Free cookie consent management tool by TermsFeed
Pacanele online Age of Huracan
5.0

Pacanele online Age of Huracan

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
Relax GamingAventura30 iunie 202196.62%NUDANU10.240 x

Explorează templul mayaș cu jocul de pacanele online Age of Huracan! Este un slot realizat de Kalamba Games împreună cu Relax Gaming, plin de caracteristici epice, cum ar fi rotiri gratuite sau multiplicatori. Este o călătorie în istorie, ce are loc pe o matrice cu 5 role și 1.024 linii de plată, care oferă o experiență de joc cu adevărat legendară. Hai în căutarea senzațiilor tari și a câștigurilor potențiale mari chiar și de pe un mobil Android sau iOS. Urmărește uraganele și caută comoara lui Huracan pentru câștiguri de peste 10.000 X miza totală pe rotire!

Simboluri la pacanele online Age of Huracan

15 simboluri formează grila de joc din slotul Age of Huracan. Să începem cu cele de valoare mică, respectiv cărțile de joc A, K, Q, J, 10 și 9. Urmează ca plată un Pumnal și un simbol verde specific mayașilor. Apoi, avem 3 personaje mayașe și pe însuși Huracan. Calendarul maya este simbol Wild, în timp ce mingile de foc și apă sunt simboluri speciale – descoperă în paragrafele următoare cum activezi bonusuri cu aceste pictograme!

Simbol Bonus la jocul Age of Huracan

Cum se joacă pacanele online Age of Huracan?

Este un slot ușor de înțeles și de jucat. Începe prin a consulta tabelul de plăți pentru a vedea cum activezi bonusuri și ce valoare are fiecare simbol. Apoi, poți da Spin sau poți opta pentru Joc Automat și nu în cele din urmă, selectează miza – click pe monede +/- pentru a alege între 2.5 RON și 125 RON. Simpla aliniere a cel puțin 3 simboluri de același fel pe o linie de plată activă îți aduce un câștig. Să înceapă căutarea de comori!

Caracteristici bonus

În timpul jocului de bază, simbolurile K-Cash albastre sau portocalii pot ateriza pe orice tambur. Cele albastre adaugă o sumă în bani la contorul din dreapta sus, iar cele portocalii vor umple contorul din stânga pentru a crește multiplicatorul cu 1, până la x5.
Cu 3 sau mai multe simboluri K-Cash în aceeași rotire, vei declanșa 3 rotiri K-Cash. Cele care au activat funcția se blochează, iar fiecare nou simbol K-Cash rămâne în poziție și resetează numărul de rotiri rămase la 3. La sfârșit, când învârtirile se termină sau toate pozițiile sunt pline, suma totală colectată este mărită de multiplicator obținut. De asemenea, dacă grila este plină, vei primi premiu egal cu 10x pariul ori valoarea multiplicatorului din contor.
Cu 3, 4 sau 5 simboluri Scatter în jocul de bază vei obține 3, 8 sau 15 rotiri gratuite și o plată de 2, 5 sau 10 ori miza totală. Poți obține rotiri suplimentare atunci când 2, 3, 4 sau 5 Scattere aterizează simultan pe role pentru a revendica 3, 8, 12 sau 15 rotiri gratuite.
Cumpără Bonus – HyperBonus , o funcție opțională de cumpărare bonus cu 3 opțiuni unde poti alege care speciale merita cumparate:
· 3 Rotiri Cash cu un multiplicator x5 de pornire pentru un cost de 53.80x miza totală;
· 8 rotiri gratuite pentru un cost de 40.5x miza totală;
· 15 rotiri gratuite pentru un cost de 75.80x miza totală.

Cum câștigi la aparate Age of Huracan?

Cu 1.024 linii de plată, câștigi des la păcănele online Age of Huracan, însă valoarea simbolurilor este destul de mică – pentru a forma o combinație câștigătoare ai nevoie de minim 3 așezate de la stânga la dreapta, începând cu primul tambur, în orice poziție, însă cu 5 x vei încasa recompense mai mari. De departe, Huracan este cel mai bine plătit, în timp ce cărțile de poker oferă premii mai mici. Pentru a crește valoarea plăților, obține multiplicatori.

Tabel de plăți pentru 5 x simbol – Pacanele online Age of Huracan

· 5 x Huracan = 100 x miza
· 5 x Zeiță mayașă = 10 x miza
· 5 x Bărbat cu topoare = 2 x miza
· 5 x Femeia verde = 2 x miza
· 5 x Pumnal = 1.5 x miza
· 5 x Simbol verde mayaș = 1.5 x miza
· 5 x A, K = 1.3 x miza
· 5 x Q, J = 1 x miza
· 5 x 10, 9 = 0.50 x miza

Tabelul de plata al slotului Age of Huracan

Păreri slot

Age of Huracan este un slot impresionant ca temă, design și coloana sonoră – te transporta direct în istorie, până în vremea mayașilor. Ne plac și caracteristicile bonus, potențialul de plată este uriaș (peste 10.000 X miza totală pe rotire), deci este un joc ca la aparate de încercat. O poți face gratis pe site-ul nostru! De asemenea poti incerca sa joci si unul din sloturile urmatoare: Burning Hot, Shining Crown.

Unde poți juca pe bani reali Age of Huracan?

Betano, Maxbet, NetBet, Mr Bit, Frank Casino sau SlotV sunt cazinouri online cu licență ONJN unde poți testa pe bani reali Age of Huracan, cu pariuri cuprinse între 2.50 RON și 125 RON. Dacă ar fi să alegem una dintre aceste platforme, am opta pentru Betano – bonus fără depunere la înregistrare și aplicație mobilă Android și iOS de top.