Free cookie consent management tool by TermsFeedBlue Heart
Jocuri ca la aparate: Blue Heart
5.0

Jocuri ca la aparate: Blue Heart

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Pacanele gratis: Blue Heart

Blue Heart este un joc de pacanele online marca EGT, cu 3 randuri X 5 role si 100 linii de plata ajustabile, unde poti castiga pana la 1.000X miza totala pe rotire. Cauta pe grila cele mai pretioase pietre si vei declansa rotiri gratuite nelimitate cu wild-uri si premii destul de mari. RTP-ul este in media de piata, iar volatilitatea este medie. Joaca acest slot si poti castiga la orice rotire unul dintre cele 4 jackpot-uri progresive!

Simboluri

Pe matrice vei gasi simboluri carti de joc A, K, Q si J, acestea fiind cele care ofera cele mai mici castiguri, dar si simboluri Pietre pretioase – Topaz, Opal, Smarald si Rubine. Cele mai mari premii le vor acorda simbolurile Barbat si Femeie. Wild-ul apare sub forma unui Diamant – le inlocuieste pe toate celelalte, cu exceptia Scatter-ului (Diamant alb – 3 X activeaza functia Rotiri Gratuite).

Reguli de joc si gameplay

Blue Heart este un slot EGT simplu, la fel ca toate aceste jocuri ca ala aparate de la acest producator in ceea ce priveste gameplay-ul. Exista 100 de linii de plata ajustabile, pe care le poti seta din partea stanga si dreapta a grilei de joc – 1, 20, 30, 50 sau 100. Urmeaza sa setezi miza, care ofera o gama larga de pariere, de la 1 RON si pana la 200 RON – apasa pe butonul albastru pentru a selecta valoarea creditului si seteaza pariul. Nu ramane decat sa invarti tamburii, dar inainte de asta, consulta tabelul de plata din butonul “i”, aflat in partea stanga jos. Spin sau seteaza redarea automata la jocul de pacanele online Blue Heartl!

Functii speciale

10 rotiri gratuite sunt activate atunci cand pe rolele 2, 3 si 4 aterizeaza 3 X simboluri Scatter (Diamant). Pe durata functiei, in mod teoretic, pe matrice pot sa aparata mai multe simboluri Wild, deci vor fi mai multe sanse de castig. Poti obtine rotiri suplimentare nelimitate, daca pe grila de joc vor cadea alte 3 simboluri Scatter.

Jackpot – Jocul de pacanele Blue Heart vine cu bonusul Jackpot Mystery de la EGT. Este un Jackpot progresiv pe patru niveluri, care se poate declansa dupa orice rotire, in mod aleatoriu. Apoi, selecteaza din 12 carti disponibile de pe ecran pana cand potrivesti 3 de acelasi fel, iar Jackpot-ul corespunzator va fi al tau.

Dublaj – Cu acest slot online, poti juca la dublaj prin functia Gamble. Orice castig ce nu depaseste 35 X miza totala, poate fi dublat. Dupa o combinatie castigatoare, ai posibilitatea de a ghici culoarea cartii – Rosu / Negru, iar daca raspuns corect, suma pariata se va dubla. Poti continua sau poti incasa premiul, dar nu uita ca prima carte intoarsa gresit, face ca tot premiul sa dispara.

Pacanele gratis: Blue Heart
Caracteristica Speciala Blue Heart

Cum castigi la slotul Blue Heart?

Exista pana la 100 de modalitati de a castiga (linii de plata) in jocul de baza, insa premiile per simbol sunt cele mai mari. Cel mai bine platit este Barbatul si Femeia, in timp ce cartile de joc ofera cele mai mici castiguri. Este un joc de volatilitate medie, deci va exista un echilibru intre premiile mari si mici – in general, nu plateste foarte mult (castig maxim 1.000X miza totala). Pentru a forma o combinatie castigatoare in jocul de baza ai nevoie de 3, 4 sau 5 simboluri de un fel, asezate de la stanga la dreapta, incepand cu primul tambur pe o linie de plata activa.

Tabel de plata la pacanele Blue Heart

  • 5 x Barbat = 6 x miza
  • 5 x Femeie = 6 x miza
  • 5 x Rubine = 4 x miza
  • 5 x Smarlade = 3.5 x miza
  • 5 x Opal = 2 x miza
  • 5 x Topaz = 2 x miza
  • 5 x A, K = 1.25 x miza
  • 5 x Q, J = 1 x miza
Pacanele gratis: Blue Heart
Cum castigam la Blue Heart ?

Jocuri ca la aparate: Blue Heart pe mobil

Poti sa ai o experienta de joc perfecta si pe dispozitivele mobile, slotul Blue Heart fiind compatibil cu un telefon mobil sau o tableta. Poate fi accesat de pe toate dispozitivele cu sistemele de operare majore, inclusiv Apple, Android sau Windows. Acum, jocul de pacanele online este gata sa fie redat in cateva secunde pe mobil, indiferent de dimensiunea ecranului, acesta fiind complet optimizat pentru modul portret si peisaj, mai ales ca matricea este standard – 3×5. Descopera frumusetea pietrelor pretioase direct de pe canapeaua ta!

Verdict

Cele 100 de modalitati de a castiga suna baine, dar premiile per simbol in jocul de baza sunt destul de mici. Functia principala Rotiri Gratuite este simpla, destul de mediocra – un multiplicator de x2, x3 ar fi facut lucrurile mult mai interesante. E adevarat, exista sanse de castig, in special prin cele 4 jackpot-uri progresive sau prin functia de dublaj, dar pentru noi este prea putin. Crezi ca tie ti-ar placea? Joaca pacanele gratis Blue Heart pe site-ul nostru!