Free cookie consent management tool by TermsFeedJocuri ca la aparate: Grace of Cleopatra
Jocuri ca la aparate: Grace of Cleopatra
5.0

Jocuri ca la aparate: Grace of Cleopatra

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
EGTAntice5 Iulie, 201496.23%NUDADA5.000 x

Grace of Cleopatra jocuri pacanele

Considerata mult timp drept cea mai frumoasa femeie din lume, Cleopatrei i-au fost inchinate o multime de carti, filme si documentare. Grace of Cleopatra este un joc care are drept tema perioada de atunci a Egiptului Antic, iar simbolurile ce descriu tema o au in prim-plan. Acest joc la pacanele este consider clasic pentru amatorii sloturilor, cu atat mai mult cele ale providerului EGT. Cu 5 role si 15 simboluri ce isi fac aparitia la fiecare rotire, acesta ofera posibilitatea unei speciale cu simbol expansiv.

La cel putin trei simboluri care o reprezinta pe cleopastra se vor declansa 10 rotiri gratuite. Acelasi simbol cand nu declanseaza speciala este WILD si substituie toate celelalte simboluri obisnuite.
Simboluri Grace of Cleopatra

Precum toate jocurile de la EGT, exista simboluri clasice, pe care le intalnim indiferent de tema jocului si simboluri care reprezinta cat se poate de clar jocul. Asa se intampla si in Grace of Cleopatra, unde exista zece simboluri, jumatate dintre ele sunt clasice si sunt reprezentate pe ecran de Q, J, 10, A si K, cat si alte cinci simboluri specifice Egiptului de atunci.

Simbolizand o pisica aurie, acesta este unul dintre simbolurile specifice ale jocului Grafe of Cleopatra. Carabusul este si el cunoscut drept un simbol care descrie tema jocului. Cele mai interesante simboluri sunt cele in care sunt intruchipati Julius Cezar, Cleopatra si Marc Antoniu, cei trei avand o stransa legatura atunci. Cu ultimul a si fost casatorita in timp ce Imparatul roman se spune ca a fost tatal fiului Cleopatrei, Cezarion.

Reguli de joc si gameplay

Inainte de a rula Grace of Cleopastra si toate jocurile la pacanele, este necesar sa selectati miza pentru fiecare pariu. Aici exista cinci praguri de pariere, de la 10 si pana la 200 de credite pentru fiecare rotire. Pe cele cinci role vor rula 15 simboluri, cate trei pe fiecare rola.

Desfasurarea jocului tine de modalitatea de amplasare a acestor simboluri pe ecranul de joc. Pentru ca un castig sa fie valid, pe langa cel putin doua sau trei simboluri consecutive pe linia de plata, in functie de simbol, este nevoie ca ele sa respecte ordinea. Trebuie sa fie pe ecranul de joc de la stanga catre dreapta, aceasta este modalitatea prin care un pariu este valid.

Daca ultimul castig nu este suficient de mare, datorita functiei GAMBLE se poate dubla.

Functii speciale

In jocurile la pacanele intalnim tot felul de simboluri ce pot declansa speciale, reprezentand WILD sau alte bonusuri. In Grafe of Cleopastra, simbolul reprezentand personajul principal tine atat locul de WILD, care inlocuieste toate celelalte simboluri obisnuite, cat si rolul de Scatter. La cel putin trei astfel de simboluri in aceeasi rotire se declanseaza speciala. Aceasta permite obtinerea a zece jocuri gratuite, plus un simbol special expansiv.

Functia GAMBLE este una deja cunoscuta in randul pasionatilor de pacanele. Permite dublarea ultimului castig. Activata, se intoarce o carte cu fata in jos, careia trebuie sa ii fie ghicita culoare. Ea poate fi rosie sau neagra. La cinci asemenea culori ale cartilor ghicite, functia se inchide automat, iar castigul rezultat se va duce automat in balanta.

Grace of Cleopatra este un joc de tip mystery si asta inseamna ca oricand, intr-un mod aleatoriu, se poate activa Jackpot Cards. Pe ecranul de joc apar 12 carti cu fata in jos si unde sunt patru simboluri diferite. Pentru a castiga unul dintre aceste bonusuri, este nevoieca aceste carti sa fie intoarse pana cand apar trei simboluri identice. In functie de simbolul respectiv, castigul poate sa fie mai mare sau mai mic, dar el este automat trimis catre balanta.

Plati pacanele Grace of Cleopatra

RTP-ul nu este unul generos nici pentru un joc pe zece linii de plata. Totusi, exista posibilitatea ca un castig sa fie marit datorita functiei GAMBLE. Exista castiguri importante pe tabloul de plati si ele se leaga strict de simbolurile specifice jocului. Cel mai mare pariu al jocului este de 200 de credite pe rotire, dar si castigurile sunt pe masura acestuia. O linie intreaga de simboluri reprezentandu-l pe Iulies Cezar valoreaza de 500 de ori mai mult decat miza pariurilui efectuat.

Mai sunt castiguri acceptabile pentru un asemenea joc. Cinci simboluri consecutive care ii infatiseaza pe Cleopatra sau Marc Antoniu valoreaza 40 000 credite.

Jocuri ca la aparate: Grace of Cleopatra
Simboluri Grace of Cleopatra

Jocuri pacanele pe mobil: Grace of Cleopatra

Pentru toate cazinourile online si nu numai este necesar ca un client sa se bucure de tot confortul pe care il poate avea. Astfel, providerii s-au adaptat rapid si acum aproape toate jocurile pot rula in aceleasi conditii, folosind aceeasi grafica. Posesorii de telefoane mobile, tablete sau ipad pot sa ruleze Grace of Cleopatra. Desigur, noi recomandam varianta pe tableta, pentru ca dimensiunea ecranului permite desfasurarea jocului in conditii decente.

Trebuie sa stiti ca jocurile pe mobil au meniul amplasat in partea dreapta, spre deosebire de varianta desktop, unde meniul este in partea de jos. Tot din partea dreapta se poate activa functia Gamble, cat si modifica pariul pe fiecare rotire.

Verdict

Daca va plac jocurile ce au drept tema istoria Egtipului si numai, cu siguranta Grace of Cleopatra este slotul perfect. Trebuie sa stiti inca din start ca RTP-ul nu este unul ridicat si asta inseamna ca vor exista castiguri mari, dar ele vin forte rar. De regula, castigurile oferite sunt mici sau medii si sunt menite sa te tina pe linia de plutire.

Unul dintre avantaje este si posibilitatea rularii jocului pe dispozitive mobile indiferent de sistemul lor de operare. Astfel, Grace of Cleopatra vine mai aproape de tine. Indiferent ca vei juca acest joc la pacanele in varianta clasica sau pe dispozitivele mobile, jackpoturile sunt aceleasi, grafica ramane si ea la fel.