Free cookie consent management tool by TermsFeedJocuri pacanele: Cash Elevator
Jocuri pacanele: Cash Elevator
5.0

Jocuri pacanele: Cash Elevator

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Jocuri pacanele: Cash Elevator

Urca pana la etajul 13 al liftului si ajuta-i pe cei doi indragostiti sa se intalneasca! Declanseaza functia Hold and Spin si castiga premii in numerar de pana la 20.000 x miza totala, cu multiplicatori de 10x! Incearca un joc de pacanele online neobisnuit, cu 5 role, 3 randuri si 20 linii de plata fixe, cu un design impresionant din anii 1930.

Slotul Cash Elevator a fost lansat de producatorul de jocuri Pragmatic Play in mai 2021, unde actiunea are loc intr-un lift dintr-un bloc. Design-ul este destul de infiorator, dar atragator. RTP-ul este excelent, de 96.64%, iar volatilitatea este ridicata. Descopera mai multe despre acest joc in recenzia noastra completa Cash Elevator!

Jocuri pacanele: Cash Elevator
Jocuri pacanele: Cash Elevator

Simboluri

Simbolurile afisate in acest joc de pacanele online sunt cartile de joc A, K, Q, J, 10 si 9, acestea fiind si cele care ofera castiguri mai mici. Apoi, vei gasi simbolurile specifice tematicii – Bagaje, Masina, Cheie, Telefon, Ceas si o Pisica. Cel mai bine platit simbol este cladirea Cash Elevator. Cei doi indragostiti sunt simbolurile Wild – apar doar in functia Dead Lovers si le inlocuiesc pe toate celelalte simboluri, cu exceptia simbolurilor cu Bani, Sus si Jos.
Simbolurile pe care le vei gasi pe matrice depind de etajul la care a ajuns liftul. Cu cat mergeti mai sus, cu atat simbolurile de valoare mica sunt eliminate de pe grila.

Reguli de joc si gameplay

Slotul Cash Elevator este jucat pe o matrice cu 5 role, 3 randuri si 20 linii de plata. Pentru a crea o combinatie castigatoare, ai nevoie de 3, 4 sau 5 simboluri/wild-uri potrivite de la stanga la dreapta pe o linie de plata activa, incepand cu tamburul stang. Mizele per rotire sunt pentru toate buzunarele – incep de la 0.80 RON si ajunge la 400 RON – o poti seta din butoanele + si – de langa butonul de rotire. La fel ca majoritatea lansarilor de jocuri ca la aparate de la Pragmatic Play, sumele din tabelul de plata sunt afisate in numerar. Exista un buton de redare automata, unde poti seta intre 10 si 1.000 de rotiri, dar si un Mod Turbo, daca preferi un joc mai rapid. Totul este foarte simplu de urmat.

Functii speciale

Modul de joc din slotul Cash Elevator este destul de neobisnuit si vine cu 4 caracteristici bonus. Ce simboluri sunt pe matrice depind de etajul la care ai ajuns. Cu cat esti mai sus, cu atat mai bine. Exista de asemenea o caracteristica de rotiri gratuite, cu wild-uri stivuite si un joc bonus cu premii cash si multiplicatori mari.

Caracteristica Cash Lift

Cladirea Cash Elevator este compusa din 13 etaje si un subsol. Actiunea incepe de la primul etaj, unde toate simbolurile pot ateriza. Obtine o combinatie castigatoare formata din simbolurile cu cea mai mica valoare din acel etaj si usile liftului se inchid, iar liftul se deplasea un etaj. Simbolurile de valoare mica sunt eliminate de pe grila pentru a progresa din ce in ce mai mult. Cauta simbolurile Sageata Sus si Jos doar pe rola 3 – cand Sageata este in Sus, vei urca 1, 2, 3 sau 12 etape, iar cand Sageata este in Jos, vei cobora 1, 2 sau 3 etape (poti vedea unde te afli in contorul de deasupra rolelor). Daca cobori in susbol, vei declansa caracteristica subsol – vei trece automat la un etaj ales aleatoriu.

