Free cookie consent management tool by TermsFeedSloturi gratis: Gangster World
Sloturi gratis: Gangster World
5.0

Sloturi gratis: Gangster World

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Gangster World sloturi gratis online

Gangster World este un slot online revolutionar, inspirat din mafia americana si dispune de un design modern si o coloana sonora excelenta.

Jocul de pacanele vine cu o varietate de caracteristici captivante, cum ar fi rotiri gratuite, simboluri Wild, multiplicatori, role in cascada si un joc bonus. Slotul online Gangster World de la Apollo Games se joaca pe o grila de 5×3 si are 20 de linii de plata fixe.

Cand jucati acest slot video, veti obsera ca se bazeaza pe un film cu gangsteri, iar simboluri fac parte din poveste si vom intalni pe role bani, arme, politisti sau lazi cu whisky.

Simboluri

Simboluri prezente in acest joc ca la aparate sunt clasicele carti de joc proiectate frumos, cu chipurile gangsterilor, Q, J, K si A, avand valoarea cea mai scazuta. Pe role mai sunt prezente simboluri cu un politist, bani, o pusca si o lada cu whisky. Mai exista un simbol cu o doamna eleganta si un cocktail molotov, care are valoarea cea mai ridicata.

De asemenea, exista un simbol pentru Wild, reprezentat de un gangster cu o pusca in mana, iar fiecare castig il multiplica cu 2x. Simbolul Scatter este reprezentat de masina de epoca si va declansa un joc bonus extra, cu rotiri gratuite.

Sloturi gratis: Gangster World
Simboluri Gangster World

Reguli de joc si gameplay

In slotul online Gangster World exista 20 de linii 3 plata, 5 role si 3 randuri. Miza minima pentru acest joc de pacanele gratis este de 0.50 de bani si poate ajunge la 300 RON. Puteti seta miza din butonul “Meniu”, aflat in partea stanga jos. Odata ce ai apasat aceasta pictograma, iti vor aparea mai multe butoane pentru tabel de plati, setari pentru sunet si pentru functia de “autostart”.

Pentru a realiza un castig este nevoie de minim doua simboluri asezate pe una dintrele linii de plata, insa, cel mai des este nevoie de 3 simboluri identice. Nu ramane decat sa dai “Start” din butonul verde din dreapta jos.

Functii speciale

In primul rand, vorbim despre rundele gratuite, care sunt declansate daca obtineti 3 simbluri Bonus, aflate oriunde pe role, pentru ca functioneaza ca un Scatter. Veti obtine 10 rotiri gratuite, dar inainte de a incepe selectati una din cele 3 harti disponibile si multiplicatori intre 10x si 50x pariul care a declansat bonusul sau rotiri gratuite suplimentare, intre 2 si 5. De asemenea, rundele gratuite pot fi nelimitate, daca in timpul “specialei” apar alte 3 simboluri Bonus.

O alta functie atractiva este Random Wild Apear. Aceasta presupune ca oricand, aleatoriu, simbolurile de pe role pot vi inlocuite cu simboluri Wild, pentru a forma combinatii castigatoare.

Exista, de asemenea, o caracteristica Cocktail Molotov, care este declansata atunci cand intr-o combinatiei castigatoare apare simbolulul cocktail Molotov. In momentul declansarii lui, toate simbolurile de pe role vor fi eliminate pentru a fi inlocuite cu altele, pana cand nu mai exista nici un simbol cocktail Molotov.

Bat Smash – Aceasta functie presupune ca oricand, pe role poate aparea un gangstaer cu o bata de baseball, care va zdrobi simboluri de pe o rola aleasa la intamplare si vor fi inlocuite cu altele

Shotgun – Uneori pe ecran poate aparea un gangster cu o pusca in mana, care va trage in simboluile vecine de pe role, facand loc la alte simboluri, pentru a realiza combinatii castigatoare.

Orice combinatie necastigatoare iti poate aduce rotiri gratuite. Aceasta functie Wanted este declansata atunci cand mai multe simboluri J, Q, K si A apar mai multe pe ecran, dar nu formeza o combinatie castigatoare. Astfel, in timpul lor, simbolul Wanted va ramane blocat pe role, iar cand nu mai exista simboluri Wanted pe role, rotirile gratuite se opresc.

Plati pacanele Gangster World

Cu un procent de plata de 94,64%, unul destul de mic, jocul de pacanele online plateste decent, insa iti poti dubla castigurile prin functia “Pariu”, de pana la 5 ori, ceea ce inseamna ca puteti atinge cateva premii mari, daca ghiciti cartea mai mare decat cea oferita de dealer.

Simboluri platesc destul de bine, cele mai mici castiguri sunt oferite de simboluri carti de joc, iar pentru 5 de acelasi fel pe o linie de plata, pe miza maxima de 300 RON, vom obtine pana la 2400 RON.

Simbolurile cu valoarea cea mai ridicata sunt cocktail molotov, care pentru un combo de 5 pe o line de plata pe miza de 300 RON, vom obtine pana la 60.000 RON. De asemenea, fiecare castig se poate dubla, daca in combinatie apare un simbol Wild.

Jocuri pacanele pe mobil Gangster World

Joaca slotul online Gangster World de la Apollo Games pe mobil si pe tableta. Acest joc de pacanele este disponibil pe sistemele de operare Android sau iOS, fara a fi necesara nici o descarcare. Se joaca direct in browser-ul tau. Tot ceea ce ai nevoie este o conexiune buna la internet si o baterie incarcata pentru a te bucura de aceleasi functii bonus multiple, grafica moderna si coloana sonora atractiva, la fel ca pe desktop.

Verdict

Gangster World de la Apollo Games este un joc de cazino online simplu, dar distractiv, avand cateva castiguri incredibile, mai ales ca exista atat de multe functii bonus, cum ar fi 10 rotiri gratuite cu posibilitate de prelungiri a functiei, multiplicatori si simboluri care cad in cascada, obtinand astfel combinatii castigatoare in plus in aceeasi rotire. Pe langa asta, functia de dublare a fiecarui castig per rotire este un plus, iar existenta unei game larga de pariu este un alt aspect atractiv pentru orice jucator de cazino online.