Free cookie consent management tool by TermsFeedJocuri pacanele: Euphoria
Jocuri pacanele: Euphoria
5.0

Jocuri pacanele: Euphoria

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Jocuri pacanele: Euphoria

Euphoria este un joc de pacanele cu tema spatiala, lansat de producatorul de jocuri iSoftBet in aprilie 2020 pe o matrice cu 3 randuri X 5 coloane si pana la 243 linii de plata castigatoare. Slotul online vine cu Rotiri Gratuite, Multiplicatori si o caracteristica aleatorie, dar si cu functia de cumparare Free Spins, ceea ce duce la un castig maxim de pana la 20.000x miza. Daca te intrebi pariul minim si maxim, afla ca acesta incepe de la 0.30 RON si ajunge la 30 RON. Este un joc ca la aparate de volatilitate medie, iar RTP-ul este de 96%. Incearca si tu pacanele gratis Euphoria pe site-ul nostru si bucura-te de o grafica stralucitoare si vibranta, cu animatii de efect 3D.

Jocuri pacanele: Euphoria
Jocuri pacanele: Euphoria

Simboluri

Asezat in spatiul cosmic, pe un fundal violet/roz, pe grila de joc vei gasi simbolurile din pachetul de carti A, K, Q si J, fiind simbolurile de valoare mica. Apoi, avem simbolurile specifice tematicii, precum 5 Pietre pretioase, Diamantul fiind cel de valoare ridicata. Wild-ul apare sub forma Spatiului Cosmic si le inlocuieste pe toate celelalte, cu exceptia Bonusului (apare doar pe rolele 1, 3 si 5 si declanseaza Free Spins). De asemenea, pe role vei gasi o Stea, care vine cu multiplicatori de pana la 243x miza, dar are si rol de Wild (inlocuieste toate simbolurile, cu exceptia celui Bonus).

Reguli de joc si gameplay

Euphoria este un joc de pacanele gratis clasic, dispus pe o grila de joc cu 3 randuri X 5 coloane, dar cu 243 linii de plata, avand un gameplay simplu si usor de controlat. Pariul minim incepe de la 0.30 RON si ajunge la 30 RON si poate fi setat din butonul cu monede din partea dreapta jos, iar apoi dati click pe “-/+”. Poate fi redat atat manual, facand click pe butonul “Spin” sau in mod automat, de pana la 1000 de rotiri, unde poti seta limite pierdere/castig. Ca toate jocurile cu aparate, Euphoria contine o pictograma pentru a consulta tabelul cu plati si modul de declansare al functiilor bonus, prin butonul “i”.Combinatiile castigatoare sunt realizate de la stanga la dreapta, incepand cu prima rola si este nevoie de minim 3 simboluri si doua pentru Diamant pentru a forma un castig.

Functii speciale

Jocul ca la aparate Euphoria vine cu doua caracteristici bonus, cum ar fi runda bonus cu rotiri gratuite si o functie aleatorie cu multiplicatori.

Caracteristica Euphoria Spin

Aceasta caracteristica se poate declansa aleatoriu in jocul de baza. Simbolul Stea poate aparea la intamplare, la orice rotire, iar atunci cand o face are rol de Wild, dar si de multiplicator (2x sau 3x), care se pot inmulti intre ei si poti obtine un multiplicator de 27x (atunci cand pe ecran aterizeaza 3 simboluri Stea).

Rotiri Gratuite

Cu 3 simboluri logo Euphoria pe rolele 1, 3 si 5 oriunde pe role vei initia secventa cu rotiri gratuite. Vei primi 8 runde bonus, iar toate simbolurile Wild care cad pe tamburi aplica un multiplicator de 2x.Orice aterizare a simbolului Stea pe acelasi tambur va creste multiplicator la 3x. Astfel, multiplicatorii se pot inmulti intre ei si poti obtine un 243x. De asemenea, daca activezi toti multiplicatorii Stea vei primi 5 rotiri gratuite suplimentare.

Cumpara Free Spins

Euphoria vine si cu o caracteristica de a cumpara runda bonus cu rotiri gratuite. Tot ce trebuie sa faci este sa platesti de 100 de ori miza ta, iar la urmatorul spin, pe rolele 1, 3 si 5 va ateriza simbolul Scatter si va initia Free Spins (8 rotiri gratuite).

Plati pacanele gratis Euphoria

Cu un RTP de 96% si o volatilitate ridicata, jocul ca la aparate Euphoria vine cu un castig maxim de 20.000x miza intr-o rotire. Acest lucru este posibil in timpul functiei Free Spin, acolo unde poti obtine multiplicator de pana la 243x miza totala. Simbolurila A, K, Q si J sunt cele de valoare scazuta, in timp ce pietrele pretioase de culoare portocalie, verde, mov si albastre sunt cele de valoare medie. Cel mai bine platit simbol este Diamantul. Toate acest valori pot creste in timpul rundei bonus cu rotiri gratuite, acolo unde multiplicatorii cresc considerabil castigul per rotire.

Plati pacanele gratis Euphoria
Plati pacanele gratis Euphoria

Jocuri pacanele: Euphoria pe mobil

Te poti bucura de jocul de pacanele online Euphoria pe toate dispozitivele mobile. Acestea includ versiunea destkop, precum si telefonul mobil si tableta. Functioneaza perfect pe un dispozitiv iOS, Android sau Windows, fiind complet optimizat pentru ecranele mai mici ale unui smartphone. Grafica stralucitoare si gameplay-ul simplu si clasic de 3 randuri X 5 coloane se reda excelent pe orice dispozitiv. Incearca pacanele Euphoria din mers, de la serviciu sau de oriunde te-ai afla.

Verdict

Euphoria este un joc de pacanele unde poti cumpara runda bonus cu rotiri gratuite, dar partea interesanta sunt multiplicatorii, care pot ajunge pana la 243x in timpul functiei Free Spins. Exista potential mare de plata, undeva la 20.000x miza totala (incepe de la 0.30 RON si ajunge la 30 RON), ceea ce este destul de atractiv. Este un joc ca la aparate care aminteste de celebrul slot online Starburst de la NetEnt. La fel ca sute de alte jocuri de pacanele gratis Euphoria este aici in varianta demo. Daca iti place si vrei sa-l joci pe bani reali, incearca sa o faci profitand de cele mai bune bonusuri la cazinouri online ce detin o licenta de la ONJN.