Pacanele online: Napoleon & Josephine

Evaluare joc:
Producator: Relax Gaming
Data lansarii: 14.09.2020
RTP: 97.03%
Variatie: Ridicata
Schema: 5*4
365Rank 469
Grafica 4.5 / 5
Sunet 3.5 / 5
Divertisment 3 / 5
Runde Bonus 4.5 / 5
Total 3.875 / 5

5 motive sa incerci acest slot

 • Pana la 50 rotiri gratuite dintr-un Spin
 • Simboluri Wild
 • 50 linii de plata
 • Tematica cu Napoleon
 • Castig maxim: 75.000 monede
5
Role
50
Linii de plata
400 RON
Pariu maxim
1200000 RON
Castig maxim
Da
Speciala
50
Runde gratuite

Pacanele online: Napoleon & Josephine

Descopera putin din secretele lui Napoleon si ale sotiei sale Josephine cu jocul de pacanele online: Napoleon & Josephine, un slot de la Relax Gaming, cu 5 role x 4 randuri si 50 linii de plata fixe. Castiga pana la 50 rotiri gratuite dintr-un Spin pentru posibile castiguri de pana la 75.000 de monede! Lansat in septembrie 2017, slotul vine cu un RTP mai mult decat ne asteptam, de 97.03% si o volatilitate ridicata. Afla toate detaliile acestui slot in recenzia noastra completa.

Pacanele online: Napoleon & Josephine

Pacanele online: Napoleon & Josephine

Simboluri

Simbolurile jocului includ Trasuri, Coliere, Coroane, Pandantive, Palate si cartile de joc Inima, Frunza, Trefla si Romb, acestea fiind si cele care platesc mai putin. Simbolurile speciale sunt Napoleon (cel mai bine platit) si Josephine, in timp ce Tunul este Wild – le inlocuieste pe toate celelalte, cu exceptia Scatter-ului (Josephine) si apare doar pe tamburii 2, 3 si 4.

Reguli de joc si gameplay

Slotul Napoleon & Josephine se joaca pe o matrice clasica, cu 5 role si 4 randuri. Exista 50 linii de plata fixe, deci nu trebuie sa iti faci griji in aceasta privinta. Miza per rotire incepe de la 2 RON si ajunge la 400 RON – click pe butoanele + si – din partea stanga jos a ecranului. In general, combinatiile castigatoare se platesc de la stanga la dreapta pe role consecutive, incepand cu primul tambur, dar Napoleon ofera castiguri in ambele sensuri. Langa butonul de Spin exista si cel de Autoplay, unde poti seta intre 10 si 1.000 de invartiri. Sa inceapa vanatoarea de premii, dar inainte de astazi vezi ce poti castiga, facand click pe tabelul de plata, buton aflat in partea stanga jos a ecranului.

Functii speciale

Acest slot vine cu o functie Rotiri Gratuite, pe care o poti declansa atunci cand 3 sau mai multe simboluri Josephine aterizeaza pe matrice in aceeasi rotire. In functie de numarul de Scatter, vei primi:

 • 3 Scatter acorda 10 rotiri gratuite cu simbol bonus special
 • 4 Scatter vine cu 20 rotiri gratuite cu simbol bonus special
 • 5 Scatter ofera 50 rotiri gratuite cu simbol bonus special

De asemenea, in timpul secventei bonus cu rotiri gratuite, pe matrice pot ateriza mai multe simboluri Wild (Tun), ceea ce duce la obtinerea mai multor combinatii castigatoare. In acelasi timp, simbolul Josephine poate fi inlocuit cu simbol special +2, +5, +10, +20 sau +50. Pentru a obtine rotiri suplimentare la acest joc de pacanele online, urmeaza acelasi proces de la initiere, dar vei primi si suma rotirilor numerelor afisate de simbolurile Scatter speciale.

Plati pacanele online: Napoleon & Josephine

RTP-ul peste media de piata, de 97.03% si volatilitatea ridicata anunta mai degraba castiguri de valoare mica si medie, dar exista un Jackpot in valoare de 75.000 de monede, plata posibila in timpul Free Spins.

Plati pacanele online: Napoleon & Josephine

Plati pacanele online: Napoleon & Josephine

Ce valoare are fiecare simbol la pacanele gratis: Napoleon & Josephine?

 • 5 x Napoleon = 750 monede
 • 5 x Palat = 500 monede
 • 5 x Trasura = 500 monede
 • 5 x Coroana = 300 monede
 • 5 x Medalii de razboi = 300 monede
 • 5 x Colier = 300 monede
 • 5 x Carti de joc = 150 monede

Jocuri ca la aparate: Napoleon & Josephine pe mobil

Ca si alte pacanele Relax Gaming, slotul Napoleon & Josephine pe mobil ruleaza perfect. Este disponibil pentru a fi jucat fie pe versiunea clasica desktop, fie pe dispozitivele mobile, precum smartphone-uri si tablete. Functioneaza perfect pe sistemele de operare iOS si Android, acesta fiind potrivit pentru a juca de acasa sau chiar din mers, mai ales ca vine cu un gameplay simplu. Incearca-l cu Unibet Casino App, un cazino din online ce detine licenta de la ONJN.

Verdict

Este un slot simplu, daca daca esti in cautare de un joc cu multe rotiri gratuite si care vine si cu putina istorie, atunci Napoleon & Josephine este un joc pe care ar trebui sa il iei in considerare. Vei descoperi functia Free Spins si multe Wild-uri, ceea ce poate aduce cateva castiguri uriase – pana la 75.000 monede. Noi l-am testat, iar ceea ce putem sa iti spunem este ca trebuie sa fie atent la miza folosita, deoarece are o volatilitate destul de mare. Incearca acum pacanele gratis Napoleon & Josephine pe site-ul nostru, fara sa risti nici un leu!