Free cookie consent management tool by TermsFeed
Jocuri ca la aparate: Ramses Book
5.0

Jocuri ca la aparate: Ramses Book

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Ramses Book jocuri ca la aparate

Egiptul Antic a fost mereu o inspiratie pentru multe sloturi online si este valabil si pentru jocul de pacanele Ramses Book de la , unde cel mai mare faraon al Egiptului, Ramses este personajul principal.

In acest slot cu 5 role, 3 randuri si cu posibilitatea de a alege intre 5 sau 10 linii de plata, actiunea se va desfasura pe fundalul zidurilor de piatra, plin de hieroglife si comori inca nedescoperite. Asadar, pe role se vor afla simboluri diamente, dar si Horus si insusi Ramses.

Jocul ca la aparate este un slot decent si prezinta caracteristici bonus frumoase. Exista functia de rotiri gratuite declansate de „Cartea Ramses” dar si doua modalitati de a creste fiecare castig prin „Risc cu carti” si „Risc cu scari”.

Descopera si deblocheaza comorile faraonului Ramses si pastreaza-le pentru tine jucand slotul gratuit pe Cazino 365!

Simboluri

Slotul online prezinta in total 10 simboluri obisnuite sau speciale. Simbolurile obisnuite sunt reprezentate de 4 diamente carti de joc: romb, inima, frunza si trefla, oferind castiguri de valoare mica. Simbolurile cu valoare ridicata sunt floare, pasare, statuia lui Horus, piatra sculptata si insusi Ramses.

Simbolul cel mai cautat de jucatorii de cazino va fi Cartea Ramses, care are rol de simbol Wild, dar si simbolul care ofera runde gratuite prin aterizarea pe role a minim 3.

Jocuri ca la aparate: Ramses Book
Simboluri Ramses Book

Reguli de joc si gameplay

Slotul online Ramses Book are 5 role, 3 randuri si poti selecta 5 sau 10 linii de plata. Liniile sunt numarate de la stanga la dreapta si pentru a realiza un castig aveti nevoie de cel putin doua sau trei simboluri identice pe primele role.

Inainte de a incepe jocul de pacanele trebuie sa setezi pariul tau per rotire. Acesta variaza intre 0.20 de bani si 500 RON. In primul rand selecteaza liniile de plata si miza facand clic pe + si -. Pentru a selecta pariul maxim poti face clic pe „Pariu Maxim”. De asemenea, exista si functia „Autoplay”, care poate invarti de la 10 si pana la 250 de rotiri automate.

Pentru a consulta tabelul de plati si regulile jocului ca la aparate, trebuie sa faci clic pe butonul albastru aflat in stanga jos, iar apoi pe pictograma „i”.

Functii speciale

Declanseaza 10 rotiri gratuite prin aterizarea a trei, patru sau cinci carti Ramses oriunde pe liniile de plata. Inainte de a incepe rundele gratuite, cartea se va deschide si paginile vor incepe sa aleaga un simbol aleatoriu care va deveni simbol de expansiune. In timpul rundelor gratuite pot ateriza inca trei carti, ceea ce adauga inca 10 rotiri gratuite la cele existente, ceea ce ofera mai multe oportunitati de castig.

De asemeanea , Ramses Book ofera doua optiuni de joc:

  1. Risc cu carti – Este jocul obisnuit al cartilor, cu sansa de a dubla castigurile initiale, unde trebuie sa ghicesti culoarea cartii, rosu sau negru.
  2. Risc cu scari – In caz de castig, veti ateriza pe treapta superioara celei actuale, iar in cazul in care pierdeti, veti ateriza pe cea evidentiata de sub ea.

Cu aceste doua functii, cauta comorile ascunse printre hieroglife si faraoni in Egiptul Antic!

Plati pacanele Ramses Book

Cu un RTP de 96,15 %, slotul online propune castiguri mari in timpul jocului de baza, dar mai ales in timpul rundelor gratuite. Totul depinde miza per rotire, care poate fi intre 0.20 de bani si 500 RON.

Cele mai mici plati sunt facute de simboluri diament carti de joc: romb, inima, frunza si trefla, urmate de floare ca valoare. Castigurile mari sunt aduse de catre simbolurile pasare, statuia lui Horus si de piatra sculptata, insa cea mai consistenta plata este facute de insusi Ramses, care pentru 5 simboluri pe linie plateste de 1000x pariul tau.

Desigur, simbolul „Carte Ramses” este cel mai atractiv, pentru ca joaca rol de Wild, cu o plata de pana la 20x miza per rotire, dar ofera si runde gratuite, iar in timpul lor, castigurile pot fi colosale.

Jocuri pacanele pe mobil Ramses Book

Slotul online este disponibil atat pe mobil cat si pe tableta, iar grafica acestui joc de pacanele este la fel de spectaculoasa si eficienta pe ecranul mic al dispozitivelor mobile la fel ca pe desktop. Simplitatea slotului video, design-ul si muzica ambientala egipteana se potrivesc perfect pentru orice dispozitiv. De asemenea, acest joc de cazino este optimizat pentru cele mai noi tehnologii de smartphone.

Verdict

Slotul video Ramses of Book este un joc cu o variatie medie de la Bally Wulff, iar toate simbolurile sunt bine platite in jocul de baza. Functia de rotiri gratuite nu va fi usor de declansat, dar atunci cand apar pe ecran minim 3 carti Ramses, castigurile tale vor fi consistente cu ajutorul simbolului de expansiune. Faptul ca exista doua optiune de a dubla banii, este un plus.

Fiind un slot cu tema egipteana, jocul de pacanele Ramses Book merita incercat datorita design-ului sau plin cu hieroglife si piatra sculptata. Descopera comorile faraonului egiptean Ramses jucand slotul gratuit pe Cazino 365!