Păcănele online The Ripper
5.0

Păcănele online The Ripper

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
Producator Gen Data lansarii RTP Cumpara speciala Rotiri Gratuite Dublaj Castig maxim
Skywind Cumpara Speciala 25 mai 2023 94.5% DA DA NU 10.000 x

Jocul ca la aparate The Ripper se află printre cele mai noi jocuri de păcănele online. Lansat anul acesta, la finalul lunii mai, slotul este furnizat de compania de software de casino online Skywind Group și se află deja pe lista de păcănele online care captează ușor adorația publicului.

Jocul de păcănele online The Ripper se desfășoară pe o matrice de joc cu 6 role pe 4 rânduri care activează 4.096 de direcții de plată (seplătesc combinații din simboluri identice pe role alăturate, începând cu prima rolă din stânga). Acesta poate să ajungă la câștiguri de până la 10.000x miza, având o volatilitate medie și un RTP de 94,50%.

Cu o tematică inspirată din filmele de groază, The Ripper conține elemente înfricoșătoare inspirate din povestea lui Jack Spintecătorul, teribilul criminal care, la sfârșitul secolului al XIX-lea,  a terorizat cartierul Whitecapel din Londra. De la pictogramele însângerate și până la efectele sonore care te fac să tresari, jocul de păcănele gratis oferă o dinamică de joc cu totul și cu totul specială.

Simbolurile din jocul de păcănele online The Ripper

Simbolurile care se regăsesc în jocul de păcănele online The Ripper sunt strâns legate de crime, indicii și obiecte însângerate, creând astfel un cadru sumbru și o atmosferă înfricoșătoare. Există pictograme care conțin simbolurile de pe cărțile de joc: 10, J, Q, K, A. Acestea sunt ilustrate sub forma unor pete de sânge și oferă cele mai mici sume de câștig.

Urmează o serie de simboluri pătate de sânge, care par a fi indicii găsite la locul crimei: Sfoara însângerată, Moneda pătată de sânge, Perechea de mănuși și Inelul. Polițistul este simbolul premium, în timp ce simbolul Wild este reprezentat de pictiograma care-l înfățișează pe Spintecător: un personaj cu mască pe față și pălărie. Acesta poate înlocui orice alt simbol, cu excepția simbolului Scatter. Wild-ul apare pe rolele 3 și 4 și se extinde pe întreaga rolă de fiecare dată când participă la o combinație.  Ziarul este simbol Scatter, efectuează plăți proprii și inițiază bonusul cu rotiri gratuite. În toate fazele jocului apare și un Simbol Misterios care la finalul rotirii se transformă în același simbol.

Mai există și un simbol misterios, reprezentat de un semn al întrebării încadrat într-un chenar. Acestea apar între 2 și 5 ca număr pe rola de joc, urmând să se transforme toate în același simbol. După ce formează combinații câștigătoare, în spațiile libere vor veni alte simboluri misterioase, care la fel, pot forma combinații de câștig. Acest tip de simbol nu se poate transforma în simbol Wild sau Scatter.

Reguli de joc și gameplay pentru jocul de păcănele online The Ripper

În jocul de bază din păcănele online The Ripper este activată funcția Cascading Wins. Simbolurile câștigătoare sunt îndepărtate de pe role și înlocuite cu simboluri noi care pot genera alte combinații câștigătoare. Tot în jocul de bază este activată caracteristica Chaos Multiplier. Unor simboluri alese aleatoriu le este atașat un multiplicator 2x. Într-o rotire pot fi distribuite 2-5 poziții multiplicator care nu se resetează în timpul Cascading Wins. Multiplicatorul aste atașat noului simbol de pe rolă. Multiplicatorul este activat doar dacă simbolul de pe poziție participă la o combinație câștigătoare. Când conectează mai mulți multiplicatori, aceștia se însumează.

