Free cookie consent management tool by TermsFeed
Pacanele gratis: Ace of Spades
5.0

Pacanele gratis: Ace of Spades

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
Play'n GoDistractie29 noiembrie 201293.99%NUNUNU2.500 monede

Ace of Spades este un joc ca la aparate de la Play n Go, inspirat din jocul de carti. Exista o matrice simpla, cu 3 randuri X 3 role si 1 linie de plata fixe, unde vei gasi simboluri cu K, Q, J, AS, etc.. Poti juca slotul cu pana la maxim 3 monede, ceea ce face ca premiul maxim sa fie pana la 2.500 de monede pe rotire. Cauta Wild-ul pentru a dubla sau a inmulti cu patru valoarea premiului total!

Simboluri

Pe role pot fi vazute simboluri cu diferite carti de joc, cum este K, Q, J. Exista si un Trifoi cu patru foi si o Coroana. Asul de pica este Wild si cel mai important simbol – mai multe detalii gasesti in paragrafele de mai jos!

Reguli de joc si gameplay

Jocul de pacanele Ace of Spades nu are nevoie de multe explicatii, deoarece actiunea are loc pe o grila standard, cu linii de plata fixe, unde poti seta miza din butoanele plus si minus “valoare moneda”, respectiv “moneda”. Poti reda jocul si in mod automat, cu pana la 100 de rotiri, unde poti seta limite de pierde si castig. De asemenea, poti utiliza si functia turbo pentru a accelera rotirea rolelor. Pentru a crea combinatii castigatoare, trebuie sa aterizezi trei simboluri pe role, de la dreapta la stanga, incepand cu prima rola. Inainte sa dai Spin din butonul rotativ mare de culoare verde, consulta regulile de joc, facand click pe butonul “?”. Succes!

Pacanele gratis: Ace of Spades

Caracteristici bonus

Nu exista rotiri gratuite sau alte caracteristici bonus la pacanele Ace of Spades. Singura “speciala” este activata de Wild (As de pica). Daca se formeaza o combinatie castigatoare cu Asi, atunci premiul total se dubleaza. In schimb, daca obtii un combo cu doua simboluri As, atunci castigul total se inmulteste cu 4x.

Cum castigi la pacanele online Ace of Spades?

Exista o singura linie de plata, deci ai nevoie ca simbolurile sa aterizeze aici pentru a forma o combinatie castigatoare. Wild-ul te va ajuta sa obtii mai multe combo-uri, deoarece le inlocuieste pe toate celelalte. De asemenea, acesta este si cel mai bine platit simbol. In functie de numarul de monede folosite (1, 2, 3), valoarea premiului total poate fi mai mic sau mai mare.

Premii pentru fiecare simbol cu 3 monede

  • 3 x As = 2.500 de monede
  • 3 x Coroane = 240 de monede
  • 3 x K = 120 de monede
  • 3 x Q = 75 de monede
  • 3 x J = 30 de monede
  • 3 x Trifoi cu patru foi = 30 de monede
  • 3 x K+Q+J = 15 monede
  • 2 x Trifoi cu patru foi = 15 monede
  • 1 x Trifoi cu patru foi = 6 monede
Pacanele gratis: Ace of Spades

Jocuri ca la aparate Ace of Spades pe mobil

Ace of Spades se poate juca si pe mobil, cum ar fi un smartphone sau tableta. Slotul este format in tehnologia HTML5 pentru o experinta perfecta online si indiferent daca ai un telefon Android sau iOS, te poti bucura de jocul ca la aparate de oriunde te-ai afla, chiar si din mers, cu o conexiune buna la internet.

Verdict

Ace of Spades este un joc de pacanele simplu, perfect pentru incepatori sau pentru cei care vor sa se relaxeze cu un slot usor de inteles si de jucat. Nu exista rotiri gratuite sau alte functii speciale – Wild-ul este cheia catre premii mai mari. Din ce am observat noi, castigurile se formeaza destul de des, dar valoarea lor nu este atat de mare. Ca design si culoana sonora, nu impresioneaza – cu siguranta, exista multe jocuri ca la aparate Play n Go mult mai atractive – le poti juca gratis pe site-ul nostru!

Ce este Ace of Spades si cum functioneaza?

Ace of Spades este un joc de slot online clasic creat de Play’n Go, cu o tema de carti de joc. Jocul se desfasoara pe o grila cu 3 role si o singura linie de plata. Scopul este de a obtine combinatii castigatoare de simboluri pentru a castiga premii.

Care sunt simbolurile speciale in Ace of Spades?

Simbolul special in Ace of Spades este simbolul Wild, reprezentat de cartea cu as de pica. Acest simbol poate inlocui alte simboluri pentru a forma combinatii castigatoare si poate aduce castiguri suplimentare.

Exista caracteristici bonus in Ace of Spades?

Nu, Ace of Spades este un joc de slot clasic simplu, care nu ofera caracteristici bonus sau runde speciale. Scopul jocului este sa obtii castiguri pe linia de plata prin combinatii castigatoare.