Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele gratis: Forge of Olympus - Cazino365
Pacanele gratis: Forge of Olympus
5.0

Pacanele gratis: Forge of Olympus

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
Pragmatic PlayCumpara Speciala/ Bonanza1 august 202396.25%DADANU5.000 x

Păcănele gratis: Forge of Olympus

  • Producător: Pragmatic Play
  • Volatilitate: Înaltă
  • RTP: 96,25 %
  • Data lansării: 01.08.2023
  • Mize: cuprinse între 0.20 RON și 400 RON
  • Câștig maxim: 5.000x miza
  • Rotiri Gratuite: Da
  • Dublaj: Nu

O nouă prezență mitologică se alătură jocurilor de păcănele gratis, și anume Hefaistos, zeul focului și al metalurgiei. Grafica jocului surprinde esența atelierului personajului principal, cu metalul roșu în flăcări și zgomotul ciocanelor care se lovesc ritmic.

Cu Hefaistos la conducere, acest joc ca la aparate aduce la viață mitologia greacă într-o manieră captivantă și plină de acțiune, care îți poate aduce câștiguri de până la 5.000x.

Forge of Olympus – simboluri

Hefaistos este cunoscut pentru crearea unor obiecte legendare, cum sunt armurile și armele folosite de zei și eroi. Astfel de simboluri mitice sunt prezente și pe panoul de 6 coloane x 5 rânduri.

Pictogramele de valoarea mare ilustrează obiecte confecționate din aur, precum Inele, Pocaluri, Scuturi și Căști de luptă, în timp ce simbolurile cu valoare mică sunt reprezentate de Pietre prețioase de diferite forme și culori.

În joc își mai face apariția simbolul Scatter, care-l ilustrează pe zeul focului și simbolul Ciocanului de aur, reprezentativ pentru multiplicator.

Forge of Olympus – reguli de joc și gameplay

Jocul de păcănele gratis Forge of Olympus este bazat pe modul colapsabil, în care toate simbolurile implicate în combinații câștigătoare sunt eliminate de pe panou, pentru a da șansa și altor pictograme să genereze o recompensă.

Simbolul Ciocanului de aur oferă un multiplicator cu valori cuprinse între 2x și 100x și apare aleatoriu pe role, atât în jocul de bază, cât și în funcția specială de rotiri gratuite.

Forge of Olympus – funcții speciale

Strălucind în diferite nuanțe de roșu, pe panoul jocului de păcănele gratis Forge of Olympus se desfășoară și funcția specială de rotiri gratuite. Aceasta se activează cu ajutorul simbolului Scatter, iar spinurile sunt acordate în funcție de câte astfel de simboluri apar simultan pe panou:

4 simboluri Scatter = 10 rotiri gratuite;

5 simboluri Scatter = 15 rotiri gratuite;

6 simboluri Scatter = 20 de rotiri gratuite;

În timpul bonusului, multiplicatorii care apar pe ecran pot atinge 4 niveluri. Jocul pornește de la nivelul 1, moment în care pe role pot să apară multiplicatori cu valori cuprinse între 2x și 100x.

După ce contorul adună 6 multiplicatori, se face tranziția către nivelul 2, unde multiplicatorii care apar sunt cuprinși între 8x și 100x. La nivelul 3 se ajunge după încă 5 simboluri Ciocan, iar ulterior, multiplicatorii vor fi cuprinși între 15x și 100x.

Nivelul 4 este ultimul și se atinge după încă 4 simboluri de multiplicatori colectate. După ce condiția este îndeplinită, multiplicatorii care își vor face apariția pe role vor fi cuprinși între 50x și 100x.

Jocul de păcănele gratis Forge of Olympus se bucură și de funcția Super Miză, care pentru o sumă de bani în plus, sporește șansele ca secvența de rotiri gratuite să se activeze.

Forge of Olympus – unde se poate juca?

Zeul focului îți stă la dispoziție pe cazino365.ro, unde poți încerca jocul Forge of Olympus în mod gratuit, beneficiind de toate funcțiile de care acesta le deține. De pe desktop sau dispozitive mobile poțí juca Forge of Olympus în mai multe cazinouri recomandate. Una dintre cele mai bune oferte o vei găsi la Betano Casino. Dacă nu ai un cont la acest operator, îți poți deschide unul de pe un link special și vei începe cu un bonus de bun venit de până la 1.000 RON și cu rotiri gratuite, atât pentru prima depunere, cât și pentru verificarea contului.

Cu un design detaliat, în această călătorie mitologică vei avea parte de numeroase aventuri, unde simbolurile devin adevărate opere de artă în mâna pricepută a lui Hefaistos, iar atmosfera vibrantă cu note puternice îți poate aduc câștiguri uriașe.

Ce este jocul Forge of Olympus dezvoltat de Pragmatic Play?

Forge of Olympus este un joc de cazino online dezvoltat de Pragmatic Play, care se desfășoară într-o lume mitologică a zeilor greci și oferă o experiență de joc captivantă.

Pot juca Forge of Olympus pe dispozitive mobile?

Da, jocul este optimizat pentru a fi jucat pe dispozitive mobile, permițându-vă să-l jucați pe smartphone-uri și tablete.

Este Forge of Olympus un joc sigur?

Jocurile dezvoltate de Pragmatic Play sunt supuse regulilor stricte de licențiere și au sisteme de securitate pentru a proteja datele personale și tranzacțiile. Asigurați-vă că jucați întotdeauna pe site-uri de încredere și licențiate.