Jocuri ca la aparate: Dead or Alive

Evaluare joc:
Producator: NetEnt
Data lansarii: 10.11.2013
RTP: 96.8%
Variatie: Ridicata
Schema: 5*9
365Rank 37
Grafica 4 / 5
Sunet 4.5 / 5
Divertisment 3.5 / 5
Runde Bonus 4 / 5
Total 4 / 5

5 motive sa incerci acest slot

  • Tematica interesanta
  • Bogat in detalii
  • Variatie mare
  • Castiguri mari raportate la miza utilizata
  • “Speciala” plateste bine
5
Role
9
Linii de plata
72 RON
Pariu maxim
108000 RON
Castig maxim
Da
Speciala
12
Runde gratuite

Dead or Alive jocuri pacanele

Daca ai pofta de un joc avand ca tematica Vestul Salbatic, atunci e cazul sa te intorci la origini, cu Dead or Alive. Retraieste o perioada controversata din istorie, in care niciun oras nu era sigur de frica banditilor care pradau tot ce intalneau in cale. Acum e randul tau sa “praduiesti” cazinourile online. “Speciala” este principala atractie a unui joc destul de popular, care plateste des, insa a carui miza maxima este la un punct minim. Cu siguranta vei fi impresionat de efectele audio, chit ca miscarea liniilor, destul de lenta, poate sa fie enervanta uneori.

Simboluri

Avem simboluri clasice, de la 10 la A, dar si imagini definitorii pentru acea perioada – cizme de cowboy, palarii de cowboy, pistoale, pahare de whiskey, postere cu “most wanted” (infractori la mare cautare), dar si insigne de serif. Simbolul Wild inlocuieste toate celelalte simboluri, cu exceptia celui Scatter. Trei sau mai multe simboluri Scatter aduc speciala, una destul de simpla, usor de inteles, dar care poate furniza castiguri masive.

Reguli de joc si gameplay

Nu este foarte greu si nici prea complicat ca sa castigi la Dead or Alive. Exista doar doua aspecte pentru care trebuie sa ne facem “griji”, si anume “speciala”, plus Sticky Wilds, care apar in cadrul acestei “speciale”. Nu este un slot plin de actiune, insa asta nu inseamna ca trebuie sa fie plictisitor. Pana la urma, mai mult decat povestea conteaza plata, iar Dead or Alive este un joc cu variatie ridicata.

Functii speciale

Avem nevoie de cel putin trei simboluri Scatter pentru a declansa functia speciala. Astfel, in runda bonus sunt acordate 12 rotiri gratuite, iar asta nu e totul. Toate castigurile obtinute in “speciala” vor fi dublate. In cadrul functiei speciale, userul poate sa dea peste un afis ce cuprinde chipul unuia dintre cei cinci criminali: Billy Wilson, Jesse James, Belle Starr, Della Moore si Apache Kid. Afisele actioneaza ca Sticky Wild-uri, pastrandu-si pozitiile pe role pentru tot restul sesiunii si ajutand la diferite combinatii. In plus, unul sau mai multe simboluri Sticky Wild activeaza alte cinci rotiri suplimentare.

Plati pacanele Dead or Alive

Singurul dezavantaj vizibil al jocului este miza maxima, de doar 72 RON. Chiar daca se pot obtine castiguri substantiale si-n aceste conditii, high-rollerii nu vor gasi foarte atractiv acest slot. Este o “pacanea” mai mult pentru userii casual, care joaca pe sume mici spre medii. RTP-ul este unul destul de bun, 96.8%, iar variatia mare, asa ca ne putem asteptam la castiguri solide, fara ca aparatul sa se invarta in gol.

Jocurile pacanele pe mobil: Dead or Alive

De fiecare data cand esti plictisit, poti sa-ti pui jocul cu usurinta pe telefon, pe tableta ori pe alt dispozitiv. Dead or Alive merge impecabil atat pe sistemul de operare iOS, cat si pe Android.

Verdict

Dead or Alive este un slot destul de frumos conceput, cu aspect placut, chiar daca nu se bazeaza la fel de mult pe animatii 3D ca restul sloturilor moderne. Este mai degraba un joc pentru cei care se afla la primele experiente cu “pacanelele” online, in conditiile in care miza maxima nu este una atragatoare pentru userii pregatiti sa investeasca serios. Dar chiar si pe mize mici spre medii, slotul plateste destul de OK, mai ales cand vine vorba de “speciala”, una usor de inteles de catre toti jucatorii