Jocuri ca la aparate: Olympus Glory
5.0

Jocuri ca la aparate: Olympus Glory

Joaca pe bani reali
100% pana la 1.200 RON + 100 Rotiri Gratuite
350 Rotiri Gratuite Shining Crown fără depunere la validarea contului
Depune 50 RON și primești 100 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 1.000 RON
200% bonus pana la 2000 lei + 500 Runde Gratuite
100% Bonus până la 1000 RON + 150 Rotiri Gratuite la EGT
Producator Gen Data lansarii RTP Cumpara speciala Rotiri Gratuite Dublaj Castig maxim
EGT Antice 6 Iulie, 2014 96.23% NU DA DA 5.000 x

Olympus Glory jocuri pacanele

Lansat cu aproximativ trei ani in urma, Olympus Glory apartine de EGT. Este un joc la pacanele in care tema principala o reprezinta celebra perioada ia Greciei Antice, in care zeii erau la putere. Coloana sonora este una specifica si diferita pentru fiecare castig in parte si te duce imediat cu gandul spre cartile si filmele celebre, unde personajul principal era Zeus.

In cei aproape trei ani de la lansare, Olympus Glory a avut timp sa isi faca loc printre jocurile cunoscute de la EGT. A intrat in gama selecta a jocurilor cu tematica istorica. Alte jocuri cu o tema istorica sunt si Amazons’ Battle si Age of Troy.

Simboluri

Pe langa clasicele simboluri J, Q, 10, A si K, Olympus Glory aduce si cinci simboluri reprezentative Greciei Antice, in care sunt reprezentate personaje importante. Cel mai reprezentativ zeu din mitologia greaca a fost si ramane Zeus, el oferind si unul dintre cele mai mari castiguri pe o linie de plata. Totodata, este si simbolul WILD al jocului, cel care substitituie toate celelalte simboluri. Tine si loc de SCATTER, prezenta sa pe cel putin trei din cele cinci role declanseaza jocurile gratuite. Alte figuri emblematice ale Greciei antice si care sunt reprezentate in jocul la pacanele Olympus Glory sunt Poseidon, Apollo, Afrodita si Artemis.

Jocuri ca la aparate: Olympus Glory
Simboluri Olympus Glory

Reguli de joc si gameplay

Pe ecranul de joc vor exista cinci role si trei tamburi care se invart la fiecare activare. Lor se sunt repartizate cele zece simboluri ale jocului. Fiecare simbol poate sa apara o singura data pe fiecare rola in parte si genereaza castiguri in functie de miza pariului sau a simbolului rezultat. Exista zece posibilitati de a lega o linie de plata, care inseamna cinci simboluri identice consecutive. Daca acestea se incadreaza perfect pe aceste linii, pariul este valid.

Sunt cinci praguri de pariere posibile, intre 10 si 200 de credite pentru fiecare rotire. Pentru ca un castig sa fie valid, este nevoie ca simbolurile sa fie consecutive pe linia de plata de la stanga la dreapta ecranului de joc.

Functii speciale

Principalul simbol cautat si cel care declanseaza speciala este cel in care apare Zeus. Este nevoie de cel putin trei asemenea simboluri pe ecran, in aceeasi rotire, pentru declansarea celor zece jocuri speciale. Acelasi simbol tine si loc de WILD, substituind toate celelate simboluri. Modul de desfasurare al specialei este unul foarte simplu, comun acestor sloturi. Automat este repartizat un simbol care timp de zece jocuri gratuite este expansiv. Asta inseamna ca se intinde pe toata rola. In functie de valoare acestui, numar minim de simboluri necesare validarii unui castig poate sa fie intre 2 sau 3.

Exista posibilitatea redeclansarii specialei si asta inseamna ca la numarul deja ramas de jocuri, din speciala anterioara, se vor adauga alte 10. In timp acestor jocuri ramane simbolul expansiv din prima speciala.

O functie speciala este cea GAMBLE, unde fiecare jucator isi poate dubla castigul rezultat in ultima rotire. Declansarea acesteia se face din partea de jos a ecranului, imediat sub castigul rezultat. Apare o carte cu fata in jos, unde trebuie selectata culoarea ei: rosie sau neagra. Cel mult cinci asemenea carti ghicite este maximum posibil, iar castigul rezultat este automat redirectionat spre balanta.

Olympus Glory este si un joc de tip Mystery. Acest lucru inseamna posibilitatea declansarii aleatorie a Jackpot Cards. Pe ecranul de joc apar 12 carti cu fata in jos, fiind necesara selectia lor pana cand sunt dezvaluite 3 simboluri de aceeasi culoare. In functie de simbil, valoarea bonusului creste substantial.

Plati pacanele Olympus Glory

Fiind vorba despre un produs EGT, avem cinci praguri de pariere. Cel mai mic pariu pe care il poti face pentru o rotire este de zece credite, iar cel mai mult poti paria 200 de credite. In materie de plati, acestea sunt diferite in functie de mai multi factori. Unul dintre ei este pragul de pariere. Cu cat miza pe care joci este ma mare, castigurile cresc substantial.

Pentru un parior care joace de distractie, Olympus Glory este un joc potrivit. RTP-ul de 96.23% este unul decent pentru asemenea jocuri, in special cele cu zece linii de plata. Pariind 200 de credite pe fiecare rotire, exista posibilitatea unui castig de cel mult 100 000 credite. Castigurile mai mici, se pot dubla datorita activarii functiei GAMBLE, situatia imediat sub suma rezultata ultimului pariu.

big win Olympus Glory
Castig 500x la Olympus Glory

Jocuri pacanele pe mobil: Olympus Glory

Putine jocuri nu sunt accesibile si pe alte dispozitive decat cel clasic. EGT isi respecta clientii si astfel, ofera posibilitatea de a juca Olympus Glory si mobil. Grafica moderna ruleaza in aceleasi culori si pe dispozitivele mobile, precum o face pe varianta desktop. Aceleasi functii, praguri de pariere sunt valabile si pentru dispozitivele cu sistemul de operare Android sau IOS.

Diferenta dintre varianta desktop si dispozitivele mobile este cea a pozitionarii meniului. Daca in varianta clasica apare in partea de jos a ecranului, pe mobil, tableta sau Ipad este pozitionat in partea dreapta. Tot acolo este si functia GAMBLE.

Verdict

Tema jocului este fascinanta, dar dispunerea simbolurilor pe ecranul de joc iti da impresia ca exista posibilitatea unui castig mare ce sta mereu in asteptare. Lucrurile nu sunt asa pentru ca Olympus Glory nu este jocul tocmai potrivit pentru a castiga aceste sume fabuloase. Mereu te tine in expectativa, castigurile mici si dese fiind la ordinea zilei. In schimb, poti spera la o speciala fructuoasa, unde simbolul expansiv sa apara pe tot ecranul.

Functia Gamble este importanta si pe care o poti lua in calcul in jocurile la pacanele de la EGT. Cu putina inspiratie poti sa ajungi la un castig decent dubland pariul rezultat.