Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele online: Wild Gladiators
Pacanele online: Wild Gladiators
5.0

Pacanele online: Wild Gladiators

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Pacanele online: Wild Gladiators

Wild Gladiators este un joc de pacanele online bazat pe legenda lui Spartacus, iar producatorul de jocuri Pragmatic Play a creat slotul online in martie 2019. Jocul ca la aparate este dispus pe o grila de joc cu 3 randuri X 5 coloane, dar exista si a 6-a rola doar cu multiplicatori si 25 linii de plata fixe, ceea ce face ca platile sa ajunga pana la 4000x miza. Pariul per rotire este variat si incepe de la 1 RON si ajunge la 500 RON. RTP-ul este de 96.17%, iar volatilitatea este medie.

Grafica si efectele audio sunt direct din serialul TV Spartacus, fiind perfecte pentru o sesiune de joc si intr-un cazino pe mobil, dar si pe desktop. Fii gladiator pentru o zi cu pacanele gratis Wild Gradiators!

Simboluri

Asezat in Colosseum si inspirat din perioada romana, pe role vei gasi simboluri specifice tematicii, precum Imparat roman, Femeie romana, Tigru, Car, si Scut. Exista si simboluri din pachetul de carti A, K, Q, J si 10.

Simbolul Wild apare sub forma Gladiatorului – Spartacus. Inlocuieste toate celelalte simboluri, cu eceptia Scatter-ului. De asemenea, cand cade pe rola 3 devine Wild stivuit. Simbolul Scatter este reprezentat de Colosseum – 3 Scatter pe rolele 1, 3 si 5 declanseaza functia Rotiri Gratuite.

Reguli de joc si gameplay

Structurat pe o matrice cu 3 randuri X 5 coloane, pana la 6 (contine doar multiplicatori), exista 10 simboluri in total in jocul de baza, iar pentru a obtine un castig trebuie ca minim 3 sa fie aliniate de la stanga la dreapta pe role adiacente, incepand cu rola 1 din capatul stang. Sub role, vei gasi toate butoanele de control. In stanga, vei putea opri sunetul, poti accesa setarile jocului de pacanele si informatiile cu privire la valoarea simbolurilor, dar si posibilitatea de a declansa functia bonus. Langa ele se afla creditul, pariul si in mijloc se va afisa castigul. Seteaza pariul per rotire din butoanele “-/+”, aflate de o parte si cealalta a butonului pentru invartire. Puteti paria intre 1 de RON si 500 RON. Exista, de asemeanea si un buton pentru redare automata a rolelor, de pana la 100 de rotiri, unde poti seta limite de castig si de pierdere.

Functii speciale

Jocul ca la aparate Wild Gladiators vine cu o functie de rotiri gratuite, o caracteristica cu Wild-uri si multiplicatori.

Rotiri Gratuite

Cu 3 simboluri Scatter pe rolele 1, 3 si 5 in aceeasi rotire se declanseaza functia Rotiri Gratuite. Vei primi 10 rotiri gratuite, iar rola 6 cu multiplicatori este in joc aici, la fel ca si Wild-urile in expansiune. Numarul de rotiri gratuite este nelimitat, deci pentru alte 3 simboluri Scatter vei obtine 10 rotiri suplimentare.

Bonus Super Wild

Caracteristica se declanseaza atunci cand pe rola 6 cade un simbol Super Wild. Vei primi 5 simboluri Wild, care vor fi adaugate in mod aleatoriu pe toate cele 5 role. Se pot extinde pentru a umple intregul tambur, daca aterizeaza pe rola 3.

Multiplicatori pe rola 6

Fiecare castig obtinut in timpul jocului de baza, dar si in timpul functiilor speciale este supus unui multiplicator ales aleatoriu. Atunci cand ai obtinut o combinatie castigatoare, rola 6 se invarte si multiplica castigul de la 1x si pana la 10x.

Plati pacanele online: Wild Gladiators

Ca volatilitate este mediu, iar rata de castig (RTP) este de 96.17%. Castigul maxim in slotul online Wild Gladiators este de 4000x miza totala, dar orice castig poate fi supus unui multiplicator de pana la 10x in timpul functiei bonus.

Pacanele online: Wild Gladiators
Plati pacanele online: Wild Gladiators

Toate simbolurile platesc de la stanga la dreapta pe role alaturate, incepand cu 1 rola. Cu minim 3 obtii un castig, dar hai sa vedem cu maximum:

  • 5 X Imparat roman = 16 X miza
  • 5 X Femeie romana = 10 X miza
  • 5 X Tigru = 8 X miza
  • 5 X Car = 6 X miza
  • 5 X Scut = 4 X miza
  • 5 X A = 3 X miza
  • 5 X K = 2 X miza
  • 5 X Q = 1.6 X miza
  • 5 X J = 1.2 X miza
  • 5 X 10 = 1 X miza

Jocuri pacanele online pe mobil Wild Gladiators

Wild Gladiators este un joc perfect pentru o sesiune intr-un joc pe mobil, deoarece este complet optimizat pentru dispozitivele mobile si pentru versiunile desktop. Poti testa jocul ca la aparate pe un telefon mobil sau pe o tableta Android sau iOS. Structura cu 3 randuri X 5 coloane, pana la 6 se potriveste cu ecranul mai mic al unui smartphone. De preferat este pe desktop (Windows), deoarece grafica si animatiile sunt impresionante.

Verdict

Imi place slotul online Wild Gladiators de la Pragmatic Play, deoarece grafica si efectele audio sunt bine realizate si exista o gama larga de pariuri – intre 1 RON si 500 RON. Rolele extra multiplicatoare sunt un plus excelent, iar combinatiile cu Wild-uri in expansiune, rotirile gratuite si Gladiatorii Wild pot oferi un castig la pacanele Wild Gladiators de pana la 4000x pariul total. Daca iti place tema, iti recomand si Spartacus Megaways de la WMS sau Game of Gladiators de la Play’n Go.