Free cookie consent management tool by TermsFeedJocuri ca la aparate: Victorious Max
Jocuri ca la aparate: Victorious Max
5.0

Jocuri ca la aparate: Victorious Max

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Victorious MAX jocuri pacanele

Victorious MAX este varianta moderna a slotului clasic Victorious si este produs de cei de la NetEnt.
Slotul are o tema atractiva, ne prezinta istoria Romei, o era in care la conducere era Iulius Cezar, unul dintre cei mai mari conducatori din toate timpurile.

Tema este una foarte captivanta, eleganta, cu o grafica detaliata si efecte sonere specifice perioadei romane si cu siguranta gandul te va duce in acel loc, daca joci acest joc fie pe bani reali sau virtuali pe Unibet.

Acest slot este structurat pe cinci role si are trei linii si 243 de modalitati de a obtine castigul. Sunt platite atat combinatii din doua simboluri, trei, patru, cinci simboluri similare, daca acestea sunt plasate de la stanga la dreapta rolei.

Este un joc in care castigurile sunt mari, iar miza minima per rotire este de 1,25 RON si maxima este de 500 RON. Daca vrei sa faci o calatorie in timp, in Roma Antica, o poti face jucand Victorious MAX pe Unibet.

Simboluri

Simbolurile slotului descriu Imperiul Roman cu toate aspectele sale. Prin urmare in joc vom intalni o legiune marsand, un soldat care urcal, un centurion si pe Iulius Cezar. Pe langa acest simboluri mai avem 9, 10, J, Q, K, A.

Simbolul vulturul auriu este simbolul wild al jocului, care va inlocui orice alt simbol si care apare doar pe rolele 2 si 4.

Simbolul care iti va aduce runde gratuite este reprezentat de o cununa de lauri aurie. Pentru a prinde speciala trebuie sa apara pe panou trei, patru sau cinci simboluri, care iti pot aduce 15, 20 sau 25 de rotiri gratuite.

In ceea ce priveste plata pe care ti-o fac simboluri, iti pot spune ca cele mai mici castiguri ti le vor aduce 9, 10, J, Q, K, A. 9 si 10 trebuie sa fie conectate cate doua ca sa faca plata, in timp ce celelalte litere trebuie sa fie cate 3 de la stanga la dreapta.

Cel mai mare castig, il va da, dupa cum va asteptati, simbolul Iulius Cezar. Acesta trebuie sa se conecteze in numar de 3, la fel ca legiunea, soldatul si centurionul.

Jocuri ca la aparate: Victorious Max
Simboluri Victorious Max

Reguli de joc si gameplay

Regulile de joc sunt foarte simple, vorbim despre un gameplay clasic pacanele. In partea de jos a ecranului de plata sunt butoanele de control asupra jocului, de unde poti selecta miza, care variaza in functie de buget. Poti actiona fiecare rotire manual dar si automat. In partea stanga, jos, sunt butoanele pentru setari generale sau pentru volum.

In functie de bugetul pe care il ai alocat slotului, castigurile tale vor varia. Jocul face plata cu doua simboluri, respectiv 9 si 10 dar in general cu minim 3 simboluri de la stanga la dreapta, care pot fi conectate pe 3 linii si care au 243 de modalitati de plata.

Nu este un slot pentru orice buget, miza minima nu este una accesibla oricui, insa castigurile sunt foarte mari.

Functii speciale

Jocurile la pacanele create de cei de la NetEnt au de regula speciale. Este si cazul slotului video Victorious MAX, care poate genera de la 15 pana la 25 de rotiri gratuite. Asta inseamna ca pe cele 5 role pot aparea tot atatea simboluri Scatter. Cel putin 3 declanseaza speciala.

  • Trei simboluri Scatter – 15 jocuri gratuite
  • Patru simboluri Scatter – 20 jocuri gratuite
  • Cinci simboluri Scatter – 25 jocuri gratuite

Toate castigurile de la jocurile gratuite sunt inmultite cu x6.

Simbolul Wild inlocuieste orice simbol si apare atat in jocul principal cat si in jocurile gratuite. Poate aparea pe rolele 2 si 4.

Plati pacanele Victorious MAX

Cu un RTP de 96,88 %, slotul nu anunta castiguri foarte mari dese. Ele sunt rare, dar asta nu inseamna ca nu exista. Totul depinde de miza pariului efectuat, iar miza poate fi difera de la un buget la altui si cat iti permiti.

De exemplu, daca joci pe cea mai mica miza, respectiv 1,25 RON, cel mai mare castig este de 5000 RON. Este nevoie de 5 simboluri Iulius Cezar pentru a inregistrat cel mai mare castig.

Cel mai mic castig il vei avea la litere si cifre, cu 5 simboluri poti castiga intre 80 RON si 200 RON. Poti selecta miza, nivel, valoare fisa in functie de buget, iar cu cat cele 3 sunt cat mai sus cu atat castigurile vor fi pe masura.

Jocuri pacanele pe mobil Victorious MAX

In ceea ce priveste disponibilitatea slotului pe mobil, ei bine, jocul se poate juca atat de pe desktop cat si de pe mobil sau tablete. Cum este un joc modern si recent aparat pe platforma Unibet, nimic din grafica si efectele sonore specifice perioadei romane nu se va pierde. Diferenta ar fi ca butoanele pentru setarea volumului si a mizei nu mai sunt in partea de jos, ci in partea de sus, in dreapta.

De asemenea, daca joci de pe mobil, in partea de jos vei avea o imagine cu soldatii romani, care se pregateau de razboi, fiind inarmati cu sulite, sabii si scuturi.

Verdict

RTP-ul de 96,88 % nu este unul care sa ofere castiguri mari dese, insa daca ai noroc, castigurile sunt pe masura. Un alt aspect important este miza, care nu este una accesibila oricarui jucator, miza minima fiind de 1,25 RON, fata de alte jocuri care au 0.50 RON. Un plus sunt specialele care pot aduce castiguri frumoase, fie ca prinzi 3,4 sau 5 Scattere si unde fiecare castig in speciala se inmulteste cu x6.

Fiind un joc cu multe linii de plata, cu siguranta vor predomina castigurile mici.