Free cookie consent management tool by TermsFeedRise of Giza PowerNudge gratis - Cazino365
Rise of Giza PowerNudge gratis
5.0

Rise of Giza PowerNudge gratis

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
Pragmatic PlayAntic9 August, 202196.49%DADANU4.000 x

Joaca pacanele Rise of Giza PowerNudge, un slot uimitor cu Rotiri Gratuite si Multiplicatori progresivi! Aces joc inspirat din Egiptul Antic de la Pragmatic Play te duce intr-o alta lume, acolo unde exista Faraoni robot sau Regina Cleopatra cu un ochi de sticla, pe o matrice cu 3 randuri X 5 role si 10 linii de plata fixe. RTP-ul este foarte bun, de 96.49%, volatilitatea este ridicata, asa ca ai grija capcanele ascunse prin Piramide!

Simboluri

Grila de joc este alcatuita doar din simboluri specifice Egiptului Antic. O vei intalni pe Cleopatra, Faraoni, Piramide, Bastet, Horus, Ochiul lui Horus si Cruce Ankh. Nu exista simbol Wild, dar vei gasi un Scatter, reprezentat de Scarabeu – 3 X sau mai multe activeaza Rotiri Gratuite.

Reguli de joc si gameplay

Pentru a incepe sa joci Rise of Giza PowerNurdge, trebuie sa inveti cateva dintre comenzile de baza din joc. In primul rand, pentru a seta pariul, da click pe butoanele plus si minus din partea jos a ecranului. Apoi consulta tabelul de plati accesand butonul “i”, din partea stanga jos a ecranului, unde vei observa valoarea simbolurilor si modul de declansare al functiilor bonus. Acum, poti da rotire in mod manual, sau in mod automat, de pana la 100 de invartiri, unde seteaza limite de castig/pierdere. Exista si un mod de invartire rapida a rolele, prin functia turbo. Castiga in ambele sensuri plati consistente!

Rise of Giza PowerNudge gratis

Caracteristici bonus

Rise of Giza vine cu modul de joc PowerNudge – atunci cand se formeaza o victorie, se face plata, iar fiecare rola ce contine cel putin un simbol castigator, cade o pozitie. Acest lucru face ca noi simboluri sa apara din partea de sus, ceea ce poate duce la o noua combinatia castigatoare. Funcția PowerNudge se termina atunci cand nu mai se mai formeaza plati.

Simbolul Scarabeu poate fi atasat oricarei pictograme. Daca la sfarsitul unei secvente PowerNudge ai colectat 3 sau mai multe, se activeaza funcția Rotiri Gratuite. Vei primi 8, 10 sau 12 jocuri bonus pentru 3, 4 sau 5 Scatter, iar un multiplicator progresiv intra in joc. Vei incepe cu un multiplicator initial de 1x, iar dupa fiecare rotire, acesta creste cu 1. Daca la sfarsitul functiei, nu ai obtinut suma minima de 5x pariul total, se acorda rotiri gratuite suplimentare pana ajungi la acest castig!

Jocuri ca la aparate unde poti cumpara „speciala”

Pentru un cost de 80 de ori miza totala, poti cumpara functia Rotiri Gratuite. Odata achitat pretul, la urmatoarea rotire cel putin 3 simboluri Scatter vor ateriza pe role si vor activeaza caracteristica.

Rise of Giza PowerNudge gratis

Cum castigi la pacanele online Rise of Giza PowerNudge?

Se castiga in ambele sesnsuri la pacanele Rise of Giza PowerNudge, adica atat de la stanga la dreapta, cat si de la dreapta la stanga – ai nevoie de minim 3 simboluri potrivite, dar cu 5 X vei incasa premii mai mari. Nu va fi usor de obtinut un castig consistent, deoarece este un slot de volatilitate ridicata, insa o rotire norocoasa te poate imbogati. Cheia catre plati mai mari este activarea functiei Rotiri Gratuite, acolo unde se pot revendica premii de pana la 4.000 X miza totala per spin.

Tabel de plati pentru 5 X simbol

•        5 x Regina Cleopatra = 12 x miza

•        5 x Faraon Robot = 10 x miza

•        5 x Piramida = 7 x miza

•        5 x Bastet = 5 x miza

•        5 x Horus = 2.5 x miza

•        5 x Ochiul lui Horus =  1.5 x miza

•        5 x Cruce Ankh = 1 x miza

Jocuri ca la aparate Rise of Giza PowerNudge pe mobil

Rise of Giza PowerNudge este un joc de pacanele disponibil si pe dispozitivele mobile. Ofera aceeasi experienta de inalta calitate, cu o grafica excelenta si coloana sonora specifica Egiptului Antic si pe un ecran mai mic al unui telefon mobil sau tableta. Se reda frumos si se poate deschide direct in browser-ul pe care il folosesti. Se misca rapid pe un dispozitiv cu sistem de operare Android sau iOS, la fel ca pe versiunea desktop.

Verdict

Rise of Giza PowerNudge este un slot bun, cu potential mare de plata. Se pot incasa castiguri consistente dintr-o singura rotire cu functia PowerNudge, insa cheia ramane Rotiri Gratuite – nu va fi usor de activat, dar merita timpul tau. Cert este ca ai nevoie de un buget mai mare si de putin curaj sa joci pacanele Rise of Giza PowerNudge, deoarece este un slot de volatilitate ridicata. Daca nu vrei sa iti asumi niciun risc, joaca gratis pe site-ul nostru!

Ce functii bonus ofera Rise of Giza PowerNudge?

Rise of Giza PowerNudge ofera o runda bonus de rotiri gratuite care este declansata atunci cand obtii cel putin 3 simboluri Scatter pe rolele 1, 3 si 5. In aceasta runda, poti obtine rotiri gratuite suplimentare si multiplicatori de castig.

Care este nivelul de volatilitate al jocului Rise of Giza PowerNudge?

Rise of Giza PowerNudge are un nivel de volatilitate mediu spre inalt. Acest lucru inseamna ca castigurile pot fi mai mari, dar pot aparea si perioade in care nu se obtin castiguri.

Care este RTP-ul (Return to Player) al jocului Rise of Giza PowerNudge?

RTP-ul jocului Rise of Giza PowerNudge este in jur de 96.49%. Acesta reprezinta procentul teoretic al pariurilor care sunt returnate jucatorilor pe termen lung.