Free cookie consent management tool by TermsFeedSlotul online Ladybug Luck - Cazino365
Slotul online Ladybug Luck
5.0

Slotul online Ladybug Luck

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
Pragmatic PlayCumpara Speciala27 iulie 202396.46%DADANU5.000 x

  • Producător: Pragmatic Play
  • Volatilitate: Înaltă
  • RTP: 96,46%
  • Data lansării: 27.07.2023
  • Mize: cuprinse între 0.20 RON și 100 RON
  • Câștig maxim: 5.000x miza
  • Rotiri Gratuite: Da
  • Dublaj: Nu

Într-un joc cu buburuze și flori, se deschide o grădină plină de viață și culoare, unde adorabilele insecte sunt în căutarea nectarului de flori care-ți poate aduce câștiguri de până la 5.000x. În timp ce te afunzi în natură, alături de micuțele personaje, vei descoperi o atmosferă magică presărată cu numeroase surprize la slotul online Ladybug Luck.

Sunetele melodioase și vesele completează această poveste amenajată într-un cadru natural, care îți va încânta simțurile împreună cu premiile pe care le poți obține prin mecanism Cluster Pays pe grila 6×6.

Slotul online Ladybug Luck – simboluri

În slotul online Ladybug Luck, atât simbolurile mari, cât și cele mici se regăsesc sub forma simpaticelor insecte. Pictogramele cu valoare mare sunt reprezentate de 3 Buburuze de diferite culori, iar cele mici sunt ilustrate de suita din pachetul de cărți de joc de la J la A, pictate în diferite nuanțe, cu buline și antene, asemenea micuțelor creaturi.

Simbolul Wild este ilustrat de o Buburuză de culoare galbenă care duce în spate o floare. Pictograma poate înlocui orice alt simbol de pe panou, cu excepția simbolului Scatter. Acesta, la rândul său, este reprezentat de același tip de Floare pe care Buburuza galbenă o cară și activează funcția specială de rotiri gratuite.

Slotul online Ladybug Luck

Slotul online Ladybug Luck – reguli de joc și gameplay

Slotul online Ladybug Luck formează combinații câștigătoare în orice poziție de pe panou, atunci când există un grup cu mai mult de 6 pictograme identice alăturate pe orizontală sau verticală. Matricea de joc este formată din 6 coloane x 6 rânduri, iar în stânga acesteia se află Buburuza Aurie.

Acest simbol se poate deplasa aleatoriu la începutul unei runde din jocul de bază, aterizând oriunde pe role, cu o dimensiune care ocupă mai mult de o poziție (1×1, 2×2, 3×3, 4×4, 5×5 sau 6×6). Acest lucru va duce la formarea de combinații câștigătoare într-un mod mai ușor și cu o valoare mult mai ridicată.

Slotul online Ladybug Luck – funcții speciale

4 sau mai multe simboluri Scatter activează funcția specială de rotiri gratuite. În momentul declanșării, bonusul oferă garantat 6 rotiri gratuite, iar înainte ca acestea să se activeze, Buburaza galbenă va zbura către panoul de joc.

Slotul online Ladybug Luck

În timpul secvenței, simbolul Wild al Buburuzei se își va muta poziția aleatoriu odată cu fiecare rotire. Îl plus, aceasta va colecta în contorul din partea dreaptă a ecranului toate simbolurile Floare (Scatter) care apar pe panou. 4 Scattere colectate vor crește simbolul Wild în dimensiune după cum urmează: 4 Flori măresc simbolul la 2×2, 8 Flori la 3×3, 12 Flori la 4×4, 16 Flori la 5×5, iar 20 de Flori vor face ca simbolul Wild să ocupe întregul panou de 6×6. De fiecare dată când 4 Flori sunt colectate, un număr aleatoriu cuprins între 1 și 3 rotiri gratuite suplimentare este acordat. După activarea simbolului Wild 6×6 se4 acordă o singură rotire.

Dacă secvența specială este activată de 5 simboluri Scatter în loc de 4, jocul va porni deja cu o Floare în contor, iar dacă funcția se activează cu maximul de 6 simboluri Scatter, secvența pornește cu 2 Flori aflate în contor.

Cu ajutorul funcției Cumpără Speciala poți declanșa rotirile gratuite Ladybug Luck cu 100x. 4, 5 sau 6 simboluri Scatter vor apărea instant pe role, activând bonusul.

Unde se poate juca aparate gratis Ladybug Luck?

Slotul online Ladybug Luck poate fi jucat gratuit pe cazino365.ro, fiind disponibil atât pe desktop, cât și pe telefoane sau tablete, indiferent de sistemul de operare al acestora. În acest fel te poți bucura de experiența oferită oriunde te-ai afla, atât timp cât conexiunea la internet este disponibilă.