Free cookie consent management tool by TermsFeed
Pacanele gratis: Fast Money
5.0

Pacanele gratis: Fast Money

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
EGTDistractie3 Septembrie, 201696.25%NUDADA10.000 x

Fast Money jocuri pacanele

Petrecerile fastuoase aduc oameni de calitate si discutii despre afaceri. Despre asta este vorba si in jocul la pacanele Fast Money. Amatorii de jocuri de la EGT cunosc modul de desfasurare al jocului, fiind considerat clasic. Sunt cinci role, fiecare dintre ele ofera trei simboluri diferite. Castigurile sunt si ele substantiale, diferita in functie de nivelul de pariere.

Sunt cinci praguri de pariere, intre 10 si 200 de credite pe fiecare rola, iar cel mai mare castig este de 200 000 credite. Elegante, masinile scumpe, iahturile si servietele cu bani sunt cele care reprezinta simbolurile specifice jocului Fast Money.

Castigurile sunt valide daca pe linia de plata, in functie de simbol, sunt doua sau cel mult cinci pe fiecare linie de plata. Conditia este sa fie consecutive de la stanga la dreapta.

Simboluri

Fast Money este un joc unde simbolurile specifice temei sunt imbinate cu cele considerate clasice pentru amatorii de jocuri la pacanele ale furnizorului EGT. 9, 10, Q si J, A si K sunt simbolurile clasice, pe care le regasim in cele mai multe dintre jocuri. Mai sunt si alte cinci simboluri obisnuite specifice jocului, reprezentate de masini scumpe, iahturi, avioane.

Domnul bogat si sotia sa sunt simbolurile care platesc cel mai bine dintre toate cele considerate obisnuite. Mai exista si alte doua simboluri speciale. Unul dintre ele este WILD-ul, reprezetat de casa grandioasa si care substituie simbolurile obisnuite. Singurul pe care WILD-ul nu poate sa-l inlocuiasca este cel SCATTER. Acesta din urma este reprezentat de servieta plina cu bani. Isi poate face aparitia pe toate rolele. Cel putin trei simboluri SCATTER declanseaza speciale. Asta inseamna ca vei avea 15 jocuri gratuite, unde fiecare castig se multiplica cu 3. Exista posibilitatea redeclansarii specialei, asta insemnand inca 15 jocuri gratuite adaugate la cele deja existente.

Pacanele gratis: Fast Money
Simboluri Slot Fast Money

Reguli de joc si gameplay

Extravaganta este cuvantul de ordine in jocul la pacanele Fast Money. Viata oamenilor cu bani este reflectata printr-o serie de simboluri obisnuite, cat si speciale. Jocul in sine consta in aparitia a 15 simboluri pe ecran, impartite in mod egal pe cinci role de joc. In functie de importanta simbolului, aceste simboluri pot genera castiguri de la minim doua consecutive pe linia de plata sau trei si pana la un numar maxim de cinci astfel de simboluri.

Suma castigata este diferita in functie de simbol si de valoarea pariului pe fiecare rotire. Daca aceste castiguri rezultate sunt nesatisfacatoare, exista functia GAMBLE, aceasta permite dublarea ultimului castig. In acelasi timp, pentru ca un castig sa fie considerat valid, este nevoie ca simbolurile sa fie consecutive pe linia de plata, de la stanga catre dreapta ecranului.

Exista si un WILD, simbol care pe langa castigul substantial pe care il poate aduce, dubleaza castigurile pe care le leaga. Este simbolul care substituie celelalte simboluri obisnuite, iar aparitia sa intr-o linie inseamna dublarea castigului rezultat.

SCATTER declanseaza speciale. Cel putin trei astfel de simboluri declanseaza aceasta speciala. Inseamna 15 jocuri gratuite, fiecare castig rezultat in urma acest rotiri este inmultit cu 3.

Functii speciale

Nu putine jocuri se desfasoara asa cum Fast Money o face. In sensul ca exista doua simboluri speciale, ce au rolul rol. Daca varianta clasica a WILD-ului presupune substituire simbolurilor obisnuite, in acest joc el dubleaza castigul rezultat. Daca in mod normal, o linie de 9 valoreaza 200 credite, aceeasi linie de 9, dar cu WILD in componenta, valoreaza 400 credite.

