Jocuri ca la aparate: Big Bass Bonanza

Evaluare joc:
Producator: Pragmatic Play
Data lansarii: 14.12.2020
RTP: 96.71%
Variatie: Medie
Schema: 5*3
365Rank 348
Grafica 4.5 / 5
Sunet 3.5 / 5
Divertisment 4 / 5
Runde Bonus 3 / 5
Total 3.75 / 5

5 motive sa incerci acest slot

 • Rotiri Gratuite
 • Multiplicatori de pana la 10x
 • Accesibil si intr-un cazino pe mobil
 • Castig maxim: 2100x miza
 • Mize accesibile
5
Role
10
Linii de plata
1000 RON
Pariu maxim
2100000 RON
Castig maxim
Da
Speciala
10
Runde gratuite

Jocuri ca la aparate: Big Bass Bonanza

Big Bass Bonanza este un slot online dezvoltat de producatorul de jocuri ca la aparate Pragmatic Play pe 14 decembrie 2020, un joc ca la aparate cu o tematica de pescuit. Exista o grafica in stil desene animate, un design simplu, dar frumos si cu efecte audio de calitate.

Pacanele gratis Big Bass Bonanza este proiectat pe o grila de joc cu 3 randuri X 5 coloane si 10 linii de plata fixe. RTP-ul este de 96.71%, volatiltiatea este medie, iar castigul maxim este de 2100x miza totala. Poti testa si pe bani reali cu mize cuprinse intre 0.40 RON si 1000 RON, atat pe versiunile desktop, cat si pe dispozitivele mobile.

Prinde pestele cel mare in slotul online Big Bass Bonanza!

 

Jocuri ca la aparate: Big Bass Bonanza

Jocuri ca la aparate: Big Bass Bonanza

 

Simboluri

Asezat pe un fundal subacvatic, pe rolele albastre vei gasi simboluri din pachetul de carti, cum ar fi A, K, Q, J si 10, fiind simbolurile de valoare redusa. Simbolurile specifice tematicii sunt Pesti, Trusa de pescuit, Libelula, Undita si Pluta – simbol cu valoare mare (ofera pana la 200x miza total).
Pescarul este simbol WILD. Apare pe toate rolelor in timpul functiei Rotiri Gratuite si inlocuieste toate celelalte simboluri, cu exceptia Scatter-ului. Simbolul Scatter este reprezentat de un Peste urias care incearca sa scape din carligul unditei – cu minim 3 declansezi functia bonus.

Reguli de joc si gameplay

Big Bass Bonanza face parte din categoria de jocuri ca la aparate cu 3 randuri X 5 coloane si 10 de linii de plata, cu gama larga de pariuri, care incep de la 0.40 RON si ajunge la 1000 RON. Puteti selecta miza din butoanele plus si minus aflate in partea stanga jos a ecranului. Nu ramane decat sa dai “Spin” din butonul rotativ mare, dar poti folosi si un mod de redare automata, de pana la 100 de invartiri, unde poti seta limite de pierdere si castig. De asemenea, exista si un mod rapid de rotire a rolelor, prin functia “mod turbo”.

Poti consulta tabelul de plata de butonul “i”, aflat in partea stanga jos, unde vei observa valoarea simbolurilor si modul de declansare al functiilor bonus. Aterizarea a doua (pluta), dar in general trei sau mai multe simboluri identice pe aceeasi linie de plata iti aduce un castig. Toate platile sunt de la stanga la dreapta pe role adiacente, incepand cu prima rola.

Functii speciale

Singura caracteristica este functia Rotiri Gratuite. Este declansata prin aterizarea a 3, 4 sau 5 simboluri Scatter pe aceeasi rotire:

 • 3 Scatter = 10 rotiri gratuite
 • 4 Scatter = 15 rotiri gratuite
 • 5 Scatter = 20 rotiri gratuite

In timpul functiei, simboluri Wild vor inlocui toate celelate simboluri, dar colecteaza si valorile de la Simbolurile cu Bani. Toate simbolurile Wild care cad pe role vor fi colectate pana la finalul rundei.
Fiecare al 4-lea simbol Wild colectat va ofera rotiri suplimentare si creste multiplicatorul:

 • 1 redeclansare cu 4 Wild-uri = 10 rotiri gratuite + multiplicator 2x
 • 2 redeclansari cu 8 Wild-uri =10 rotiri gratuite + multiplicator 3x
 • 3 redeclansari cu 12 Wild-uri = 10 rotiri gratuite + multiplicator 10x

Plati pacanele gratis Big Bass Bonanza

Ca volatilitate este medie, RTP-ul este de 96,71%, iar castigul maxim este de 2100x miza totala, pariu care poate ajunge la 1000 RON per rotire, dar este potrivit si pentru incepatori – miza minim 0.40 RON.
Toate simbolurile platesc de la stanga la dreapta pe role adiacente, incepand cu prima rola. Castiguri la pacanele online Big Bass Bonanza cu 5 simboluri pe o linie de plata activa:

 • 5 X Pluta = 200 X miza
 • 5 X Undita = 100 X miza
 • 5 X Libelula = 50 X miza
 • 5 X Trusa de pescuit = 50 X miza
 • 5 X Peste = 20 X miza
 • 5 X A, K, Q, J, 10 = 10 X miza

 

Plati pacanele gratis Big Bass Bonanza

Plati pacanele gratis Big Bass Bonanza

Toate castigurile pot fi supuse unui multiplicator de pana la 10x in timpul functiei Rotiri Gratuite, daca esti destul de norocos si esti un pescar adevarat.

Jocuri ca la aparate pe mobil Big Bass Bonanza

Gameplay-ul clasic, grafica colorata in stil desene animate si jocul clasic sunt o combinatie perfecta pentru slotul online Big Bass Bonanza intr-un cazino pe mobil. Poate fi redat pe orice dispozitiv mobil, cum ar fi tablete si telefoane mobile Android sau iOS, dar si pe versiunile desktop, precum laptop sau calculator. Aceleasi imagini superbe vor fi redate si pe ecranul mai mic al unui smartphone. Asigura-te ca ai o conexiune buna la internet, pentru o experienta de joc la cel mai inalt nivel.

Verdict

Imi place jocul de pacanele online Big Bass Bonanza, deoarece design-ul si imaginile sunt impresionante. Este un joc ca la aparate simplu si chiar daca exista doar o caracteristica bonus – rotiri gratuite, poti obtine cateva castiguri mari, de peste 2000x miza, asta daca reusesti sa “prinzi” multiplicatorii de pana la 10x. Mizele sunt accesibile, intre 0.40 RON si 1000 RON si nu vad nici un motiv pentru care sa nu incerci pacanele gratis Big Bass Bonanza pe site-ul nostru sau la cazinourile din online ce detin licenta de la ONJN.