Free cookie consent management tool by TermsFeed
Jocuri ca la aparate: Iron Bank
5.0

Jocuri ca la aparate: Iron Bank

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Jocuri ca la aparate: Iron Bank

Alatura-te unui hot bancar in slotul online Iron Bank si castiga pana la 49.968 x miza totala! Jocul a fost lansat de Relax Gaming in octombrie 2020 pe o matrice cu 6 coloane x 4 randuri si 4.096 linii de plata castigatoare. Exista o serie de functii speciale de top, inclusiv rotiri gratuite, multiplicatori, simboluri misterioase sau wild-uri expandabile. Efectele audio si grafica sunt grozave, ceea ce face ca slotul sa fie redat si pe dispozitivele mobile la cel mai inalt nivel. RTP-ul este de 96.2%, iar volatilitatea este foarte mare. Citeste recenzia noastra completa Iron Bank pentru mai multe detalii.

Jocuri ca la aparate: Iron Bank
Jocuri ca la aparate: Iron Bank

Simboluri

Grila de joc este alcatuita din simboluri regale A, K, Q, J si 10 – sunt cele de valoare mai mica, dar si din simboluri specifice tematicii. Acestea sunt Trabucuri, Sticle cu Rom, o Banana aurie si un Ananas din piatra pretioasa. Cel mai bine platit simbol este Taurul. Simbolul Wild este reprezentat de un Jaguar – acesta pare atat ca Wild normal, cat si stivuit, dar vine si cu multiplicator, pe care le vom analiza in detaliu mai jos. De asemenea, le inlocuieste pe toate celelalte simboluri, cu exceptia Bonului (Usa de la Banca).

Reguli de joc si gameplay

Iron Bank poate parea putin complicat la inceput, dar nu este deloc asa. Structura este cu 4 randuri, 6 coloane si 4.096 linii de plata castigatoare. Inainte de toate, seteaza pariul –poti face acest lucru din butoanele de pariere situate sub role si incep de la 0.40 de RON si ajunge la 80 RON. De asemenea, de functia rotire automata, de pana la 1000 de spin-uri, unde poti seta limite pierdere/castig. Inainte de a incepe sa dai Spin, iti sugerez sa consulti tabelul de plata pentru a verifica valoarea simbolurilor si modul de declansare a functiilor bonus, facand click pe pictograma cu 3 linii, aflata in partea stanga jos a ecranului. In jocul de baza si in timpul rotirilor gratuite, castigurile sunt acordate de la stanga la dreapta pe role adiacente. Ai nevoie de 3, 4, 5 sau 6 simboluri potrivite pentru a forma o combinatie castigatoare. Succes!

Functii speciale

Slotul Iron Bank este dotat cu multe functii speciale, inclusiv rotiri gratuite, simboluri misterioase, multiplicatori sau wild-uri stivuite. Hai sa vedem cum le putem obtine la jocuri ca la aparate – Iron Bank!

Functia Random Mystery Simbols

La orice rotire in jocul principal, pe role pot ateriza in mod aleatoriu simboluri misterioase. Toate acestea se transforma apoi in acelasi simbol si se calculeaza plata cu simbolurile transformate.

Caracteristica Full Reel Wilds

Simbolurile Wild stivuite pot aparea doar pe rolele 2, 3, 4 si 5. Ele substituie toate celelalte simboluri, cu exceptia Bonusului. Partea interesanta este ca Wild-urile vin cu multiplicator cuprinsi intre 2x si 10x atasati. Mai mult decat atat, daca ai mai mult de un tambur Wild in aceeasi rotire, valorilor lor sunt combinate. De exemplu, daca ai aterizat un Wild cu multiplicator 2x si 10x, vei avea un multiplicator total de 20x.

Caracteristica Random Bonus Symbols

La inceputul fiecarei rotiri din jocul de baza, functia se poate declansa. Pe tamburi pot ateriza 1 pana la 3 simboluri Bonus, ceea ce face ca sansele de a declansa functia Free Spins sa creasca.

