Free cookie consent management tool by TermsFeedJocuri ca la pacanele: Riches of Ra
Jocuri ca la pacanele: Riches of Ra
5.0

Jocuri ca la pacanele: Riches of Ra

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Riches of Ra jocuri ca la pacanele

Egiptul Antic a oferit inspiratie pentru multe sloturi online, dar acesta este fara indoiala unul dintre cele mai bune. Riches of Ra de la Play’n Go prezinta toata faimoasa iconografie antica egipteana, alaturi de caracteristici precum rotiri gratuite, Wild, multiplicatori si o optiune de joc.

Simbolurile de pe role sunt, de asemenea, direct din Egipt, de la crucea Ankh, scarabei si pana la capul lui Tutankhamon.

Riches of Ra este unul dintre cele mai populare sloturi online dezvoltate de Play’n Go, structurat pe o configuratie de tip 5×3, cu 15 linii de plata fixe si ofera o rata de castig de 94,01%.

Simboluri

Simbolurile pe care le vom intalni pe role include simbolurile carti de joc obsinuite, cu o valoare scazuta: 10,J, Q, K si A. Exista si alte simboluri specifice egiptenilor, cum ar fi o cruce Ankh, gandacii scarabei, un vultur si capul lui Tutankhamon insusi. Pictogramele prind viata daca realizezi o linie de plata castigatoare.

Zeul egiptean este simbol Wild si declanseaza, de asemenea, rotiri gratuite, iar simbolurile urne sunt simboluri bonus si care ofera premii cash instante.

Jocuri ca la pacanele: Riches of Ra
Simboluri Riches of Ra

Reguli de joc si gameplay

De la simboluri Wild la Scatter, bonusuri si rotiri gratuite, slotul online Riches of Ra iti ofera suficiente motive sa il joci. Daca aveti noroc sa obtineti doua coloane potrivite cu zeul egiptean Ra, vi se ofera 15 rotiri gratuite, iar daca trei simboluri bonus apar oriunde pe role, veti obtine un castig instant. Pentru mai multe detalii, puteti face clic pe butonul “tabel castiguri”, aflat in partea dreapta jos.

Inainte de a da clic pe “Rotire”, selectati pariu pe rotire din pictograma “monede”, care poate fi intre 1 si 5 si din “valoare moneda”, care este cuprinsa intre 0.05 si 1.25. Acest doua pictograme vor determina pariul tau, care poate fi de pana la 94 RON, dar puteti selecta atuomat pariul maxim facand clic pe “pariu maxim”.

Toate castigurile se platesc de la stanga la dreapta, doar simbolul Scatter plateste oriunde s-ar afla. Este nevoie de minim 3 simboluri identice aflate pe linia de plata pentru a realiza un castig.

Functii speciale

Rotirile gratuite reprezinta un plus pentru orice tip de pacanele online, iar Riches of Ra dispune de 15 rotiri gratuite atunci cand aterizati pe rolele 1 si 5 simbolurile Wild stivuite (Ra). In timpul rotirilor gratuite, simbolurile stivuite Ra vor ramane la locul lor pe durata acestor rotiri, ceea ce inseamna mai multe oportunitati de a obtine castiguri mari.

Exista, de asemenea, o alta functie Bonus, care este declansata prin obtinerea a 3 simboluri bonus, oriunde pe role. Veti selecta apoi una dintre pictograme pentru a dezvalui un premiu in bani. Puteti castiga pana la 150 de ori miza ta.

Puteti incerca sa va dublati castigul facand clic pe butonul „Joc de noroc”, dupa fiecare castig pe runda. Obiectivul este de a ghici corect culoarea sau suita (neagra, rosie, trefla, romb) unei carti cu fata in jos. Daca ghiciti corect culoarea, va veti dubla premiul. Daca ghiciti corect suita, va veti inmulti premiul de patru ori. Puteti juca la noroc pana la de cinci ori consecutiv si pana la o limita de 2.500 de monede.

Plati pacanele Riches of Ra

Riches of Ra este un slot online cu un RTP de 94,01% si cu o variatie ridicata, aspect care compenseaza rata de castig scazuta.

Exista cateva plati destul de mari, cum ar fi zeul Tutankhamon, care ofera pana la 2500x miza ta pentru 5 de acelasi fel pe linie de plata, dar si vulturul plateste pana la 500 de ori miza. Crucea Ankh si scarabeul platesc cu 250x miza ta pentru un combo de 5 pe o linie de plata.

Dupa cum va asteptati, cele mai mici castiguri sunt oferite de cartile de joc, de pana la 150x pentru 5 de acelasi fel pe o linie.

Putem obtine si un premiu instant prin functia bonus cazino, de pana la 150x, ceea ce inseamna ca daca atingem potentialul maxim, obtinem peste 14.000 RON pe miza maxima de 94 RON.

Jocuri pacanele pe mobil: Riches of Ra

Acest joc de pacanele nu te limiteaza doar pe versiunea desktop, ci, este disponibil pe mobil si tableta, ceea ca inseamna ca te poti juca de oriunde si oricand, fiind complet compatibil cu un smartphone sau cu alte dispozitive.

Versiunea mobila simplifica jocul ca la aparate, astfel incat nu exista prea multe pictograme pe un ecran mai mic si obtineti in continuare aceleasi functii si arata la fel de bine, fie ca folositi sistemul de operare Android sau iOS.

Verdict

Exista o multime de sloturi cazino cu tematica egipteana, dar Riches of Ra de la Play’n Go iese in evidenta datorita jocului sau simplu, grafica excelenta si efecte sonore cu adevarat autentice, care sa completeze jocul ca la aparate. Exista trei functii bonus cu potential mare de castig, rotirile gratuite sunt destul de profitabile, iar jocul de noroc este un plus.