Jocuri pacanele: Scrolls of Ra
5.0

Jocuri pacanele: Scrolls of Ra

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
Producator Gen Data lansarii RTP Cumpara speciala Rotiri Gratuite Dublaj Castig maxim
iSoftBet Aventura 24 Septembrie, 2013 95.71% NU NU NU 5.000 x

Scrolls of Ra jocuri pacanele

Cu siguranta unul dintre jocurile la pacanele din cazinourile recente din Romania au Scrolls of Ra. Este unul dintre putinele jocuri ce au drept tema Egiptul Antic si tot ce reprezinta el, totul find expus datorita simbolurilor specifice. Este un joc ce apartine de iSOftBet, cu sapte praguri de pariere, intre 0.01 credite si 100. Exista 20 de linii de plata, ele avand ocazia sa se activeze in functie de aparitia simbolurilor pe cele cinci role existente.

Datorita jocurilor mai vechi, cum ar fi Book of Ra, care trateaza aceeasi tema, diferenta fiind de grafica, este unul dintre cele mai populare jocuri. Exista un jackpot progresiv, o functie care iti permite dublarea ultimului castig, denumita GAMBLE si care poate fi activata din partea dreapta-jos a ecranului.

Simboluri

Lumea Egiptului Antic insemna piramide, faraone, hieroglife, toate aceste simboluri sunt drept simboluri in jocul la pacanele Scrolls of Ra. Exista opt simboluri, dintre care sase sunt obisnuite si alte trei sunt speciale. Acestea inseamna Scatter, care este reprezentat drept imagine a unui pergament.

Exista un alt simbol care reprezinta WILD-ul si este reprezentat de un simbol care il intruchipeaza pe Regele Ra. Jocul permite activarea a doua bonusuri, unul dintre ele se activeaza cu simbolul Regelui Ra, iar un altul cu cel putin trei imagini care reprezinta pergamentul. Exista alte sase simboluri considerate clasice, reprezentate de literele A, K, Q si J, cat si de cifrele 10 si 9.

Primul simbol, cel cu pergament, isi face aparitia pe rolele 1, 3 si 5, activand bonusul instant, ceea ce presupune deschiderea a mai multe cufere in care sunt diferite castiguri.

Reguli de joc si gameplay

Considerat un joc clasic prin desfasurare lui, Scrolls of Ra propune cinci role, fiecare cu trei simboluri desfasurate pe trei tambururi. Sunt 20 de linii de plata, dar pentru ca un castig sa fie valid, este nevoie ca simbolurile sa fie consecutive pe linia de plata, de la stanga la dreapta ecranului. In functie de simbolurile existente, castigurile se pot activa daca vor fi doua consecutive pe linia de plata si pana la cel mult cinci.

Exista si sapte praguri de pariere, de la 1 leu si pana la 100 pe rotire. Se pot activa si doua bonusuri, unul dintre ele vine mai des si este cel reprezentate de pergament. Acest simbol isi poate face aparitia pe rolele 1, 3 si 5, iar activarea lui consta in alegerea unuia dintre pergamente, fiecaruia fiindu-i repartizate anumite castiguri.

Al doilea bonus consta in aparitia pe toate rolele a imaginii in care este reprezentat regele Ra, iar acesta permite alegerea a trei cufere din cele 25 ce apar pe ecran. Sunt castiguri mici, medii si foarte mari.
Wild ofera oportunitatea aparitiei jocurilor gratuite. Acesta este un simbol important, el substituie toate simbolurile obisnuite, cu exceptia Scatterului.

Desi apare pe rolele 2, 3, 4, pentru ca activarea celor cinci runde gratuite sa fie valida, este nevoie sa apara pe una dintre aceste role. In momentul in care acesta si-a facut aparitia pe tamburul de la mijlocul celor trei role, se extinde si timp de cinci runde gratuite persista simbolul WILD.

Functii speciale simboluri

Scrolls of Ra se vrea varianta imbunatatita a celebrului slot clasic Book of Ra, dar iSoftBet a venit in plus cu o serie de bonusuri. Sunt putine jocurile unde poti activa trei bonusuri, asa cum bine se intampla in acest joc. Scrolls Bonus este unul dintre ele, acesta se poate activa in momentul in care simbolul reprezentat de pergamentul magic apare pe rolele impare: 1, 3 si 5, in acelasi timp. In momentul in care aceasta conditie este indeplinita, vor umple bobina cu trei simboluri. Este necesar sa alegeti una dintre aceste role si puteti castiga un premiu in valoare maxima de pana la 500 de ori mai mare decat miza.

