Jocuri ca la aparate: Big Catch
5.0

Jocuri ca la aparate: Big Catch

Joaca pe bani reali
100% pana la 4.000 lei
100% pana la 1.500 RON + 600 Rotiri Gratuite
Bonus de bun venit pana la 2.000 RON
2.000 RON + 450 Rotiri Gratuite
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
Producator Gen Data lansarii RTP Cumpara speciala Rotiri Gratuite Dublaj Castig maxim
Novomatic Distractie 15 Decembrie, 2014 94% NU NU NU 50.000 x

Big Catch jocuri pacanele

Ia-ti undita si hai la pescuit! Big Catch este un joc de la Green Tube construit pe acelasi mecanism cu care ne-a obisnuit celebrul furnizor de sloturi, dar care ofera destule noutati cat sa ne tina viu interesul.

Big Catch se numara printre putinele jocuri de la Green Tube care nu vine cu o functie speciala propriu-zisa, ci lasa totul la indemana “norocului”. Insa tocmai acest lucru a ridicat si apoi a doborat acest slot. Increderea jucatorului in “specialele” aleatorii nu este una sporita.

Simboluri Big Catch

Pe langa simbolurile clasice ale pachetului de carti, 10, J, Q, K si A, avem si imagini din lumea acvatica – o ancora, un peste auriu cu textul “Big Catch” alaturat, plus o steluta de mare frez care constituie Wild-ul acestui joc. Si care aduce intr-o oarecare masura cu Patrick din Spongebob. Wild-ul apare doar pe rolele 2, 3 sau 4.

Jocuri ca la aparate: Big Catch
Tabel simboluri Big Catch

Functii speciale

Big Catch are o singura functie speciala si anume “La Pescuit”. Jocul bonus se declanseaza total aleatoriu la sfarsitul unei runde si-l duce pe user in “adancuri”, de unde trebuie sa-si pescuiasca premiul. Cu cat e pestele mai mare, cu atat mai “baban” e si castigul. Daca jucatorul pescuieste un bocanc sau premiul Big Catch, atunci “speciala” se incheie.

Exista si functia “Gamble”, care permite jucatorului sa-si riste castigul de la o runda, incercand sa si-l multiplice prin ghicirea culorii cartiilor. O functie care se regaseste la majoritatea sloturilor, mai ales la cele cu fructe.

Plati pacanele Big Catch

Premiul cel mare din cadrul functiei speciale, de 100 000 de lei, la pariul maxim, este tinta principala pentru orice jucator. Dar pana sa ajunga acolo, trebuie sa tina cont ca Big Catch are un RTP de 94%, cu o variatie medie. Deci sansele ca bugetul sa nu fie afectat in aceasta goana nebuna dupa “pestele auriu” sunt minime. In schimb, jucatorul poate sa se astepte la multe castiguri echivalente cu miza in jocul principal.

Jocuri pacanele pe mobil: Big Catch

Ca orice joc de la Green Tube, Big Catch dispune de o grafica medie, care e placuta la vedere, dar care nu solicita in mod special dispozitivul mobil. In plus, jocul e fabricat in 2014, deci tehnologia a avansat destul de mult de atunci.

Verdict

Trebuie sa recunoastem ca Big Catch este un joc interesant, dar sistemul acesta aleatoriu prin care e repartizata functia speciala nu prea prinde la jucatori. Asta deoarece acestia vor “simti” mereu ca slotul ii “fura”. Sigur, tot pe un sistem aleatoriu se bazeaza orice joc si cand intalnim trei Scattere pe ecran, dar macar atunci vizualizam acest aspect.

Nici platiile mici nu aduc vreun beneficiu acestui slot. Per total, putem spune ca Big Catch este un joc aflat pe piata de foarte mult timp si care nu prea mai are cum sa prinda in “carlig” multi jucatori noi. Totusi, merita incercat macar de plictiseala.