Nici simbolul misterios nu se resetează, dar este schimbat înainte de fiecare Cascadă. Spre deosebire, simbolul Expanding Wild se resetează în timpul funcției Cascadă.

Jocul de păcănele online The Ripper dă frâu liber combinațiilor care se pot forma, cu un număr de linii de câștig care ajunge la 4.096, cu mize cuprinse între 0.20 RON și 1.000 RON și câștiguri de până la 10.000x miza.

Cât plătește fiecare simbol cu valoare mare?

 • 6X Sfoară = 30x miza
 • 6X Monedă = 35x miza
 • 6X Mănuși = 50x miza
 • 6X Inel = 60x miza
 • 6X Polițist = 100x miza
 • 3/4/5/6X Scatter = 60x miza

Cât plătește fiecare simbol mic?

 • 6X 10 = 8x miza
 • 6X J = 10x miza
 • 6X Q = 12x miza
 • 6X K = 15x miza
 • 6X A = 20x miza
Păcănele online The Ripper

Funcțiile speciale ale jocului de păcănele online The Ripper

Cea mai atractivă secvență din jocul ca la aparate The Ripper este bonusul cu rotiri gratuite. 3 sau mai multe simboluri Scatter declanșează un anumit număr de rotiri gratuite:

 • 3 X Scatter = 10x rotiri gratuite
 • 4 X Scatter = 15x rotiri gratuite
 • 5 X Scatter = 20x rotiri gratuite
 • 6 X Scatter = 25x rotiri gratuite

Prima rotire bonus are garantați 5 multiplicatori 2X. După ce unul dintre multiplicatori participă la o combinație, următorul multiplicator va crește cu +1. Cel mai mare multiplicator va fi +10. În spinurile gratuite Expanding Wild nu se va reseta între Cascade. Iar adcă va avea atașat un multiplicator, acesta va crește cu +1 după fiecare Cascadă.

Poți obține între 5 și 20 de rotiri suplimentare în funcție de numărul de Scattere care redeclanșează funcția:

 • 3X Scatter = +5 rotiri gratuite
 • 4X Scatter = + 10 rotiri gratuite
 • 5X Scatter = + 15 rotiri gratuite
 • 6X Scatter = + 20 rotiri gratuite

De asemenea, funcția specială se poate cumpăra plătind 80x miza. Caracteristica Buy Feature declanșează automat rotirile gratuite, distribuind un număr aleatoriu de Scattere. Nu se pot face două achiziții ale funcției speciale consecutiv, ci doar între jocuri.

Păcănele online The Ripper

Unde se poate juca The Ripper?

Noul joc de păcănele gratis The Ripper aduc proaspăt de furnizorul Skywind poate fi încercat pe pagina noastră, în varianta demo. Acesta este disponibil atât pe desktop, cât și pe dispozitive cu sistem de operare iOS sau Android. Astfel, datorită tehnologiei HTML5, puteți încerca The Ripper și pe telefoane sau tablete, pentru o experiență de joc unică.

Pe bani reali, acesta poate fi jucat în cazinoul online Betano, una dintre cele mai bune platforme de cazino online din România. Poți începe aventura în acest cazinou cu 1.000 RON bonus la prima depunere și sute de rotiri gratuite fără rulaj.

Care sunt simbolurile speciale în jocul The Ripper?

Jocul The Ripper conține simboluri speciale precum simbolul wild, care înlocuiește alte simboluri pentru a forma combinații câștigătoare, și simbolul scatter, care poate declanșa caracteristici bonus.

Care este valoarea maximă a pariului în jocul The Ripper?

Valoarea maximă a pariului în jocul The Ripper poate varia în funcție de operatorul de cazinou online, dar de obicei există o limită superioară a pariului.

Ce caracteristici suplimentare oferă jocul The Ripper?

Jocul The Ripper poate oferi caracteristici suplimentare precum rotiri gratuite, multiplicatori de câștig și simboluri extinse, care pot spori șansele de obținere a câștigurilor.