-up daca este conectat unui castig.
  • Blaze of fair – Plateste toate simbolurile de castig mare si mic pe randul si coloanele sale.
  • Eye of Horus – trebuie sa plateasca pentru toate aparitiile vizibile ale unui tip de simbol mic ales aleatoriu.
  • Golden Scarab – multiplica 4 – 10 simboluri WILD plasate aleatoriu.

Functia Bonus de rotiri gratuite este declansata de pornirea bonusului de rotiri gratuite. Cu 9 rotiri gratuite acordate, veti primi 3 rotiri suplimentare gratuite de fiecare data cand este declansata functia Power-up. De asemenea, la prima rotire gratuita, se adauga la intamplare in grila un wild special Glyph de Aur. Cu fiecare rotire, acest Golden Glyph salbatic se deplaseaza intr-o pozitie aleatorie si vine cu un multiplicator care creste cu 1 de fiecare data cand face parte dintr-o combinatie castigatoare. Multiplicatorul poate ajunge pana la x99, ceea ce poate duce la plati uriase, demne de orice faraon.

Si daca nu era de ajuns, pe langa toate acestea exista si un simbol inlocuitor, adica inlocuieste toate simbolurile, cu exceptia cu excepția inlocuitorului putere si inlocuitorului hieroglifa de aur.

Plati pacanele Golden Glyph

Fiind un slot antic cu multe simboluri, nu se anunta castiguri mai dese, predominand cele mici. Cu un RTP de 96,19 %, platile mari vor fi rare, insa nu inseamna ca ele nu exista. Mai jos iti voi arata ca daca esti norocos poti pune mana pe un premiu urias.

De exemplu, daca joci pe o miza de 10 EURO, poti avea urmatoarele castiguri, in functie de simbol si de numarul grupului:

  • Hieroglife – 15+simboluri grup = 75, 125, 135, 180 Euro (in functie de tipul hieroglifei variaza castigul).
  • Tutankamon – 15+simboluri grup = 750 Euro
  • Cleopatra – 15+ simboluri grup = 1000 Euro
  • Soim Horus – 15+ simboluri grup = 2500 Euro

Jocuri pacanele pe mobil Golden Glyph

Golden Glyph poate fi jucat de pe orice dispozitiv mobil, fara nicio dificultate tehnica, dar ofera in acelasi timp si un aspect vizual placut. De asemenea, calitatea sunetului este foarte buna. Rolele se misca destul de lent, insa in acest mod functioneaza slotul, nefiind o problema de conexiune la internet sau de memorie a telefonului.

Verdict

Slotul Golden Glyph este un joc complicat, un joc care iti ofera satisfactie foarte rar, predominand castigurile mici, insa daca esti norocos si prinzi rundele bonus, cu siguranta vei avea un castig urias. In ceea ce priveste moneda slotului si miza, care este standard, adica in Euro, din punctul meu de vedere este un minus, miza minima fiind de 1 Euro, ceea ce nu e pentru orice buget. Insa, daca vrei sa fii un fel de Indiana Jones, slotul oferit de Unibet Cazino, iti poate indeplini dorinta.