Free cookie consent management tool by TermsFeed
Aparate online: RIP City Demo
5.0

Aparate online: RIP City Demo

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
HacksawCumpara Speciala1 ianuarie 202394.27%DADANU12.500 x

RIP City Demo – păcănele inspirate din desene animate

Inamici în viața reală, șoarecele și pisica au devenit protagoniștii multor desene animate și chiar și în filme. Celebrele desene Tom și Jerry sunt cel mai bun exemplu pentru războiul veșnic dintre cele două animăluțe.

Iată că șoarecele și pisica au devenit între timp și protagoniștii unui joc de păcănele online dezvoltat de cei de la Hacksaw Gaming, numit RIP City. Un slot interesant în care se îmbină perfect desenele în stil vechi cu stilul modern al jocurilor ca la aparate.

Ro$$, pisica fără un ochi și gata te atac, te va întâmpina în stânga grilei de joc. În partea opusă, ca într-un ring de luptă, te așteaptă șoricelul fumător cu șapcă, Maxx.

Simboluri

Pe panoul de joc vei întâlni 13 simboluri dintre care cinci sunt regalele din pachetul cu cărți de joc A-10 și reprezintă cele mai puțin valoroase simboluri ale jocului.

rip city demo simboluri joc

Simbolurile tematice, aparent fără nicio legătură cu tematica jocului, sunt și cele mai valoroase: Banană, Craniu cu lumânare aprinsă, Zaruri, Emoji, Bila neagră de la biliard. Simbolurile speciale sunt Pisica care are rol de Wild și se extinde pe rolă în jos dacă face parte dintr-o combinație câștigătoare, simbol Wild și simbol FS cu rol de Scatter. Acesta din urmă inițiază runda bonus cu rotiri gratuite.

Urmărește schema de mai jos pentru a afla ce plăți efectuează simbolurile în RIP City.

 • Pisică x 5 = 25 x pariu
 • Wild x 5 = 25 x pariu
 • Bila neagră x 5 = 20 x pariu
 • Emoji, Zaruri x 5 = 17.5 x pariu
 • Craniu, Banană x 5 = 15 x pariu
 • A x 5 = 10 x pariu
 • K, Q x 5 = 7.5 x pariu
 • J, 10 x 5 = 5 x pariu

Reguli de joc și gameplay

Regulile jocului RIP City sunt ușor de înțeles si este apoape la fel de simplu care orice alt joc de pacanele. Tot ce trebuie să faci este să alegi miza care ți se potrivește cel mai bine. Mizele pornesc de la 0.40 Ron și urcă până la 160 Ron. Pentru setări avansate cum ar fi pragurile de pierdere/câștig sau rotiri automate folosește butonul de Autoplay de lângă cel de Start. Acum e momentul să înceapă joaca de-a șoarecele și pisica.

Rip City demo slot prezentare generala

Grila de joc are o structură de 5×5 pe care se vor forma 19 moduri de câștig. Acestea se formează din minim 3 simboluri identice pe role adiacente, începând cu prima rolă din stânga.  

Funcții speciale Rip City Demo

Simbolul Wild se transformă în multiplicator dacă pe aceeași rolă se regăsește un Wild Pisică extins. Multiplicatorul se va aplica întregului Wild extins pentru toate combinațiile în care este prins. Valorile multiplicatorului pot urca până la 200x. Mai multe Wild-uri Pisică extinse cu multiplicator duc la adunarea multiplicatorilor și apoi se vor aplica întregului câștig al rundei.

Bonus Ro$$ – este inițiat de 3 simboluri FS și acordă 10 rotiri gratuite. În acest joc bonus șansele sunt mai mari pentru obținerea celor două tipuri de Wild. Secvența poate fi redeclanșată tot cu 3 simboluri FS care oferă 4 rotiri gratis extra.

Dacă în timpul bonusului Ro$$ aterizează pe role 4 simboluri FS va fi declanșată secvența Bonus Maxx. Un alt lucru avantajos pentru jucător este acela că numărul rotirilor acordate de Bonus Ro$$ va fi resetat la 10 dacă numărul curent este mai mic de 10. Pe scurt, lovește Bonus Maxx în ultima rotire din Bonus Ro$$ și runda Ro$$ va fi prelungită!

Bonus Maxx – este inițiată tot de 4 simboluri FS și în jocul de bază. Oferă 10 rotiri gratis. Fiecare rolă poate fi activată prin obținerea unei Pisici Wild pe rola respectivă. După activarea unei role este garantată aterizarea unei Pisici Wild pe aceasta până la sfârșitul secvenței bonus. Obține 3 simboluri FS în Bonus Maxx și primești suplimentar 4 rotiri gratuite.

O altă caracteristică a jocului RIP City este posibilitatea de cumpărare a unui joc bonus. Costul fiecărei funcții disponibile pentru cumpărare este:

 • BonusHunt – fiecare rotire are de 5x mai multe șanse de obținere a unuia dintre cele două bonusuri și costă 3x pariul total.
 • Două Pisici Wild – fiecare rotire garantează apariția a minim 2 Pisici Wild și costă 20x pariul total.
 • Trei Pisici Wild – fiecare rotire garantează apariția a minim 3 Pisici Wild și costă 50x pariul total.
 • Bonus Ro$$ – costă 110x pariul total.
 • Bonus Maxx – costa 200x pariul total.

RIP City Demo pe mobil

RIP City rulează perfect pe orice dispozitiv mobil Android/iOS. Descarcă aplicația mobilă Cazino365 sau testează jocul gratuit direct în versiunea browser de pe un dispozitiv mobil conectat la internet.

Verdict Rip City Demo

RIP City ne-a impresionat din punct de vedere al graficii și caracteristicilor, iar daca ti-a placut acest joc, atunci trebuie sa incerci si jocurile asemanatoare: Dork Unit, Chaos Crew, Gladiator Legends, etc

La prima vedere pare un joc de păcănele online simplu, cu o grafică vizuală simplistă. Muzica ambientală se potrivește perfect temei. O dată început jocul, nu îți vei dori decât să îl vezi cât mai des pe Ro$$ cu gura larg deschisă. Imaginează-ți un câștig generat de 5 Pisici Wild extinse și, de ce nu, chiar cu multiplicatori aplicați acestora. Mult de numărat, nu?! Ajută-l pe Ro$$ să îl prindă pe Maxx și obține câștigul maxim de 12.500x pariul!