Free cookie consent management tool by TermsFeed
Pacanele online: Valley of the Gods
5.0

Pacanele online: Valley of the Gods

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Pacanele online: Valley of the Gods

Valley of the Gods este un joc de pacanele online inspirat din Egiptul Antic, cu Horus, Anubis, Tutanhamun si Bastet. Lansat de producatorul de jocuri Yggdrasil in august 2017, slotul este structurat pe o grila de joc cu 5 randuri X 5 coloane si 45 linii de plata in jocul principal (pana la 3125 in timpul caracteristicilor bonus). RTP-ul este de 96.2%, volatilitatea este medie, iar mizele sunt accesibile – incep de la 0.50 RON si ajung la 500 RON. Valley of the Gods este perfect compatibil pentru a fi jucat si pe dispozitivele mobile Android si iOS, direct in browser.

Piramidele din Egiptul Antic ascund comori uriase, inca nedescoperite. Gaseste-le si castiga pana la 5.800x miza totala intr-o singura rotire!

Simboluri

Pe matricea jocului de pacanele gratis Valley of the Gods gasim simboluri din Egiptul Antic 6 hieroglife frumos proiectate, cu Cruce Ankh, Pisici, Ochiul lui Ra sau Pasari – simboluri de valoare mai mica. Apoi, ii avem pe Horus, Anubis, Tutankhamun și Bastet, fiind simbolurile de valoare ridicata. Din pacate, lipsesc simbolurile Wild si Scatter.

Toate simbolurile platesc de la stanga la dreapta pe role consecutive, incepand cu prima rola. 3, 4 sau 5 simboluri pe o linie de plata activa, formeaza un castig.

Pacanele online: Valley of the Gods
Pacanele online: Valley of the Gods

Reguli de joc si gameplay

Valley of the Gods este un joc de pacanele online neobisnuit, cu role blocate, gata sa fie distrue, dispus pe o matrice cu 5 randuri, 5 coloane si pana la 3125 moduri de a castiga in timpul functiilor speciale. Este un slot online usor de controlat, toate butoanele de sunt in partea de jos a ecranului. Inainte de toate, seteaza pariul din butoanele plus si minus, care incepe de la 0.50 de RON si ajunge la 500 RON. Dupa ce ai facut asta, nu trebuie decat sa apesi pe “Invartire”, buton aflat pe mijlocul ecranului. Exista si un buton pentru redare automata, pana la 1000 de invartiri. De asemenea, trebuie sa consulti tabelul de plati si valoarea simbolurilor, dar si modul de declansare al functiilor bonus, iar pentru a face asta trebuie sa dai click pe “+”. Aici, vei observa ca toate castigurile platesc de la stanga la dreapta pe role consecutive, incepand cu prima rola si ai nevoie de minim 3 simboluri identice pentru a obtine un castig.

Functii speciale

Fara o runda bonus cu rotiri gratuite, jocul ca la aparate Valley of the Gods contine functii speciale de top, precum Re-Spin, Bonus si Multiplicatori. Afla mai jos cum le poti obtine.

Caracteristica Re-Spin

Fiecare combinatie castigatoare declanseaza un Re-Spin. Functia continua atata timp cand obtii castiguri. Pe langa asta, sunt distruse simbolurile Scarabei si poti juca cu pana la 3125 linii de plata. Distruge cele 12 pozitii cu Scarabei si intri in alta caracteristica.

Bonus

Daca ai reusit sa distrugi cele 12 pozitii de pe role, simbolurile Scarabei de culori diferite (rosii, purpuriu , portocaliu si roz), vor fi colectate. Pentru fiecare 5 simboluri Scarabeu rosii se acorda 1 viata suplimentara. Functia Re-Spin continua atata timp cat obtii combinatii castigatoare, iar în caz contrar, vei pierde o viata si runda se incheie, daca nu ai mai multe vieti.

Caracteristica Multiplicator

Odata distruse cele 12 pozitii de pe role, simbolurile turcoaz, albastre sau verde sunt colectate în caracteristica Multiplicator. Vei incepe initial cu un multiplicator de 2x, iar pentru fiecare 5 simboluri Scarabeu albastre colectate, faca ca multiplicatorul sa creasca cu 1, afisat in partea stanga sus a ecranului de joc.

Plati pacanele online: Valley of the Gods

Cu un RTP (rata de castig) peste media de piata, de 96.2% si o volatilitate medie, jocul de pacanele online Valley of the Gods vine cu un castig maxim de pana la 5.800x miza totala intr-o singura rotire, posibi doar in timpul caracteristicilor bonus.

Pacanele online: Valley of the Gods
Plati pacanele online: Valley of the Gods

Ce valoarea au simbolurile la pacanele online: Valley of the Gods?

  • 5 X Horus = 500 X monede
  • 5 X Anubis = 500 X monede
  • 5 X Tutankhamun = 250 X monede
  • 5 X Bastet = 250 X monede
  • 5 X Hieroglife = 25-40 X monede

Jocuri pacanele online: Valley of the Gods pe mobil

Valley of the Gods este un joc de pacanele online optimizat pentru dispozitivele mobile, precum o tableta sau un smartphone si merge la fel de rapid ca pe versiunea desktop, in Windows. Jocul de pacanele a fost dezvoltat Yggdrasil in tehnologia HTML5, care asigura o functionare perfecta pe ecranele de dimensiuni mici sau mari. Grafica clara, colorata si un gameplay-ul simplu, se potriveste perfect pentru jocul pe mobil, direct in browser.

Verdict

Jocul ca la aparate Valley of the Gods poate parea putin complicat la inceput, datorita rolelor blocate inca de la prima rotire, dar distrugerea lor vine cu multiplicatori, caracteristici bonus si Re-Spin. Singurul minus este ca nu avem o runda cu rotiri gratuite, dar compenseaza prin potentialul de castig, undeva la 5.800x miza total intr-o singura rotire. Daca vrei sa incerci un joc din Egiptul Antic diferit fata de alte sloturi insipirate din aceasta civilizatie, iti recomand pacanele gratis Valley of the Gods.