Free cookie consent management tool by TermsFeedJoc de cazino gratis: Rise of Atlantis 2 - Cazino365
Joc de cazino gratis: Rise of Atlantis 2
5.0

Joc de cazino gratis: Rise of Atlantis 2

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
BlueprintCumpara Speciala/ Bonanza21 august 202396%DADANU10.000 x

Joc de cazino gratis Rise of Atlantis 2

  • Producător: Bueprint
  • Volatilitate: Medie-Înaltă
  • RTP: 96%
  • Data lansării: 21.08.2023
  • Mize: cuprinse între 1 RON și 100 RON
  • Câștig maxim: 10.000x miza
  • Rotiri Gratuite: Da
  • Dublaj: Nu

Prin jocul de cazino gratis: Rise of Atlantis 2 se deschide o lume magică subacvatică, unde creaturile din oceane își duc existența, alături de comori pierdute și obiecte prețioase. Poseidon este cel care are controlul asupra tot ce se întâmplă, atât în adâncuri, cât și pe panoul format din 6 coloane x 5 rânduri. Cu ajutorul tridentului, simbolul puterii sale, regele apelor invocă furtuni și cutremure, pentru ca rolele să se învârtă în scopul de a obține câștiguri.

Joc de cazino gratis Rise of Atlantis 2 – simboluri

Regăsim multe simboluri în joc de cazino gratis Rise of Atlantis 2. Acestea sunt constituite din Pietre prețioase de diferite forme și culori, ilustrând simbolurile cu valoare mică, și pictograme reprezentative lumii din adâncuri. Dintre acestea fac parte Poseidon, Coroana de aur a acestuia, Tridentul și alte două simboluri care prezintă Comori pierdute.

Simbolul Scatter este reprezentat de putere, adică de Trident, încadrat într-un cadru sub forma unui romb, iar acesta activează funcția de rotiri gratuite.

În plus, multiplicatorii apar sub forma unor Bule de apă de diverse culori. Ei traversează panoul de joc, având o imagine ușor transparentă, prin care poți în continuare să vezi clar combinațiile formate.

Rise of Atlantis 2 – reguli de joc și gameplay

Combinațiile câștigătoare din acest joc ca la aparate se formează oriunde pe ecran, atât timp cât există mai mult de 8 simboluri identice. Acestea urmează să fie eliminate de pe panoul de joc, lăsând alte simboluri să cadă din partea de sus a ecranului.

Multiplicatorii de câștig pot apărea aleatoriu la fiecare rotire, atât în jocul de bază, cât și în jocul de rotiri gratuite. Odată ce apar pe panou, după fiecare rotire, ei se deplasează cu un rând mai sus, până ce traversează întreaga matrice și sunt eliminați când ajung în capăt.

Panoul din jocul de cazino gratis: Rise of Atlantis 2 se poate extinde. După fiecare câștig care se formează, este posibil ca Poseidon să invoce puterea apelor și să adauge un rând în plus, până la maximul de 8.

Rise of Atlantis 2 – funcții speciale

Pe lângă comorile ascunse, slotul online activează și funcția bonus de rotiri gratuite. Aceasta este inițiată de cel puțin 4 simboluri Scatter, însă numărul rotirilor gratuite pe care le primești este influențat de numărul de pictograme declanșatoare:

4 simboluri Scatter = 12 rotiri gratuite;

5 simboluri Scatter = 15 rotiri gratuite;

6 simboluri Scatter = 20 de rotiri gratuite;

În cadrul secvenței, multiplicatorii se comportă la fel ca în jocul de bază, doar că aceștia cresc odată cu fiecare câștig, cu posibilitatea de a ajunge la 1.000x. De asemenea, după fiecare învârtire, un nou rând de simboluri este adăugat, panoul păstrându-se extins până ce funcția specială ajunge la final.

Ai posibilitatea de a achiziționa bonusul, beneficiind de 3 opțiuni. Poți plăti 100x pentru ca funcția standard să se activeze, plătești 375x și primești în plus multiplicatori îmbunătățiți sau plătești 625x și vei juca secvența specială cu maximul de rânduri (6×8) și multiplicatori îmbunătățiți.

Joc de cazino gratis Rise of Atlantis 2 – unde se poate juca?

Jocul de cazino gratis: Rise of Atlantis se găsește pe cazino365.ro în varianta demo. Datorită tehnologiei HTML5, acesta este disponibil atât pe desktop, cât și pe telefoane sau tablete, indiferent care este sistemul de operare utilizat.

Explorează adâncurile oceanelor și găsește comorile pierdute cu Rise of Atlantis 2!

Este posibil să joc Rise of Atlantis 2 gratuit?

Majoritatea cazinourilor online permit jucătorilor să testeze sloturi precum Rise of Atlantis 2 în mod gratuit înainte de a paria bani reali. Consultați cazinoul respectiv pentru a vedea dacă există opțiunea de joc gratuit.

Pot juca Rise of Atlantis 2 pe dispozitive mobile?

Da, jocul este optimizat pentru a fi jucat pe dispozitive mobile, astfel încât puteți juca pe smartphone-uri și tablete.

Există caracteristici speciale în joc?

Da, Rise of Atlantis 2 oferă caracteristici speciale precum simboluri wild (joker), rotiri gratuite și funcții bonus care adaugă adâncime jocului și potențial pentru câștiguri mari.