Free cookie consent management tool by TermsFeedJocuri ca la aparate: Greta goes Wild
Jocuri ca la aparate: Greta goes Wild
5.0

Jocuri ca la aparate: Greta goes Wild

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Jocuri ca la aparate: Greta goes Wild

Creat de producatorul de jocuri iSoftBet in Septembrie 2020, jocul ca la aparate Greta Goes Wild te invita in Bavaria, acolo unde te asteapta multa bere si, desigur, pana la 15 Rotiri Gratuite si Wild-uri multiplicatoare de 2x si 3x. Dispus pe o matrice cu 3 randuri X 5 coloane si 10 linii de plata fixe, cu jocul de pacanele online Great Goes Wild poti castiga pana la 8.000x miza totala per rotire. Coloana sonora este specifica tematicii, iar imaginile sunt traditionale. RTP-ul este de 96%, volatilitatea este ridicata si poti incerca slotul online si pe dispozitivele mobile.

Jocuri ca la aparate: Greta goes Wild
Greta Goes Wild Demo

Simboluri

Asezat intr-o berarie, rolele jocului ca la aparate sunt inconjurate de butoaie, lazi si halbe cu bere. Pe tamburi vei gasi simbolurile comune carti de joc, respectiv A, K, Q, J, 10 si 9, fiind cele de valoare mica. Apoi, avem simbolurile specifice tematicii, precum Covrigi, Palarie verde, Butoi cu bere, un Barbat si un simbol cu logo-ul jocului de pacanele online, fiind cel mai bine platit simbol.

Simbolul Wild este reprezentat de Greta si inlocuieste toate celelalte simboluri, cu exceptia Bonusului (tankard). In jocul bonus contine multiplicatori de x2 si x3.

Jocuri ca la aparate: Greta goes Wild
Plati Greta Goes Wild

Reguli de joc si gameplay

Inainte de a testa jocul ca la aparate Greta Goes Wild, trebuie sa cunoasteti valoarea simbolurilor si modul de declansare al functiilor bonus. Puteti face acest lucru facand clic pe tabelul de plati, respectiv pe butonul “i”, aflat pe mijlocul ecranului. Apoi, alege miza potrivita, fiind destul de variabila. Poti face acest lucru din butonul cu monede, aflat in partea dreapta jos a ecranului. De asemenea, jocul ca la aparate prezinta si o functia de redare automata, de pana la 1000 de rotiri, unde puteti seta limite de pierdere si castig. Nu ramane decat sa dai “Spin” din butonul verde rotativ si sa te bucuri de acest slot, care plateste pentru 3 simboluri potrivite asezate pe o linie de plata activa, de la stanga la dreapta, incepand cu rola 1.

Functii speciale

Caracteristica OH Greta

La orice rotire, Greta poate aparea pe ecran pentru a oferi un premiu bonus in bani sau un castig mare. Poti obtine un castig de peste 25x miza totala sau poti declansa caracteristica Rotiri Gratuite.

Rotiri Gratuite

Aterizeaza 3, 4 sau 5 simboluri Bonus oriunde pe role in aceeasi rotire si vei primi:

 • 3 simboluri Bonus = 10 rotiri gratuite
 • 4 simboluri Bonus = 12 rotiri gratuite
 • 5 simboluri Bonus = 15 rotiri gratuite

Ori de cate ori un simbol Wild aterizeaza in timpul rotirilor gratuite, Wild-ul se transforma in Wild lipicios si se blocheaza in pozitie pe tot restul functiei. Fiecare Wild adauga, de asemenea, alte 2 rotiri gratuite suplimentare.

Daca aterizezi 2 simboluri Wild pe aceeasi rola, acestea devin lipicioase, dar vin si cu un multiplicator de 2x. Orice castig care include aceste 2 simboluri este dublat. Daca obtitii 3 simboluri Wild pe o rola, multiplicatorul va fi de 3x.

Daca obtii mai mult de 1 Wild multiplicator in aceeasi combinatie castigatoare, plata este inmultita cu cea mai mare valoare. De exemplu, daca un castig include 2x si 3x, castigul va fi triplat.

Plati pacanele gratis Greta Goes Wild

Greta Goes Wild pacanele gratis este un slot de variatie ridicata si vine cu un RTP peste media altor jocuri ca la aparate din online, de 96%. Castigurile mari vin mai degraba in timpul functiilor speciale, iar plata maxima este de 8.000x miza/rotire.

Tabel de plata 5 simboluri potrivite pe o “linie”:

 • 5 X Logo Greta Goes Wild = 20 X miza
 • 5 X Barbat = 10 X miza
 • 5 X Butoi = 8 X miza
 • 5 X Palarie = 6 X miza
 • 5 X Covrigi = 5 X miza
 • 5 X A, K = 4 X miza
 • 5 X Q, J = 3 X miza
 • 5 X 10, 9 = 2 X miza

Fiecare castig creste in timpul functiei Rotiri Gratuite, acolo unde simboluri Wild pot contine multiplicatori de 2x si 3x.

Jocuri ca la aparate: Greta Goes Wild pe mobil

Grafica colorata, animatiile si efectele audio de calitate, dar si jocul simplu fac din jocul ca la aparate Greta Goes Wild un slot perfect pentru dispozitivele mobile, cum ar fi un smartphone sau o tableta. De asemenea, poate fi incercat si pe versiunea desktop (Windows). Structura de 3 randuri X 5 coloane si 10 linii de plata se potrivesc si cu ecranul mai mic al unui dispozitiv mobil, jocul de pacanele online Greta Goes Wild fiind complet optimizat pentru Android sau iOS.

Verdict

Greta Goes Wild este un joc ca la aparate care arata grozav din punct de vedere vizual, iar coloana sonora iese in evidenta. Modul de joc este simplu, dar exista caracteristici bonus de top, precum rotiri gratuite si multiplicatori Wild. Nu exista nimic complicat in acest slot online, fiind destul de simplu, dar castigul la pacanele ajunge la 8.000x miza totala per rotire. Daca vrei sa il testezi in mod gratuit, o poti face pe site-ul nostru, ca mai apoi sa il incerci intr-un cazino online cu licenta de la ONJN.