Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele Pragmatic Yum Yum Powerways - Cazino365
Pacanele Pragmatic Yum Yum Powerways
5.0

Pacanele Pragmatic Yum Yum Powerways

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
Pragmatic PlayDistractie / Cumpara Speciala23 August, 202196.43%DADANU5.000 x

Pacanele Pragmatic Yum Yum Powerways

Iti este foame de premii mari? Joaca pacanele online Yum Yum Powerways de la Pragmatic Play, un slot cu Burgeri, Cartofi Prajiti, Gogosi, Cheesecake, etc, asezat intr-o Rulota plin de bunatati, pe o grila 4x6x6x6x6x4, cu multe linii de plata, pana la 16.384. Ce preferi in Meniu? Rotiri Gratuite si multiplicatori progresivi sau Castiguri in Cascada?

Simboluri

Pe matrice vei gasi doar simboluri specifice tematicii, respectiv mancare. In ordinea valorii, avem Guacamole, doua feluri de Gogosi (alba si neagra), Cartofi Prajiti, Cheesecake, Tort, Tacos, Pui, Noodles, Pizza si Hamburger. Meniul de Fat Food este Wild, in timp ce Bucatarul este Scatter.

Reguli de joc si gameplay

Slotul vine cu o matrice interesanta, inedita, cu multe moduri de a castiga, cu toate butoanele de control la vedere. Pariurile variaza intre 0.80 RON si 400 RON – utilizeaza butoanele + si – de langa butonul de rotire pentru a le ajusta. Inainte de a da Spin, consulta tabelul de plata, unde vei observa valorile fiecarui simbol in numerar. De asemenea, poti opta pentru o functie de redare automata, unde poti selecta intre 10 si 1000 de rotiri, cu limite pierdere/castig, dar si un mod de rotire rapida. Sa inceapa vanatoare de preparate delicioase!

Caracteristici bonus

Fiecare victorie activeaza functia Castiguri in Cascada. Simbolurile care au format plata vor fi eliminate si inlocuite cu altele noi, ca mai apoi, fiecare castig consecutiv sa vina cu un multiplicatori progresiv, fara limita – se incheie atunci cand nu se mai formeaza combinatii castigatoare.

Rotiri Gratuite

3, 4, 5 sau 6 simboluri Scatter in aceeasi rotire activeaza functia speciala cu rotiri gratuite. Vei fi recompensat cu 6, 8, 10 sau 12 rotiri gratuite, in functie de cate simboluri Scatter sunt pe matrice. Daca ai castigat intre 6 si 10 rotiri gratuite, vei avea optiunea de a Colecta sau Gamble, pentru a-ti mari totalul la maxim 12 – o roata se invarte, unde ori castigi, ori pierzi. Cu fiecare castig, numarul de rotiri creste cu 2, iar in caz contrar, numarul total scade cu 2.

De asemenea, fiecare castig obtinut in rotirile gratuite este supus unui multiplicator de 3x, iar fiecare cascada face ca multiplicatorul sa creasca cu 3x. Tot aici ai garantat un Wild pe mijlocului grilei de joc pentru fiecare rotire, in timp ce 2 rotiri suplimentare se acorda pentru fiecare Scatter care aterizeaza pe role.

Speciala Yum Yum Powerways
Pacanele Pragmatic Yum Yum Powerways – Runda cu Rotiri Gratuite

Cum castigi la pacanele online Yum Yum Powerways?

Sunt pana la 16.384 linii de plata – toate simbolurile platesc in ambele moduri, adica de la stanga la dreapta si de la dreapta la stanga, de sus in jos si de jos in sus, pe role consecutive, incepand de la un tambur exterior. Premiile per simbol sunt destul de mici, dar se pot obTine castiguri mari si in jocul de baza, cu ajutorul multiplicatorului progresiv din functia Castiguri in Cascada, dar mai ales in timpul Free Spins, acolo unde recompensele pot fi uriase.

Cat plateste maxim fiecare simbol?

·        6 x Hamburger = 1.5 x miza

·        6 x Pizza = 0.9 x miza

·        6 x Noodles = 0.6 x miza

·        6 x Pui = 0.5 x miza

·        6 x Tacos = 0.4 x miza

·        6 x Cartofi Prajiti, Cheesecake, Tort = 0.25 x miz

·        6 x Gogoasa alba, neagra = 0.2 x miza

·        6 x Guacamole = 0.2 x miza

Cum plateste jocul Yum Yum Powerways
Pacanele Pragmatic Yum Yum Powerways – Simboluri si plati

Jocuri ca la aparate Yum Yum Powerways pe mobil

Yum Yum Powerways este un slot Pragmatic Play, un producator ce foloseste tehnologia HTML5 –  este pe deplin optimizat pentru redarea pe o varietate mare de dispozitive mobile, inclusiv telefoane mobile si tablete Android / Apple, precum si pe versinea desktop (laptop, PC). Toate versiunile ofera aceeasi experienta uimitoare, cu o grafica de cea mai inalta calitate, ceea ce face ca jocul de pacanele online sa poata fi redat in conditii excelente de oriunde te-ai afla.

Verdict

Este un slot delicios, cu un design superb si o coloana sonora uimitoare. Functii bonus sunt de top, cu potential mare de plata – ne place ca in jocul de baza se pot incasa premii bune prin multiplicatorii progresivi, insa Rotiri Gratuite este cheia catre un adevarat festin culinar cu plati uriase. Merita sa incercat, dar nu uita sa practici mereu un joc responsabil, deoarece este un joc de volatilitate ridicata. Incearca gratis Yum Yum Powerways pe site-ul nostru si vezi daca iti place!