Free cookie consent management tool by TermsFeedJocuri ca la aparate: Circus Brilliant
Jocuri ca la aparate: Circus Brilliant
5.0

Jocuri ca la aparate: Circus Brilliant

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
EGTDistractie25 Iulie, 201496.14%NUDADA10.000 x

Circus Brilliant jocuri pacanele

Daca v-ati intrebat vreodata cum este in lumea circului, Circus Brilliant este jocul la pacanele potrivit pentru a combina distractia cu premiile. Desfasurat pe pe cinci role verticale si trei orizontale, acest joc ofera o serie de simboluri simpatice. Exista un clovn amuzant, mai multe simboluri obisnuite, cat si o serie de bonusuri ce pot duce castigul la un alt nivel.

Circus Brillant ofera posibilitatea de a beneficia de o serie de bonusuri, unul dintre ele este Jackpot Card. Functia Gamble este si ea parte importanta, oferind posibilitatea de a dubla ultimul castig. Poate cea mai cautata este speciala, aceasta se declanseaza in functie de simbolul ce apare pe linia de plata.

Simboluri

Senzationala lume a circului este evidentiata printr-o serie de imagini, cunoscute in lumea pacanelelor drept simboluri. Exista noua astfel de imagini colorate si care ne duc spre lumea minunata din spatele cortinei. A, K, J, Q sunt literele magice, cu ajutorul carora putem obtine primele castigturi. Foca este pusa intr-o imagine interesanta, ea oferindu-ne acelasi tip de castig cu Elefantul alb si ursul pe tricicleta. Cele mai interesante simboluri din punct de vedere al platilor sunt Clovnul si Amanta Sexy.

Wild-ul este si el prezent, fiind repartizat pe ecran sub forma unui cort de circ, acesta avand drept scop substituirea tuturor simbolurilor obisnuite.

Reguli de joc si gameplay

Oferta jocului este una diversificata de multitudinea de speciale de care poti avea parte. Acestea pot fi trei la numar si totul depinde de simbolul aparut pe linia de plata. Castigurile se pot derula daca simbolurile consecutive apar pe linia de plata de la stanga la dreapta. Aceasta este principala conditie pentru ca un castig sa fie valid.

Avand o coloana sonora care te introduce direct in atmosfera de circ, Circus Brilliant ofera o gama variata de simboluri colorate. In urma carora vor rezulta castiguri substatiale. Acestea pot fi dublate datorita functiei GAMBLE, unde tot ce trebuie sa faci este sa alegi culoarea ROSIE sau NEAGRA si sa o nimeresti pe cea corecta.

Functii speciale

Tematica interesanta propusa de acest slot la pacanele este una inedita. Circus Brilliant este unul dintre putinele jocuri ce ofera o varianta atat de jocuri speciale cu un numar atat de mare. Exista trei posibilitati de a declansa jocurile gratuite. Astfel, declansarea acestora se face in functie de simbolul rezultat pe linia de plata. Acestea sunt strans legate intre ele.

Pentru a se declansa una dintre speciale, este nevoie de a avea o combinatie de cinci simboluri pe aceeasi linie de plata. Daca acestea sunt A, K, Q, J, atunci avem parte de cinci rotiri gratuite. Ursul pe tricileta, Elefantul Alb sau Foca sunt simboluri ce ne vor aduce 15 rotiri gratuite. Clovnul si Amanta Sexy sunt simbolurile ce vor declansa 50 de rotiri gratuite, numarul maxim posibil. Toate castigurile in decursul specialei vor fi inmultite cu 2.

Plati pacanele Circus Brilliant

Circus Brilliant se adreseaza tuturor amatorilor de jocuri la pacanele, ceea ce inseamna ca ofera posibilitati multiple de pariere. Astfel, in functie de miza pe care se joaca pe rotire, castigurile sunt in consecinta. Exista 5 asemenea praguri, 20-40, 100,200 si 400 de credite. Lista castigurilor pe care o prezentam mai jos, o sa fie raportata la un prag minim de pariere, de 20 de credite.

Cele mai mici castiguri vin daca pe role vor fi repartizate simbolurile A, K, J, Q, intre 10 si 100 de credite pot fi acordate.

Exista trei simboluri ce vin la pachet cu acelasi castig. FocaUrsul pe tricicleta si Elefantul alb aduc cel putin 20 de credite si cel mult 500 de credite.

Clovnul si Amanta Sexy sunt cele mai asteptate simbolurile obisnuite, cel putin doua asemenea simboluri ne vor aduce 50 de credite, in timp ce o linie de plata valoreaza 1 000 de credite si declanseaza 50 de rotiri gratuite.

Wild-ul este si el un simbol valoros, dar acesta face parte din categoria celor speciale. Aparitia sa poate sa fie observata pe toate cele cinci role cel putin doua WILD-uri consecutive valoreaza 15 credite, iar o linie intreaga de plata, adica cinci simboluri consecutive, vor valora 10 000 credite.

Jocuri ca la aparate: Circus Brilliant
Cum castigam la Circus Brilliant?

Jocuri pacanele pe mobil: Circus Brilliant

Toate caracteristicile ce pot fi gasite in Circus Brilliant, varianta clasica, pe desktop, vor apararea si daca alegeti sa jucati pe dispozitivele mobile. Este genul de joc ce poate rula indiferent de dispozitiv. Compativil cu telefonul mobil, va puteti bucura de aceeasi coloana sonora, praguri de pariere si aceeasi tematica animata.

Indiferent de preferintele sistemului de operare, EGT pune la dispozitia amatorilor de Circul Briilant posibilitatea de a rula pe dispozitivele mobile ce folosesc Android. Fanii Apple nu sunt nici ei uitati, este jocul pe care il puteti juca si pe dispozitivele ce folosesc sistemul de operare IOS. Exista o mica diferenta de grafica, daca pe desktop toate butoanele apar in josul imaginii, pe dispozitivele mobile ele apar in dreapta.

Verdict

Daca va place lumea circului e normal sa fie jocul perfect, pentru ca transpune excelent in jocurile la pacanele acele atractii. Totusi, este un joc unde liniile de plata vin la pachet si cu un castig pe masura mizei de pariere, cat si cu una dintre speciale. Posibilitatea de a castiga si de a avea parte de cel putin cinci jocuri gratuite mi se o oportunitate foarte buna.

Partea mai putin buna a Circus Brilliant este ca in ciuda numarului maxim de 50 rotiri gratuite (x2 multiplicator), nu exista oportunitatea ca aceasta speciala sa se redeclanseze si poate sa fie un minus.