Free cookie consent management tool by TermsFeed
Jocul ca la aparate Golden Gods
5.0

Jocul ca la aparate Golden Gods

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
Relax GamingCumpara Speciala2 decembrie 202196.07%DADANU60.000 x

Caută comorile aztecilor din jocul ca la aparate Golden Gods! Pentru a încasa premiul cel mare de până la 60.000 X miza totală, trebuie să urci până în vârful piramidei pe o matrice cu 5 role X 5 rânduri și 3.125 linii de plată. În jocul Relax Gaming poți activa bonusuri cu rotiri gratuite și multiplicatori de câștig. Design-ul este modern, coloana sonoră te introduce perfect în atmosferă, în timp ce pariurile sunt pentru toate buzunarele. Pe Cazino365 poți juca gratis Golden Gods!

Simboluri – Jocul ca la aparate Golden Gods

Patru zei sunt simbolurile care plătesc cel mai mult: IX Chel, Chaac, Kinich Ahau și Itzamna. De altfel, au aceeași valoare. Apoi, pe role vei găsi cărțile de poker A, K, Q, J, 10 și 9. În timpul funcțiilor speciale poți găsi monede obișnuite și de aur. Nu lipsește Scatter-ul – activează rotiri gratuite.

Simboluri la jocul Golden Gods

Cum se joacă păcănele Golden Gods?

Chiar și dacă ești începător, vei înțelege rapid cum se joacă păcănele Golden Gods. Dacă vrei să începi, click pe butonul mare auriu – Învârtire. Lângă el, se află butonul pentru Modul Turbo – grăbește învârtirea rolelor. Tot în partea dreapta se află tabelul de plăți – Plătește. Nu rămâne decât să îți alegi miza – click pe + sau – din pictogramele din partea stânga a matricei. Lângă butonul de pariu poți selecta și Joc Automat. Simplu, nu?

Caracteristici bonus

Atunci când un simbol Scatter este prezent pe role și se formează un câștig, se activează funcția Re-Spin. Pe durata funcției, rolele se învârt până la o rotire necâștigătoare. Dacă 3 simboluri Scatter sunt pe tamburi, treci la un alt nivel, unde vor fi doar simboluri monede, spații libere și zei. Iar dacă ești nerăbdător poți cumpăra cea mai bună specială la păcănele.

Există monedele obișnuite, care vin cu valori de până la 8x miza, în timp ce monedele de aur plătesc până la 200x. Monedele se fixează pe poziție și acordă încă 3 rotiri suplimentare. În schimb, zeii au puteri și vin cu următoarele caracteristici:

  • Itzamna ia valoarea unui simbol din tabelul de plată și o aplică la celelalte;
  • Kinich Ahau strânge toate valorile monedelor aflate pe role;
  • Chaac alege 3 premii și le dublează valoarea de până la 3 ori;
  • IX Chel unește până la 4 premii în bani într-o singură poziție și înmulțește suma totală sau transformă în monede aur – această caracteristică continuă la fiecare re-spin rămas.

Cum câștigi la păcănele Golden Gods?

Dacă cel puțin 3 simboluri de același fel sunt pe o linie de plată activă, așezate de la stânga la dreapta, începând cu extremitatea stângă, se formează un câștig. Premii mai mari vin pentru 5 x simbol, în special de la Zei. Este un slot unde se câștigă destul de des, deoarece există până la 3.125 linii de plată, însă valoarea simbolurilor per linie nu este atât de mare – plățile pot crește în bonusuri, acolo unde există multe. Premiul cel mare este de 60.000 X miza totală pe rotire!

Jocul ca la aparate Golden Gods – Tabel de plăți

  • 5 x Zei = 3 x miza
  • 5 x A = 1.5 x miza
  • 5 x K, Q = 1.2 x miza
  • 5 x J, 10 = 1 x miza
  • 5 x 9 = 0.8 x miza
Jocul ca la aparate Golden Gods

Merită să joci Golden Gods?

Golden Gods atrage prin potențialul uriaș de plată, de până la 60.000 X miza totală pe rotire. Ne place cum arată slotul din punct de vedere vizual, însă bonusurile cu spinuri gratis și multiplicatori ne-au impresionat – ne place că există diferite caracteristici inovatoare. Cu siguranță, merită să joci păcănele gratis Golden Gods pe Cazino365!

Unde poți juca pe bani reali Golden Gods?

Maxbet, Betano, NetBet, SlotV, Mr Bit sauFrank Casino sunt cazinouri licențiate în România, unde poți juca pe bani reali Golden Gods, cu pariuri cuprinse între 0.40 și 60 RON, atât pe versiunea desktop, cât și pe un mobil Android sau Apple. Alege Betano și întră în atmosferă cu bonusuri fără depunere!