Jocuri pacanele: Temple Tumble
5.0

Jocuri pacanele: Temple Tumble

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Temple Tumble jocuri la pacanele

Produs de Relax Gaming, jocul de pacanele Temple Tumble este inspirat din lumea azteca, unde trebuie sa mergi la vanatoare de comori intr-un templu aztec, din mijlocul junglei.

Jocul ca la aparate Temple Tumble este un slot cu 6 role si 6 randuri, cu pana la 46 656 de moduri de castig si un RTP de 96,25 %, facand din acest slot unul extrem de volatil. De asemenea, pacanelele online contin in total 10 simboluri, respectiv carti de joc, pietre pretioase, masti, dar si un simbol wild.

In ceea ce priveste miza per invartire, cea minima este de 0.80 de bani, iar cea maxima este de 400 RON. Bineinteles, castigul variata in functie de buget si poti castiga miza de pana la 7767x.

Daca vrei sa joci pacanele online, te invit sa joci gratis pe Cazino 365 sau pe bani reali pe Unibet Cazino.

Simboluri

Slotul video de pacanele online Temple Tumble dispune de 10 simboluri, respectiv clasicele carti de joc, J, Q, K, A, dar si simboluri specifice din lumea asteca, cum ar fi 3 pietre pretioase si doua masti, care de altfel sunt si cele mai bine platite.

Simbolul Wild este reprezentat de explorator, care poate inlocui alte simboluri pe rola 2 si 6.

Jocuri pacanele: Temple Tumble
Simboluri Temple Tumble

Reguli de joc si gameplay

Este destul de simplu si clasic de pacanele, iar pentru a porni jocul va trebui sa dai click pe pictograma cu monede si sa selectezi apoi valoarea pariului, care este cuprinsa intre 0.80 RON si 400 de RON pentru fiecare invartire, totul depinde de bugetul pe care il aloci slotului.

Tot din acelasi loc vei mai putea alege un numar de runde prin fuctia autoplay, care te ajuta sa setezi valoarea pariului si apoi jocul curge singur, fara sa mai apesi pe butonul play. Nu are limita maxima pentru modul automat, insa cea minima este de 10 rotiri. Partea interesanta la aceasta functie este ca vei putea selecta limite pentru pariurile tale, adica vei putea alege mai exact limite atat pentru pierderi cat si pentru castiguri, iar jocul se va opri cand ajungi la sumele impuse de tine.

Tot in meniu, vei observa butoanele pentru tabel de plata, informatii, setari, dar si alte reguli generale de joc.

Functii speciale

Inca de la primul click pe invartire, vei observa ca jocul ca la aparate, Temple Tumble nu este ca celelalte sloturi video, este neobisnuit prin faptul ca atunci cand prinzi mai multe simboluri de acelasi fel, ele genereaza castigul, iar apoi sunt inlocuite cu altele, generand castiguri in lant si astfel poti prinde numeroase castiguri consecutive.

Rotirile gratuite se activeaza atunci cand toate cele 36 de blocuri sunt darmate, ceea ce inseamna ca trebuie sa prinzi suficiente castiguri in lant ca sa obtii un ecran gol. In momentul in care se intampla, primesti 6 rotiri gratuite, din care trebuie sa alegi unul din cele 3 moduri diferite de free spin, respectiv:

  1. Multiplicatori – Blocurile de piatra speciale contin multiplicatorii adaugati 1x, 2x sau 3x.
  2. Invartiri suplimentari – Blocurile de piatra speciale contin 1, 2 sau 3 invartiri suplimentare.
  3. Multiplicatori & invarti suplimentare – Blocurile de piatra speciale contin multiplicatorii adaugati sau invartiri suplimentare.

Indiferent de modul de free spin ales, eliminarea tuturor blocurilor de piatra, obisnuite si speciale, mai aduc 3 invartiri gratuite.

Plati pacanele Temple Tumble

Pentru a realiza un castig, jocul ca la aparate are nevoie de minim 3 simboluri corespondente incepand cu rola din extremitatea stanga. Simbolurile castigatoare si toate blocurile de piatra care se afla langa un simbol castigator vor fi inlocuite cu noi simboluri pentru a umple golurile, fiind mai multe sanse de plata, pana la 46 656 de modalitati.

Cel mai mic castig este dat de simbolurile clasice carti de joc, J, Q, K, A, iar plata cea mai mare o va face masca galbena, insa totul depinde de numarul de simboluri si de miza per rotire, care este una variabila.

Cele mai mai castiguri vor fi in speciala, acolo unde poti obtine un castig maxim de 7767x miza per rotire.

Jocuri pacanele pe mobil Temple Tumble

Va puteti bucura de acest slot de pacanele online pe diverse platforme, fie ca preferati versiunea desktop, fie tablete sau telefoane mobile. Este perfect optimizat pentru jocul pe mobil si poti accesa direct din browserul (Android sau iOS) telefonului sau a tabletei.

Experienta ta va fi aceeasi, doar butoanele de control isi vor schimba pozitia, din partea dreapta a ecranului, pe mobil le vei gasi in partea de jos, insa nimic nu e complicat, meniul fiind la fel.

Verdict

Jocul ca la aparate Temple Tumble este interesant din doua motive: primul este reprezentat de simbolurile in cascada, care sunt inlocuite la fiecare castig cu altele, iar al doilea motiv este funcia de rotiri gratuite, care are 3 variante, fiecare cu valorile ei. Problema este ca daca nu prinzi „speciala” castigurile vor fi destul de mici, fiind multe linii de plata si nici RTP-ul de 96,25 % nu anunta mare lucru.