Un alt bonus ce se poate activa in jocul la pacanele Scrolls of Ra este cel datorita simbolului Ra. Acesta isi poate face aparitia pe toate rolele, activandu-se in momentul in care se gasesc trei role identice in aceeasi rotire. Modul sau de desfasurare consta in alegerea a 3 din cele 25 de cufere pline cu credite impartite pe trei praguri, mici, medii si mari. Este si bonusul unde poti castiga cele mai mari sume de bani.

Al treilea bonus este declansat chiar de simbolul WILD. Este un simbol care apare exclusiv pe rolele din mijlocul ecranului, 2, 3 si 4. In momentul in care acesta apare pe rola respectiva se extinde acest simbol, declansand cinci runde gratuite, timp in care simbolul persista. Conditia care trebuie respectata, este ca WILD-ul sa fie pe tamburul din mijloc.

Jocuri pacanele: Scrolls of Ra
Functii speciale la Scrolls of Ra

Plati pacanele Scrolls of Ra

Pragurile de pariere sunt multiple si pentru toate buzunarele. Fie ca joci Scrolls of Ra pentru distractie sau pentru castig, exista sapte praguri de pariere, intre 1 ron si 200. Desigur, exista varianta in care poti selecta si pe cate linii vrei sa joci, de la 1 la 5, iar in acel moment, pe o singura linie de joc, minimum pe rotire este de 0.20 ron. Pentru ca platite sa fie intelese cat mai bine, ne raportam la cinci linii de joc cu o miza de 1 ron.

Simbolurile considerate deja clasice pentru fiecare joc la pacanele, indiferent ca este cu o tema specifica sau cu fructe, sunt 10, 9, J, Q, K si A. 10 si 9 aduc cele mai mici castiguri pe tabloul de plati, intre 25 si 100 de credite. J-ul este si el un simbol care nu plateste foarte mult, intre 50 si 200 de credite, Q-ul are si el o rasplata intre 50 si 250 de credite. K-ul poate valora minim 100 de credite si cel mult 400, iar A-ul este cel mai valoros dintre ele, cu praguri intre 100 si 500 de credite.

Simboluri la Scrolls of Ra

Sunt patru simboluri considerate clasice, ce reprezinta clar tema jocului, respectiv lumea Egiptului din alte vremuri. Primul dintre ele genereaza venituri intre 100 si 750 de credite si reprzinta un cerc auriu. Pasarea reprezinta un alt simbol, aparitia acesteia pe ecranul de joc poate valora intre 125 si 1 000 de credite. Imaginea faraonului este unul dintre simbolurile cele mai bune. Cel putin trei astfel de imagini valoreaza 200 credite si o linia de plata in valoare de cinci simboluri inseamna 2 500 credite. Un alt simbol care se incadreaza in randul celor clasice este cel format dintr-o cruce si care valoreaza intre 250 credite si 5 000.

Exceptand simbolurile speciale, WILD si Scatter, mai exista unul, Scrolls of Ra si care sete singurul ale caror castiguri incep sa fie valide de la cel putin doua simboluri aparute pe oricare dintre cele cinci role. Aduce un castig ce variaza intre 200 si 2 500 credite.

Jocuri pacanele pe mobil: Scrolls of Ra

iSoftBet a dezvoltat acest joc exclusiv pentru varianta clasica, desktop. Clientii mai au de asteptat pana sa se poata bucura de Scrolls of Ra pe mobil sau alte dispozitive in afara de cel clasic.

Verdict

Scrolls of Ra este un joc la pacanele unde tema, posibilitatea de activare a jackpoturile, atrag si fac sa fie si mai interesant. Sumele maxime castigate spun totul despre potentialul real al acestui joc. Avand 20 de linii de plata, castigurile se pot lega in mai multe moduri, asta inseamna si posibilitatea ca mai multe linii sa fie valide in acelasi timp. totodata, pragurile de pariere sunt accesibile fiecarui client, de la 0.20 pe linie si pana la 100 ron.

Dezavantajul Scrolls of Ra il reprezinta RTP-ul destul de mic pentru un astfel de joc, iar acest lucru inseamna ca nu o sa avem castiguri fabuloase in masura in care noi ne dorim, iar aparia lor, daca este cazul, o sa fie rara.