Free cookie consent management tool by TermsFeedJocuri pacanele: Great Empire
Jocuri pacanele: Great Empire
5.0

Jocuri pacanele: Great Empire

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
EGTAntic1 Mai, 201596.11%NUDADA1.000 x

Great Empire jocuri pacanele

Jocurile cu tema istorica par sa fie cele mai interesante, dar sunt convins ca nu asta e motivul principal pentru care multi le joaca. Great Empire este un joc la pacanele considerat clasic in randul amatorilor de EGT-uri. Pe ecranul de joc sunt cinci role si trei tamburi, pe care sunt stivuite 15 simboluri. Ele pot fi de diferite modele, atat simboluri obisnuite, cat si speciale, cum sunt cele WILD sau Scatter.

In cei aproape patru ani ai sai nu a avut timp sa devina popular in randul jucatorilor la pacanele. Totusi, Great Empire, precum toate jocurile de la EGT, are cinci praguri decente de pariere. Poti alege intre 10 si 200 de credite pentru fiecare rotire, pariu existent pentru 10 linii. Acestea se pot ajusta in functie de dorinta fiecaruia. Astfel, poti ajusta liniile de plata, 1, 3, 5, 7 sau 10.

Simboluri

Great Empire nu se lasa ma prejos, dar o parte dintre simboluri sunt cele clasice, pe care le intalnim la aproape toate jocurile la pacanele de la EGT. A, J, Q si k fac parte si ele din tema jocului, fiecare simbol fiind colorat diferit. Exista cinci simboluri obisnuite ce dau si tema jocului, iar primul dintre ele, pe linia de plata, este floarea de lotus. De la frumusetea acelei flori spectaculoase, trecem la paznicul cu cap de le.
Ursul panda nu avea cum sa lipseasca dintr-un joc ce are drept tema istoria Chinei. Este un animal recunoscut pentru frumusetea sa. Totusi, cele mai interesante simboluri sunt cele reprezentate de printesa si de print, frumos evidentiate datorita graficii moderne folosite de cei de la EGT.

Mai exista si doua simboluri speciale, acestea reprezinta Wild-ul si Scatter-ul. Wild-ul apare pe ecranul de joc sub forma unul cerc jumatate colorat in negru si jumatate in alb, simbolul binelui si al raului. Scatter si simbolul care declanseaza speciala apare pe rolele 1, 3, 5 si este identificat cu un templu specific Chinei.

Jocuri pacanele: Great Empire
Tabel de plata Great Empire

Reguli de joc si gameplay

Este foarte important sa aloci un buget moderat jocurilor la pacanele, drept pentru care exista si anumite praguri de pariere. Great Empire ofera cinci praguri de pariere, in functie de fiecare buget. Poti incepe prin a paria 10 credite pe rotire pana la 200. Stabilita suma fiecarui pariu, in functie de valoarea acestuia vor valora si posibilele viitoare castiguri. In functie de tipul de simbol, pe linia de plata sunt necesare intre doua si cinci simboluri, conditia de baza fiind sa fie amplasate de la stanga catre dreapta ecranului de joc.

Un castig care nu este satisfacator se poate oricand dubla prin activarea functiei Gamble. Aceasta apare imediat sub suma castigata. Activarea ei presupune indicarea corecta a culorii pe care o are cartea intoarsa cu fata in jos. Puteti alege intre rosu sau negru. Se ghicesc cel mult cinci carti consecutive la o activare, pentru ca apoi castigul rezultat sa fie automat introdus in balanta.

Functii speciale

Great Empire este unul dintre jocurile ale caror speciale sunt mai complexe decat la alte jocuri. Aceastaa se activeza daca simbolul Scatter cade pe rolele 1, 3 si 5 in aceeasi rotire. Astfel, modul de desfasurare al ei trebuie ales in functie de inspiratie. Se pot alege intre 5, 10 si 15 jocuri gratuite. Cinci jocuri gratuite pot da castiguri mai mari, pentru ca in timpul acestora rolele 1, 3 si 5 sunt pline cu wild-uri. Zece jocuri gratuite vin cu rolele 2 si 4 pline de wild-uri, iar 15 rotiri gratuite aduc rola 3 plina cu wild-uri.
Wild-ul este un simbol interesant pentru ca in timpul unei rotiri, simpla sa prezenta pe rola, face ca aceasta sa intinda pe intreaga rola. Acesta substituie toate simbolurile de pe aceeasi rola, singura exceptie fiind cel Scatter.

Plati pacanele Great Empire

Precum toate jocurile providerului EGT, acesta propune cinci praguri de pariere. Great Empire nu este cu nimic mai diferit, pentru fiecare rotire poti paria pe valori intre 10 si 200 credite. Castigul este cel mai dorit in momentul in care ai ales sa joci la pacanele, iar in functie de valoarea pariului, acesea cresc substatial.

Cea mai mare suma castigata intr-o singura linie de plata la Great Empire este de 20 000 credite. Asta implica o intreaga linie de plata plina cu wild-uri. Mai sunt si alte variante de a incerca sa iti maresti castigurile.

Functia Gamble joaca un rol important in jocurile la pacanele. Datorita acesteia iti poti dubla ultimul castig, tot ce trebuie sa faci este sa indici corect culoarea cartii de joc intoarsa cu fata in jos.

Jocuri pacanele pe mobil: Great Empire

Indiferent de domeniul de activitate, trebuie sa tinem pasul cu tehnologia. Jocurile la pacanele reprezinta o nisa importanta, astfel ca producatorii s-au adaptat. Astfel, sloturile video au devenit accesibile si pe dispozitivile mobile. Great Empire este unul dintre ele, acesta se poate juca atat pe telefoane mobile, tableta sau Ipad.

Nu exista restrictie, indiferent de sistemul de operare jocurile de la EGT se pot accesa in conditii foarte bune. Grafica moderna se pastreaza, indiferent ca vorbim despre dispozitivele ce utilizeaza sistemul de operare Android sau IOS.

Singura modificare daca ii putem spune asa este amplasarea diferita a meniului. In varianta clasica el apare in partea de jos, tot de acolo poti actiona si functia Gamble. In schimb, pe mobil acestea apar in partea dreapta a ecranului de joc, tot de acolo se pot ajusta mizele pe fiecare rotire.

Verdict

Daca iti plac jocurile cu grafica moderna si culorile vii, Great Empire are un plus in aceasta privinta. Pana la urma castigurile sunt cele care intereseaza jucatorul, iar din punctul acesta de vedere lasa usor de dorit. Propune castiguri mari rare, de cele mai multe ori acestea sunt dese si foarte mici. Vrei sa incerci si topul celor mai bune pacanele? Nimic mai simplu. Ai pe pagina noastra toate informatiile pe care le cauti in aventura ta in lumea sloturilor.

Great Empire, precum toate jocurile produse de firma EGT, propune praguri de pariere pentru fiecare buget in parte. Daca vrei sa joci pentru simpla distractie, ai varianta de a juca 10, 20 sau 50 de credite pariu pentru fiecare rotire pe toate cele 10 linii de plata.