Free cookie consent management tool by TermsFeedSloturi cazino: Nero's Fortune
Sloturi cazino: Nero’s Fortune
5.0

Sloturi cazino: Nero’s Fortune

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Nero’s Fortune sloturi online gratis

Nero’s Fortune este un joc de pacanele produs de Quickspin, dezvoltat in jurul unui format unic de grila. Utilizeaza un mecanism de role in cascada, astfel incat simbolurile castigatoare sa dispara odata cu cele noi care se incadreaza in locul lor si in timpul bonusului cu rotiri gratuite, unde se aplica si un multiplicator progresiv la toate castigurile.

Acest joc ca la aparate este un slot video platit pe grupuri de tip 5×5 si propune un castig teoretic (RTP) de 96,24%. Stabilit in timpul domniei imparatului Nero asupra Imperiului Roman, jocul de cazino online surprinde pericolul epocii, deoarece fundalul este un rosu aprins, iar scanteile plutesc pe role.

Simboluri

Nero’s Fortune este un joc de cazino online cu tema istoria, iar simbolurile prezente pe role sunt in concordanta cu tema. Astfel, pe role vom vedea simbolurile regale A, K, Q si J, cu valoare mai scazuta. Apoi, vom intalni 3 statui cu capuri de animale: soim, lup si leu, fiind simbolurile cu valoarea mai ridicata.
Simbolul diamant rosu are valoarea cea mai ridicata, insa, cele mai cautate simboluri vor fi simbolul Wild, reprezentat de o imagine cu doua aripi. Acesta va inlocui toate celelalte simboluri, cu exceptia Scatter (BNS), care ofera rotiri gratuite.

Reguli de joc si gameplay

Acesta este un joc de sloturi cazino online bazat pe cluster, unde combinatiile castigatoare sunt realizate de grupuri de 5 sau mai multe simboluri. Pariul minim pe care il puteti face este de 0.80 RON, iar pariul maxim este de 400 RON. Poti selecta miza din butoanele sus si jos al pictogramei portocalii.
Exista, de asemenea, o functie de redare automata pentru pana la 1000 de rotiri, unde puteti seta limite de pierdere si castig. Poti folosi si un mod turbo de invartire a rolelor, special creat pentru jucatorii de cazino online care prefera un joc rapid.

Nu ramane decat sa dai “invartire”, insa, inainte de asta, consulta tabelul de plata, valoarea simbolurilor si modul de declansare al functiilor bonus, facand clic pe butonul cu trei linii, aflat in partea stanga jos a ecranului.

Functii speciale

Exista o serie de functii diferite pe care le puteti declansa in timp ce jucati acest joc de pacanele, Nero’s Fortune. Prima caracteristica este Burning Arrows, care poate fi activat dupa orice castig. Aici, sagetile vor fi lansate pe role pentru a va oferi uun multiplicator la castig.

Apoi, este bonusul de rotiri gratuite, Flames of Nero. Daca reusesti sa aterizezi trei sau mai multe simboluri Scatter, vei declanasa aceasta runda bonus. Numarul de Scatter determina cate rotiri gratuite primite:

  • 3 simboluri Scatter = 10 rotiri gratuite
  • 4 simboluri Scatter = 12 rotiri gratuite
  • 5 simboluri Scatter = 14 rotiri gratuite

In acest bonus, multiplicatorii sunt ascunsi sub simboluri aleatorii, iar ori de cate ori aterizati un simbol castigator pe unul dintre aceste blocuri, multiplicatorul sau va fi aplicat castigului. Acesti multiplicatori sunt acumulati pe parcursul bonusului.

Sloturi cazino: Nero's Fortune
Speciala Nero’s Fortune

Plati pacanele Nero’s Fortune

In slotul online Nero’s Fortune exista o rata de castiga de 96,24%, fiind un joc de pacanele online cu o volatilitate mare, astfel incat este posibil sa obtineti cateva castiguri mari.

Cutati bijuteria rosie, deoarece este simbolul cel mai bine platit. Cand aterizati 12 sau mai multe dintre acestea intr-un grup, veti primi un premiu in valoare de 150x miza, adica pana la 60.000 RON pe miza maxima de 400 RON.

Cu toate acestea, atunci cand sunt luate in considerare toate functiile bonus, premiul cel mai mare disponibil in Nero’s Fortunde este de 8100x pariul.

De asemenea, faptul ca ori de cate ori obtii o combinatie castigatoare, simbolurile vor disparea si vor fi inlocuite cu altele, deci vor fi castiguri dese, insa nu atat de mari precum va asteptati.

Jocuri pacanele pe mobil Nero’s Fortune

Ca si alte pacanele gratis de la Quickspin, Nero’s Fortune este disponibil pentru a fi jucat fie pe versiunea clasica desktop, fie pe dispozitivele mobile si tablete. Functioneaza perfect folosind sistemele de operare iOS sau Android, fiind potrivit pentru a juca de acasa sau chiar din mers, de oriunde v-ati afla.

Verdict

Jocurile bazate pe cluster sunt intotdeauna atractive, datorita castigurilor dese intr-o singura rotire, iar Nero’s Fortune de la Quickspin face parte din aceasta categorie de pacanele online. Pe langa asta, acest joc ca la aparate este dus la alt nivel, deoarece exista functii bonus atractive, precum multiplicatori ascunsi, rotiri gratuite cu multiplicatori in crestere, iar asta inseamna potential mare de plata.