Functia Rotiri Gratuite

Barbatul si Femeia sunt cele doua simboluri Wild. Aterizeaza unul din aceste simboluri complet stivuite pe rolele 2 sau 4 si vei declansa caracteristica Dead Lovers Free Spins. Alege 1 dintre cele 3 obiecte pentru a dezvalui cate rotiri gratuite ai castigat – poate fi intre 6 si 12. Daca ai initia runda bonus cu 2 Wild-uri stivuite, poti obtine intre 12 si 24 de rotiri gratuite. Caracteristica incepe pe un etaj selectat aleatoriu, iar Wild-urile stivuite pot fi initial pe rolele 1 si 5 – obtine o combinatie castigatoare cu simboluri de mica valoare de la acel etaj, iar Wild-urile se muta cu o rola mai aproape de cea centrala, mai intai pe tamburii 2 si 4, apoi pe 3. Cand Barbatul si Femeia se intalnesc pe rola 3, vei primi 5 rotiri gratuite suplimentare. Urmeaza acelasi proces pentru a obtine rotiri nelimitate.

Functia Hold and Spins

Aceasta functia este declansata ori de cate ori ajungi pana la etajul 13. Vei incepe cu 4 rotiri, care se joaca pe un nou set de role, compus doar din simboluri cu Bani. Exista simboluri de Argint si de Aur, care vin cu valori mai mari. Simbolul X Bani acorda multiplicatori de 2x, 3x, 5x si 10x – aterizeaza mai mult de unul si valorile lor sunt combinate. De fiecare data cand pe matrice aterizeaza oricare dintre simboluri cu Bani, acestea se blocheaza in pozitie, iar numarul de rotiri se reseteaza la 4. Functia se incheie cand toate spatiile sunt pline sau cand numarul de rotiri s-a incheiat. La sfarsitul functiei, toate valorile simbolurilor cu Bani vor fi adunate.

Plati jocuri pacanele: Cash Elevator

RTP-ul (Return to player) in slotul Cash Elevator este de 96.64%, ceea ce este mai mare decat majoritatea jocurilor (media este de 96%). Volatilitatea este insa ridicata, ceea ce presupune ca plateste mai rar, dar exista sanse mai mari de a obtine castiguri mari intr-un interval scurt de timp. Cel mai mult poti castiga 20.000 x miza totala intr-o singura rotire. Aceasta plata poate veni in timpul functiei Hold and Spin, unde premiile in bani pot fi supuse unui multiplicator de 10x.

Ce valoare are fiecare simbol in jocul de pacanele Cash Elevator?

  • 5 x Cash Elevator = 50 x miza
  • 5 x Pisica = 30 x miza
  • 5 x Ceas = 25 x miza
  • 5 x Telefon = 5 x miza
  • 5 x Cheie = 5 x miza
  • 5 x Bagaje = 5 x miza
  • 5 x A, K, Q, J = 3 x miza
  • 5 x 10, 9 = 2.25 x miza
Plati jocuri pacanele: Cash Elevator
Plati jocuri pacanele: Cash Elevator

Jocuri pacanele: Cash Elevator pe mobil

Jocul de pacanele online Cash Elevator a fost optimizat pentru redarea pe tablete si telefoane mobile Android/Apple, precum si pentru versiunea desktop (PC, laptop). Toate versiunile ofera un design de inalta calitate si un joc inovator, iar structura cu 3 randuri, 5 coloane si 20 linii de plata este perfecta pentru ecranul mai mic ale unui smartphone. Slotul mobil Cash Elevator poate fi deschis, de asemenea, direct din browser pe mobile sau din aplicatiile mobile fiecarui cazino online licentiat ONJN in Romania. Incearca-l de oriunde te-ai afla!

Verdict

Cash Elevator este un joc ca la aparate plin de caracteristci inovatoare, cu un design excelent. Actiunea din jocul de baza este putin diferita, datorita combinatiilor variate de simboluri care pot ateriza pe fiecare etaj. Ne place calatoria in Sus si in Jos, functie care se declanseaza destul de des. Castigurile pot veni mai repede decat te-ai fi asteptat, deoarece willd-uri stivuite, rotirile gratuite si jocul bonus cu premii cash poti ofera pana la 20.000 x miza totala. Este un slot care nu te lasa sa te plictisesti, dinamic si interactiv. Incearca pacanele gratis Cash Elevator pe site-ul nostru fara sa risti nici un ban!