Free cookie consent management tool by TermsFeed
Heist for the Golden Nuggets Demo
5.0

Heist for the Golden Nuggets Demo

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
Pragmatic PlayCumpara Speciala12 iunie 202396%DADANU5.000 x

Jocul Heist for the Golden Nuggets Demo a fost lansat la începutul lunii iunie de către compania de software Pragmatic Play. Jocul ca la aparate este foarte volatil și urmărește un model matematic cu RTP de 96%. Panoul de joc este clasic, cu 5 coloane x 3 rânduri, 20 de linii de plată fixe și mize cuprinse între 0.20 și 400 RON. Heist for the Golden Nuggets pare desprins din lumea filmelor Western, cu personaje unice care se pricep să ofere tensiune și suspans.

Jocul de păcănele beneficiază de funcții speciale cu caracteristici aparte și este pregătit să te transporte într-o lume dominată de cowboy și bandiți, dar și de câștiguri care pot ajunge până la 5.000x.

jocul Heist for the Golden Nuggets

Simbolurile din jocul Heist for the Golden Nuggets Demo

Simbolurile din jocul de păcănele demo înfățișează pictograme din lemn și diferite personaje cu un stil vestimentar adecvat tematicii. Simbolul Wild este reprezentat de cuvântul „WILD”, plasat într-un cadru cu două pistoale. Acesta poate înlocui orice simbol, cu excepția Simbolului Scatter.

Simbolul Scatter este reprezentat grafic de o Pepită de aur, iar pe lângă faptul că activează ca Scatter, acesta mai are o funcție individuală în cadrul jocului de bază. Simbolurile din jocul Heist for the Golden Nuggets Demo se încadrează foarte bine în tematica din care face parte, mai ales datorită celor 5 personaje specifice care plătesc diferit.

tabelul de castig la Heist for the Golden Nuggets

Cât plătește fiecare simbol mare?

 • 5 x Bandit 5 = 20 x miza
 • 5 x Bandit 4 = 5 x miza
 • 5 x Bandit 3 = 4 x miza
 • 5 x Bandit 2 = 3 x miza
 • 5 x Bandit 1 = 2.5 x miza

Cât plătește fiecare simbol mic?

 • 5 x A = 2 x miza
 • 5 x K = 2 x miza
 • 5 x Q = 1 x miza
 • 5 x J= 1 x miza

Cât plătește Simbolul Wild?

 • 5 x Simbol Wild = 20 x miza
 • 4 x Simbol Wild = 10 x miza
 • 3 x Simbol Wild = 5 x miza

Reguli de joc și gameplay pentru jocul Heist for the Golden Nuggets Demo

Jocul Heist for the Golden Nuggets Demo formează combinații câștigătoare din cel puțin 3 simboluri identice dispuse pe orizontală, în diagonală sau în zigzag.

Sistemul de joc este format din 5 coloane x 3 rânduri, iar pe lângă posibilitățile combinatorii formate de simbolurile de același fel, există și sume de bani care se pot câștiga. Acestea apar în cadrul jocului de bază și se adaugă instant la câștigul total.

Funcțiile speciale ale jocului Heist for the Golden Nuggets Demo

Jocul ca la aparate oferă diversitate cu ajutorul Simbolului Scatter. Acesta este reprezentat de o bucată de aur care va apărea întotdeauna alături de o valoare pe rolele de joc. Suma de bani care însoțește Simbolul Scatter poate fi de: 0.5x, 1x, 2x, 3x, 4x, 5x, 6x, 8x, 10x, 20x, 40x, 50x, 80x, 100x sau 250x. Interesant este faptul că pentru a activa funcția specială de rotiri gratuite, Simbolul Scatter trebuie să aterizeze obligatoriu pe rolele 1, 3 și 5. Este nevoie de 3 Simboluri Scatter pentru ca bonusul să se activeze. Indiferent dacă pe rolele de joc sunt 5 sau 6 Simboluri Scatter, funcția specială nu începe dacă niciunul dintre acestea nu se află pe cele 3 coloane speciale.

Odată ce condiția este îndeplinită, jocul de păcănele gratis oferă 5 rotiri gratuite. Înainte ca bonusul să se desfășoare, valorile de pe toate Simbolurile Scatter sunt adunate într-un contor, care se află în stânga panoului de joc. După ce se încheie și această etapă, pe panoul de joc apare o roată care conține toate cele 5 personaje din joc, iar caracterul care este ales la întâmplare, va îndeplini o funcție specială: de fiecare dată când simbolul său va apărea pe role în timpul rotirilor gratuite, acesta va oferi suma care s-a strâns în contor.

În același timp, de fiecare dată când Simbolul Scatter cu bani apare în timpul rotirilor gratuite, valorile sunt adunate și adăugate în contor. În continuare, de fiecare dată când simbolul personajului ales de roată apare, suma atașată acestuia se va modifica în funcție de de cea de pe contor.

Există posibilitatea de a achiziționa funcția specială de rotiri gratuite, plătind 75x miza, moment în care toate etapele de mai sus vor începe să fie parcurse.  

Simbolul Scatter funcționează și separat de funcția specială. De fiecare dată când acesta se regăsește pe panou, dar nu activează rotirile gratuite, există posibilitatea ca la finalul rundei din jocul de bază simbolurile cu bani să se aprindă, iar suma tuturor valorilor de pe ecran să se adauge la câștigul total.

cumpara speciala la Heist for the Golden Nuggets

Unde se poate găsi jocul de păcănele demo Heist for the Golden Nuggets

Jocul ca la aparate se găsește pe cazino365.ro în varianta demo. În acest fel, te poți obișnui rapid cu regulile de joc, fără să riști să pierzi nimic. Jocul de păcănele gratis este disponibil pe desktop, tablete și telefoane, datorită tehnologiei HTML5. Aceasta îți oferă acces de oriunde te afli și de pe orice dispozitiv cu sistem de operare iOS sau Android.

Pe bani reali, jocul ca la aparate se găsește în cazinourile NetBet, Betano, Las Vegas, Maxbet, Luck, NetBet, Yoji, Magnumbet, Favbet, Winner, Winmasters, CashPot, Frank, MrBit, SlotV, Princess, Magic Jackpot, Gameworld, Stanleybet și Winbet. Pentru cei care își creează un cont, Winbet oferă până la 7.000 RON bonus la primele 3 depuneri și rotiri fără rulaj. În plus, cazinoul online răsplătește jucătorii cu promoții zilnice, de weekend, promoții speciale și turnee.

Care este structura de joc a acestui slot?

Acest slot are o structură de 5 role și 3 rânduri, ceea ce înseamnă că există 5 coloane pe care se afișează simbolurile, și 3 rânduri de simboluri înălțime. Jocul oferă 20 de linii de plată pe care puteți forma combinații câștigătoare.

Este acest joc disponibil pe dispozitive mobile?

Da, slotul „Heist for the Golden Nuggets” este perfect optimizat pentru dispozitive mobile, permițându-ți să joci de pe smartphone sau tabletă cu ușurință.

Există opțiunea de Auto Play?

Da, jocul oferă opțiunea de Auto Play, astfel încât să poți seta un număr de runde care vor fi jucate automat.