Free cookie consent management tool by TermsFeedJocuri ca la aparate: Game of Luck
Jocuri ca la aparate: Game of Luck
5.0

Jocuri ca la aparate: Game of Luck

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
EGTDistractie4 Iulie, 201495.76%NUNUDA750 x

Game of Luck jocuri pacanele

Intrat pe piata sloturilor video inca din prima jumatate a anului 2015, Game of Luck este un joc la pacanele considerat clasic. Tema este si ea in concordanta cu numele. Cu cinci role verticale si trei tamburi orizontali, 15 simboluri sunt stivuite in aceeasi rotire. Pot fi simboluri repetitive, care sa umple ecranul de joc cu o singura imagine. Exista praguri pentru fiecare tip de jucator, astfel, poti paria pe o singura rotire de la 20 de bani si pana la 400. Cele 20 de linii de plata sunt fixe, nu se pot ajusta, asa cum se intampla in cazul altor jocuri.

Simboluri

EGT a propus jocuri folosindu-se de o grafica moderna, insa au existat simboluri considerate clasice si cele reprezentative jocului in cauza. Game of Luck nu face exceptie, aici regasim literele colorate, A si K, sunt singurele simboluri comune, pe care le gasim si in alte sloturi video. Alte sapte simboluri reprezinta tema principala a Game of Luck. Ciuperca si gargarita sunt doua dintre ele. Spiridisusul si fata blonda stralucitor de frumoasa te conduc spre taramanul norocului. Potcoava aurie de cal este simbol WILD, care substituie toate simbolurile, singura exceptie este cea a Scatterului. Cel din urma este reprezentat pe ecranul de joc printr-un banut auriu, pe care este inscriptionata cifra 7.

Reguli de joc si gameplay

In primul rand, inainte de a juca la sloturile video trebuie sa isi setezi o limita de plata. In functie de bugetul alocat, iti poti seta si valoareaza unei rotiri a jocului la pacanele Game of Luck. Sunt patru praguri existente, 20, 40, 100, 200 si 400 de credite pentru fiecare rotire in parte. Unde, normal, castigurile cresc in functie de valoarea mizei.

Spre deosebire de alte jocuri la pacanele care ruleaza in mod relativ comun, Game of Luck are un mod interesant de rulare. Pe cele 5 role existente sunt stivuite 15 simboluri, care se pot repeta pe intnreb ecranul. Pentru ca acestea sa genereze rasplata, este nevoie de cel putin trei consecutive pe cele 20 de linii de plata. Conditia principala este ca aceste simboluri consecutive sa fie pe linia de plata de la prima rola din stanga, catre partea dreapta.

Sunt sapte simboluri obisnuite si alte trei care pot aduce castigurile de luat in seama. WILD si Scatter sunt si ele prezente pe tabloul de plati al Game of Luck, insa, cel mai interesant este si cautat simbol este trifoiul cu patru foi. Este un simbol limitat, apare doar pe rolele 2 si 4 si se extinde pe pozitiile adiacente, devenind WILD.

Functii speciale

Game of Luck nu propune speciala sau acordarea de jocuri gratuite, insa modalitatea sa de desfasurare substituie aceasta posibilitate. Simbolul trifoi, care apare pe rolele 2 si 4, poate aduce castiguri pe masura, datorita modului de desfasurare. Simpla sa prezenta pe aceste role, poate face ca intreg ecranul sa fie acoperit de simboluri acestea, care se vor transforma in WILD si substituie toate simboluri. In functie de locul sau de stivuire, se poate extinde pe sase, noua sau toate casutele de pe ecran.

Mai exista posibilitatea de a dubla ultimul castig rezultat. Daca acesta este mai mic de 14 000 credite, se poate activa functia GAMBLE. Aceasta permite alegerea unei culori: rosie sau neagra. Daca este culoarea corecta pe care o are cartea intoarsa cu fata in jos, atunci suma se poate dubla. Daca nu este corecta, atunci jocul este finalizat, iar suma este pierduta.

Game of Luck face parte din seria de jocuri mystery. Asta inseamna ca exista un jackpot care se poate oricand activa. Pe ecraul de joc apar 12 carti cu fata in jos, carora le sunt atribuite diferite simboluri si evident, un anumit castig. Se vor intoarce pana cand se dezvaluie trei simboluri de aceeasi culoare. In functie de valoarea acelui simbol, castigul este acordat si introdus automat in balanta.

Jocuri ca la aparate: Game of Luck
Functia Jackpot Cards la Game of Luck

Plati pacanele Game of Luck

Este important sa isi cunosti limitele in momentul in care alegeti sa joci un slot video. In ceea ce priveste Game of Luck, acesta permite alegerea a cinci praguri diferite de pariere. Pentru fiecare rotire in parte, miza poate sa fie intre 20 si 400 de credite, respectiv, in bani reali, 20 bani si 4 ron. In functie de acest aspect, platile sunt si ele pe masura. Cel mai mare castig este de 80 000 credite (800 RON) si implica cinci simboluri SCATTER in aceeasi rotire. Acesta apare unul singur pe fiecare rola in parte. RTP-ul modest indica o serie de castiguri dese, dar mici.

Jocuri pacanele pe mobil: Game of Luck

Indiferent de industrie, aceasta trebuie sa tina pasul cu lumea actuala. Intr-o continua dezvoltare, lumea jocurilor video este si ea in pas cu tehnologia. Astfel, pe langa varianta clasica de rulare a unui joc, respectiv cea pe computer, parte dintre ele se pot accesa si pe dispozitivele mobile. Game of Luck este unul dintre jocurile la pacanele ce ruleaza in varianta pe mobil sau tableta, indiferent de sistemul de operare folosit de acele dispozitive.

Telefon mobil sau tableta, sunt suficiente pentru a putea juca Game of Luck. Recomandarea este sa il joci pe tableta, dimensiunea ecranului este potrivita. Nu sunt diferente semnificative, singura este amplasarea meniului. Daca pe varianta desktop ea este fixa, in partea de jos, in varianta pe mobil apare in partea laterala.

Verdict

20 de linii de plata nu sunt multe, dar cu cat numarul acestora este mai mare, posibilitatea de a castiga este mai mare, dar valoreaza castigurilor este mica sau medie. Imposibilitatea de a alege numarul de linii pe care vrei ca jocul sa rueze poate sa fie un minus. La fel de bine cum si lipsa unei speciale restrange aria celor care vor sa joace Game of Luck.

Stim bine importanta confortului in a face lucruri, iar rularea pe dispozitivele mobile este net un plus important. Poti juca Game of Luck din pat, fotoliu sau direct de pe strada.