Free cookie consent management tool by TermsFeedSloturi cazino: Rise of Dead
Sloturi cazino: Rise of Dead
5.0

Sloturi cazino: Rise of Dead

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Sloturi cazino: Rise of Dead

Rise of Dead este un slot online de la Play’n Go, dispus pe 3 linii X 5 coloane si are 20 de linii plata fixe. Jocul de pacanele prezinta o tema egipteana antica, cu mumii infricosatoare, bine realizate si realiste.
Asezat intr-un templu antic, procentul de castig este de 96,53% si are o volatilitate ridicata, iar castigul maxim este de 5000x pariul. Miza incepe de la 1 RON si ajunge la 500 RON.

Rise of Dead prezinta o functie de rotiri gratuite cu simboluri in expansiune, simboluri Wild si functie bonus aleatorie cu potential mare de plata.

Sloturi cazino: Rise of Dead
Rotiri Gratuite in Rise of Dead

Simboluri

Rise of Dead este un joc de pacanele inspirat din Egypt, deci, pe role veti gasi simboluri specifice tematicii, precum 3 faraoni de mare valoare. Exista si simboluri comune, cum ar fi 5 carti de joc: A, K, Q, J, 10 si 9, care ofera castigurile cele mai mici.

Simbolul Wild, reprezentat de scarabeu, va inlocui toate celelalte simboluri, cu exceptia Scatter-ului. Este, de asemenea, simbolul cu cea mai mare valoare. Simbolul Scatter este reprezentat de un pergament, iar pentru 3 simboluri se declanseaza functia cu rotiri gratuite.

Reguli de joc si gameplay

In Rise of Dead gasim 20 de linii de plata fixe, deci, tot ce trebuie sa facem prima data este sa setati miza din butoanele plus si minus aflate in centrul ecranului. Pariul incepe de la 1 RON si ajunge la 500 RON. Puteti da spin din butonul rotativ mare, dar puteti utiliza si o functie de redare automata, de pana la 100 de runde, unde puteti seta limite de pierdere/castig. De asemenea, exista un buton pentru a mari viteza rolelor.

Aterizarea a trei sau mai multe simboluri potrivite pe aceeasi linie de plata va ofera premii generoase. Toate platile se fac de la stanga la dreapta, incepand cu prima rola.

Functii speciale

In slotul online Rise of Dead gasim 3 caracteristici bonus extrem de atractive, cu posibilitatea de a castiga premii mari.

Mega Gramezi – in timpul jocului de baza, un simbol este ales aleatoriu, care apoi umple 12 spatii consecutive pe fiecare rola. Astfel, puteti obtine cea mai mare combinatie castigatoare posibila cu acel simbol.

Darul Zeilor – functia poate fi declansata aleatoriu, iar rolele 1, 3 si 5 vor fi umplute cu acelasi simbol ales in mod aleatoriu. Rolele 2 si 4 se vor roti cu simbolurile obisnuite din jocul principal. Puteti obtine un ecran complet cu acelasi simbol, ceea ce inseamna plati de peste 500 de ori miza.

Rotiri Gratuite din Antichitate – pentru 3 simboluri Scatter aflate pe rolele 1, 3 si 5 se declanseaza functia cu 10 rotiri gratuite. La fiecare rotire gratuita, simbolurile A, K, Q, J si 10 vor aparea stivuite, umpland 8 spatii consecutive pe fiecare rola. Simbolul Wild apare comple stivuit, ocupand 6 sau 7 spatii consecutive. In plus, simbolurile faraonului se vor extinde pe role, daca formeaza o combinatie castigatoare. Pentru 1, 2 sau 3 Scatter in timpul functiei, veti obtine 2, 4 sau 10 rotiri gratuite suplimentare.

Plati pacanele gratis: Rise of Dead

Volatilitatea este ridicata, iar rata de castig este de 96,53%, fiind un slot cu plati mari, dar ele apar mai rar decat la un joc de cazino online cu variatie medie sau mica. Cel mai mare castig posibil este de 5000x pariul, iar miza incepe de la 1 RON si ajunge la 500 RON.

Sloturi cazino: Rise of Dead
Simboluri Rise of Dead

Simbolurile specifice temei platesc excelent, dar hai sa vedem impreuna ce putem obtine pentru 5 simboluri de acelasi fel pe o linie:

  • 5 X Scarabeu = 125 X miza
  • 5 X Faraoni = 25 X miza, 18,75 X miza, 12,5 X miza
  • 5 X A, K = 5 X miza
  • 5 X Q = 3,75 X miza
  • 5 X J, 10 = 2,5 X miza

Cel mai mari castiguri vor fi in timpul celor 3 functii bonus, in special in timpul functiei cu rotiri gratuite, unde poti obtine pana la 2500x miza pe o rotire, daca umpli un ecran complet cu simbolul Wild – Scarabeu.

Jocuri pacanele pe mobil: Rise of Egypt

Rise of Dead poate fi accesat atat de pe dispozitivele mobile, cat si de pe cele desktop. Indiferent daca jucati pacanele gratis de pe tableta, smartphone sau PC, veti avea aceeasi experienta de joc excelenta, cu o grafica vibranta, un joc rapid si o multime de caracteristici bonus interesante. Mai mult decat atat, jocul ca la aparate este optimizat atat pentru modul portret, cat si pentru modul peisaj.

Verdict

Desi exista multe sloturi online de la diferiti producatori de jocuri cu tema inspirata din Egiptul Antic, Rise of Dead de la Play’n Go iese in evidenta si este mai multe decat atat, datorita celor 3 functii bonus unice, doua dintre ele fiind declansate aleatoriu in jocul de baza, iar una este cu rotiri gratuite, unde exista potential mare de plata.