Free cookie consent management tool by TermsFeed
Slotul gratis Frogs and Bugs
5.0

Slotul gratis Frogs and Bugs

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
Pragmatic PlayCumpara Speciala3 iulie 202396.43%DADANU3.000 x

Lansat la începutul lunii iulie, 2023, slotul gratis Frogs and Bugs pe Cazino365 este dezvoltat de compania de software de casino online Pragmatic Play. Cu o tematică extrem de distractivă care urmărește broscuțele și gândăceii în mediu lor natural, jocul ca la aparate este foarte volatil și funcționează după un algoritm matematic cu RTP de 96.43%.

Sistemul de joc este format din 6 coloane x 3 rânduri, cu un mod de joc colapsabil special și până la 729 de linii de plată. Mizele sunt cuprinse între 0.20 și 400 RON, iar jocul de păcănele online beneficiază de funcții speciale care pot aduce câștiguri de până la 3.000 x miza.

Simbolurile din Slotul gratis Frogs and Bugs

Simbolurile din slotul gratis Frogs and Bugs sunt diverse și în concordanță cu tema pe care jocul ca la aparate o abordează. Acestea înfățișează pictogramele de pe cărțile de joc, diferite fructe și vedetele Frogs and Bugs: cele 3 broscuțe.

Simbolul Scatter este reprezentat grafic de un gândăcel verde, încadrat într-un chenar auriu. De fiecare dată când 4 sau mai multe simboluri Scatter apar simultan pe role, jocul de păcănele gratis va declanșa automat funcția specială.

Reguli de joc și gameplay pentru slotul gratis Frogs and Bugs

Slotul gratis Frogs and Bugs formează combinații câștigătoare din cel puțin 3 simboluri identice dispuse pe orizontală, în diagonală sau în zigzag. Modul de joc este unul colapsabil, dar care funcționează puțin diferit. După fiecare rotire, toate simbolurile care fac parte din combinații câștigătoare și simbolurile Scatter se blochează pe role, iar cele necâștigătoare dispar. Pictogramele din combinațiile câștigătoare ajung la baza panoului de joc, iar pozițiile goale sunt ocupate de alte simboluri care cad din partea de sus a grilei de joc.

Dacă mai multe simboluri Scatter sau simboluri identice cu cele aflate deja în combinațiile câștigătoare apar pe grile, ele se adaugă combourilor deja formate și rămân alături de acestea pe ecran. Runda se sfârșește atunci când nu mai există simboluri noi care se pot alătura combinațiilor existente.

Sistemul de joc urmărește un format clasic, doar că în loc de 5 coloane x 3 rânduri, jocul de păcănele demo Frogs and Bugs este dispus pe o matrice de joc cu 6 coloane x 3 rânduri.

Simbolurile din slotul gratis Frogs and Bugs sunt reprezentări de broscuțe, fructe și diverse forme colorate, care se potrivesc perfect cu sunetele micuțelor vietăți de pe fundal. Acestea reprezintă diferite câștiguri, astfel:

Cât plătește fiecare simbol mare la slotul gratis Frogs and Bugs?

 • 6 x Broscuță Verde = 2x miza
 • 6 x Broscuță Albastră = 1,2 x miza
 • 6 x Broscuță Roz = 1 x miza
 • 6 x Cireșe = 0.80 x miza
 • 6 x Lămâie = 0.60 x miza
 • 6 x Pepene roșu = 0.40 x miza
 • 6 x Kiwi = 0.28 x miza

Cât plătește fiecare simbol mic?

 • 6 x Inimă Neagră = 0.16 x miza
 • 6 x Inimă Roșie = 0.16 x miza
 • 6 x Romb = 0.16 x miza
 • 6 x Treflă = 0.28 x miza

Cât plătește Simbolul Scatter?

 • 10 x Simbol Scatter = 35 x miza
 • 9 x Simbol Scatter = 30 x miza
 • 8 x Simbol Scatter = 25 x miza
 • 7 x Simbol Scatter = 20 x miza
 • 6 x Simbol Scatter = 15 x miza
 • 5 x Simbol Scatter = 10 x miza
 • 4 x Simbol Scatter = 5 x miza

Funcțiile speciale ale slotului gratis Frogs and Bugss

Funcția specială a jocului de tip slot Frogs and Bugs este reprezentată de rotirile gratuite. 4 sau mai multe simboluri Scatter activează funcția specială, oferind un număr de 8 rotiri gratuite.

În timpul rundei bonus, panoul de joc se extinde cu încă 2 rânduri care au toate pozițiile de pe ele blocate. Cu fiecare rotire, se deblochează câte o poziție și astfel se pot obține câștiguri mai mari.

Rolele în plus adaugă 12 poziții, dar doar 8 dintre ele vor fi deblocate pe parcursul bonusului, pentru că rotirile gratuite sunt în număr de 8, fără posibilitatea de a crește.

În plus, funcția ”cumpara speciala” a jocului de păcănele online se poate declanșa automat, plătind suma de 100 x miza.

Unde se poate găsi jocul de păcănele online Frogs and Bugs?

Jocul Frogs and Bugs se găsește pe cazino365.ro în varianta de păcănele gratis, unde te poți obișnui cu toate regulile de joc și bonusurile existente.  

Slotul gratis Frogs and Bugs este disponibil atât pe desktop, cât și pe tablete și telefoane. Acest lucru este posibil datorită tehnologiei HTML5, experiență care poate fi încercată din orice loc și indiferent de sistemul de operare al dispozitivului.

Ce este slotul Frogs and Bugs dezvoltat de Pragmatic Play?

Frogs and Bugs este un joc de cazino online creat de Pragmatic Play. Acesta este un slot cu o tematică amuzantă și plină de culoare, cu animale, insecte și potențiale câștiguri.

Cum se activează runda de rotiri gratuite în Frogs and Bugs?

Pentru a accesa runda de rotiri gratuite, trebuie să obțineți cel puțin trei simboluri Scatter pe rolele jocului. Cu cât aveți mai multe simboluri Scatter, cu atât veți primi mai multe rotiri gratuite.

Există o opțiune de joc demo pentru a încerca jocul înainte de a juca cu bani reali?

De obicei, puteți accesa o versiune demo a jocului Frogs and Bugs, unde puteți juca cu bani virtuali pentru a vă familiariza cu gameplay-ul înainte de a juca cu bani reali.