Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele demo Spellbinding Mystery - Cazino365
Pacanele demo Spellbinding Mystery
5.0

Pacanele demo Spellbinding Mystery

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
Pragmatic PlayCumpara Speciala20 iunie 202396.04%DADANU10.000 x

Jocul de păcănele demo Spellbinding Mystery a fost lansat în vara anului 2023. Așa cum Pragmatic Play ne-a obișnuit, volatilitatea este ridicată, iar jocul urmărește un model matematic cu un RTP de 96.04%. Panoul de joc este generos, format din 7 coloane x 7 rânduri, și permite un număr mare combinații câștigătoare.

Pot fi plasate mize între 0.20 și 400 RON, iar jocul ca la aparate poate ajunge la câștiguri uriașe, de până la 10.000x miza.

Tematica este una misterioasă, cu un cadru magic și o coloană sonoră specifică filmelor fantasy. Jocul de păcănele demo Spellbinding Mystery oferă numeroase oportunități de câștig și bonusuri magice.

Simbolurile din jocul de păcănele demo Spellbinding Mystery

Jocul de păcănele demo Spellbinding Mystery conține simboluri magice, care ilustrează cristale de diferite culori, poțiuni și cărți cu vrăji, specifice tematicii. Matricea de joc cu 49 de poziții permite foarte multe posibilități combinatorii. Simbolul Wild este reprezentat de un bănuț de aur și poate înlocui orice alt simbol de pe panoul de joc, în afară de simbolul Scatter și Simbolul Misterios.

Simbolul Scatter înfățișează un Glob de cristal de culoare albastră. Acesta activează funcția specială de rotiri gratuite în momentul în care se regăsește de cel puțin 3 ori pe rolele de joc. Jocul de păcănele demo Spellbiding Mystery conține, după cum exprimă și numele, un Simbol Misterios. Acesta acționează asemănător celui Wild și se transformă în simboluri care ajută combinațiile câștigătoare să se extindă.

Pacanele demo Spellbinding Mystery

Reguli de joc și gameplay pentru jocul de păcănele online Spellbinding Mystery

Jocul de păcănele demo Spellbinding Mystery plătește pentru clustere formate din minim 7 simboluri alăturate pe orizontală sau verticală.

Simbolurile sunt complexe, reprezentând o lume magică și misterioasă, iar fiecare dintre ele are posibilitatea de a oferi sume mari de câștig, astfel:

Cât plătește fiecare simbol cu valoare ridicată?

  • 49 x Carte = 500 x miza
  • 49 x Pălărie = 250 x miza
  • 49 x Pergament = 250 x miza
  • 49 x Poțiune Roz = 250 x miza
  • 49 x Poțiune Verde = 250 x miza

Cât plătește fiecare simbol cu valoare redusă?

  • 49 x Cristal Galben = 100 x miza
  • 49 x Cristal Albastru = 100 x miza
  • 49 x Cristal Roz = 100 x miza
  • 49 x Cristal roșu = 100 x miza

Funcțiile speciale ale jocului de păcănele demo Spellbinding Mystery

Jocul ca la aparate Spellbinding Mystery de la Pragmatic Play beneficiază de simboluri care îți pot aduce multe bonusuri. În acest fel câștigurile tale se pot maximiza într-un ritm alert. Aceste bonusuri vizează Simbolul Wild, Simbolul Misterios și Simbolul Scatter. Simbolul Wild și Simbolul Misterios îndeplinesc o funcție asemănătoare, ele fiind capabile să înlocuiască pictogramele obișnuite din jocul de bază. Pe lângă acest lucru, ele sunt pline de surprize atunci când activează în cadrul funcției speciale.

Jocul este animat de bonusul cu rotiri gratuite. Acesta este activat de 3 Simboluri Scatter care apar pe rolele 2, 4 și 6. Bonusul constă în 10 rotiri gratuite inițiale.

Interesant este că în timpul rundelor de rotiri gratuite Simbolul Misterios va evidenția poziția pe acre aterizează până la finalul rundei. La fiecare rotire, pozițiile evidențiate vor fi ocupate de simboluri Mystery pe care Vrăjitorul le va transforma într-un simbol obișnuit. În timpul rotirilor gratuite va apărea un nou simbol misterios care va acorda rotiri suplimentare, fără a evidenția poziția pe care aterizează. De asemenea, în timpul funcției speciale, Simbolul Wild (nu aterizează pe poziții evidențiate) va apărea întotdeauna însoțit de un multiplicator aleatoriu care poate fi 2x, 4x, 6x, 8x sau 10x.

Bonusul poate fi declanșat în timpul jocului de bază sau poate fi declanșat instant prin funcția Cumpără Speciala dacă achiți o taxă de 100x miza.

Pacanele demo Spellbinding Mystery

Unde se poate găsi jocul de păcănele online Spellbinding Mystery

Tehnologia HTML5 face ca jocul de păcănele online să fie disponibil pe desktop, tablete și telefoane, el este disponibil pe iOS căt și pe Android, experiența fiind posibilă în acest mod din orice loc cu acces la internet. Acest joc de păcănele poate fi jucat pe bani reali în cazinourile recomandate sau poate fi testat ca păcănele gratis pe site-ul nostru. În acest mod ai posibilitatea să te familiarizezi cu mecanismul de joc și cu funcțiile speciale înainte de a plasa mize reale.

Pe bani reali, jocul poate fi găsit în mai multe cazinouri online, printre care și NetBet, Superbet sau Betano. Recomandăm cazinoul online Superbet, pentru un bonus de bun venit care ajunge până la  1.200 RON + 300 de rotiri gratuite, bonusuri de loialitate și multe alte surprize!

Ce este Spellbinding Mystery?

Spellbinding Mystery este un joc de cazino online dezvoltat de Pragmatic Play. Este un slot video plin de mister și magie, care te invită să explorezi o lume magică pentru a descoperi comorile ascunse.

Pot juca Spellbinding Mystery pe dispozitive mobile?

Da, Pragmatic Play optimizează majoritatea jocurilor pentru dispozitivele mobile, astfel încât poți juca Spellbinding Mystery pe smartphone sau tabletă, oriunde te-ai afla.

Este posibil să joc Spellbinding Mystery gratuit?

Multe cazinouri online permit jucătorilor să testeze Spellbinding Mystery în modul demo gratuit. Aceasta îți oferă ocazia de a te familiariza cu jocul înainte de a paria cu bani reali.