Functia Rotiri Gratuite

Cu 3, 4, 5 sau 6 simboluri Bonus oriunde pe grila de joc, vei initia runda bonus cu rotiri gratuite. Apoi, va trebui sa alege una din cele 3 optiuni:

  • Mystery Symbols – Vei primi 8 rotiri gratuite, iar inainte de a incepe un simbol este ales aleatoriu pentru a deveni simbol misterios special. Apare pe rolele 2 – 6 si se va bloca pe acea pozitie pentru tot restul functiei.
  • Expanding Wilds – Primesti 10 rotiri gratuite, iar pe rola 3 sau 4 vor ateriza Wild-uri stivuite. Se acord o re-rotire, iar fiecare castig creste multiplicator atasat cu 1x. Daca ambele role, 3 si 4 contin Wild-uri, valorile lor se combina. Re-rotirile continua atata timp cat exista castiguri.
  • Multiplier Collect – Cu aceasta optiune primesti 12 rotiri gratuite, unde simbolurile speciale sunt Nuca de Cocos. Cand aterizeaza pe rolele 2 – 5, aceasta se adauga in contorul din partea de sus. Umple-l cu doua Nuci de Cocos si creste multiplicatorul cu 1x. De asemenea, valorile se pot combina, iar aterizarea de simboluri Lazi de Cocos adauga rotiri gratuite suplimentare.

Cumpara Rotiri Gratuite

Pentru un cost de 100 x miza totala, poti cumpara speciale la pacanele in orice moment. Tot ce trebuie sa faci este sa faci click pe butonul din partea stanga jos a ecranului, sa selectezi miza si sa platesti. Vei beneficia de aceleasi 3 optiuni descrise mai sus. Daca alegi sa o cumperi, RTP-ul va creste la 97%.

Plati jocuri ca la aparate: Iron Bank

RTP-ul (Return to Player) se ridicata la 96.2%, unul peste media de piata si creste la 97%, daca alegi sa cumpera functia Free Spins. Este un slot de volatilitate foarte mare, deci trebuie sa ai grija la miza pe care o folosesti – este cuprinsa intre 0.40 RON si 80 RON. Cel mai mare castig posibil este de 49.968x miza totala intr-o singura rotire. Cheia catre acest castig sunt multiplicatorii.

Tabel de plata la pacanele gratis Iron Bank

  • 5 x Taur = 50 miza toala
  • 5 x Ananas = 10 x miza
  • 5 x Banana = 4 x miza
  • 5 x Sticla cu Rom = 3 x miza
  • 5 x Trabucuri = 2 x miza
  • 5 x A, K, Q, J, 10 = intre 0.4 si 0.8 x miza totala

3, 4 sau 5 simboluri Bonus platesc de 20x, 200x sau 2.000 x miza totala.

Jocuri ca la aparate: Iron Bank
Plati jocuri ca la aparate: Iron Bank

Jocuri ca la aparate: Iron Bank pe mobil

Slotul Iron Bank este disponibil pentru a fi jucat de pe toate dispozitivele mobile, inclusiv desktop, tableta si smatphone Android sau Apple. Imaginile si design-ul se redau perfect, chiar si atunci cand incerci jocul de pe un dispozitiv cu un ecran mai mic. Gameplay-ul este optimizat pentru orice telefon mobil si face posibila accesarea lui de oriunde te-ai afla, de la birou, de acasa sau chiar din mers. In general, slotul mobil Iron Bank funcioneaza foarte bine.

Verdict

Din punct de vedere vizual, jocul de pacanele Iron Bank este atractiv, combina imagini luxuriante cu o coloana sonora de salsa. Jocul impresioneaza prin varietatea de a mentine lucrurile interesante, cu multe functii speciale de top, precum rotiri gratuite, multiplicatori, Wild-uri expandabile si simboluri misterioase. Sfatul nostru este sa fii cumpatat si sa fii atent la miza, deoarece slotul are o volatilitate foarte mare. Inainte sa il testezi pe bani reali intr-un cazino online cu licenta de la ONJN, ar fi indicat sa il joci pe bani virtuali pe site-ul nostru.