SCATTER este cel mai asteptat simbol pentru ca acesta inseamna speciala. Pentru ca jocurile gratuite sa fie declansate, este nevoie de cel putin trei asemenea simboluri. Acest simbol apare pe toate cele cinci role, dar indiferent de numarul rol, ca sunt 3, 4 sau 5, declanseaza tot 15 rotiri. Un alt aspect important al specialei este redeclanarea. Daca in timpul jocurilor gratuite aceleasi trei scattere isi fac aparitia, se vor adauga alte 15 jocuri speciale la numarul ramas, fara sa existe o limita.

Desigur, exista si posibilitatea ca un castig rezultat sa nu fie satisfacator. In consecinta, exista functia GAMBLE, care permite dublarea aceluia. Declasata aceasta functie, trebuie sa ghicesti ce culoare are cartea intoarsa cu fata in jos. Sunt doua culor: rosie si neagra. Exista posibilitatea sa poti intoarce cel mult cinci carti, apoi castigul rezultat este automat introdus in balanta.

Fast Money este si un joc de tip mystery, asta inseamna ca permite declasanrea aleatorie a unui jackpot. Acesta este reprezenat de 12 carti cu fata in jos, carora le sunt repartizate patru simboluri diferite. In functie de acest simbol, castigurile sunt mai mari sau mai mici. Pentru ca un castig sa fie valid, este nevoie de intoarcerea a trei carti cu simboluri identice.

Plati pacanele Fast Money

Sumele castigate ca urmare a jocului la pacanele Fast Money difera de la un simbol la altul. Totusi, cel mai important este pragul de pariere. Sunt permise cinci asemenea praguri, cu 10, 20, 50, 100 si 200 credite. Astfel, pentru ca a se intelege si mai bine liniile de plata, ne raportam la un pariu minim de 10 credite pe rotire.

9, Q, J si 10 sunt simboluri care genereaza acelasi castig maxim, 100 credite. Singura diferenta dintre el este ca 9 permite legarea unui castig la doua astfel de simboluri consecutive pe linia de plata si acesta valoreaza 2 credite.

A si K sunt simboluri comune pentru jocurile providerului EGT, acestea valorand intre 10 si 125 credite.
Masina luxoasa si iahtul genereaza acelasi castig. La cel putin trei astfel de simboluri pe linia de plata, genereaza un castig de 15 credite, iar la o linie 250 credite. Avionul este un alt simbol important, cu castiguri intre 20 si 400 credite, in functie de numarul de simboluri pe linia de plata.

Cele mai importante castiguri ale unui simbol obisnuit sunt cele oferite de barbatul la costum si femeia cu haina de blana. Cel putin doua asemenea simboluri valoreaza 2 credite, iar o linie de cinci simboluri 750 credite.

WILD-ul este un simbol cu dubla functie. Pe langa faptul ca el genereaza cel mai generos castig al jocului, intre 10 si 10 000 credite, dubleaza si restul de castiguri. Daca leaga un castig generat de simbolurile obisnuite, automat castigurile se dubleaza. In loc de 750 credite la o linie de barbati/femei, legata cu wild, aceasta valoreaza 1 500 credite.

Jocuri pacanele pe mobil: Fast Money

Aproape toate jocurile produse de EGT sunt facute si pentru alte dispozitive decat cel clasic, iar Fast Money este unul dintre ele. Acest joc poate rula in conditii optime, cu aceeasi grafica, si pe telefoanele mobile, tablete sau Ipad. Asta inseamna ca indiferent de sistemul de operare al dispozitivului, Android sau IOS, acest joc la pacanele merge rulat.

Diferenta dintre varianta varianta pe desktop si cea pe dispozitivele mobile este locul de amplasare al meniului. Acesta apare in partea dreapta a ecranului, spre deosebire de cel in varianta desktop, unde este pozitionata in partea de jos. De acolo se pot ajusta pragurile de pariere, se declanseaza functia GAMBLE.

Verdict

Specific jocurilor la pacanele ce apartin EGT-ului, este unul clasic, deja cunoscut amatorilor de sloturi. Totusi, spre deosebire de alte jocuri, faptul ca WILD intr-o linie de plata a unui simbol obisnuit dubleaza castigul, este un plus al jocului. Totodata, posibilitatea de redeclansare a specialei fara un numar limitat este din nou foarte important pentru un slot.

Procentul destul de mic al RTP-ului inseamna ca nu or sa vina castiguri mari consecutive. Totusi, acesta nu este un inconveninent atat de mare pentru ca exista functia GAMBLE. Iti poti dubla castigul rezultat in ultima runda. Poti, de asemenea, cu noroc sa declanseze jackpot-ul Mystery Cards.