Jocuri ca la pacanele: Oktoberfest Madness

Evaluare joc:
Producator: Bwin Party
Data lansarii: 26.09.2016
RTP: 95.01%
Variatie: Medie
Schema: 5*3
365Rank 74
Grafica 2 / 5
Sunet 2.5 / 5
Divertisment 3.5 / 5
Runde Bonus 4 / 5
Total 3 / 5

5 motive sa incerci acest slot

  • Trei jackpoturi
  • Posibilitatea de 50 de runde gratuite in “speciala”
  • Multiplicator in jocul bonus
  • 99 de linii de plata
  • Aspect jovial
5
Role
99
Linii de plata
297 RON
Pariu maxim
148 500 RON
Castig maxim
Da
Speciala
50
Runde gratuite

Oktoberfest Madness jocuri pacanele

Fii bavarez macar pentru o zi si bucura-te de toate beneficiile aduse de slotul Oktoberfest Madness, scos pe piata de Bwin. Party in urma cu trei ani. Un joc cu 99 de linii de plata, care respecta la strictete traditia germana, cu bere si carnati, dar si premii consistente.

Jucatorii pot explora slotul in speranta ca vor prinde “speciala”, insa exista si trei jackpoturi, vanate de oricine acceseaza Oktoberfest Madness. RTP-ul este ceva mai mic decat la alte jocuri care intra la aceeasi categorie, dar nu reprezinta un inconvenient atata timp cat nu ne implicam mai mult decat ne permite situatia financiara.

Simboluri

Si daca tot vorbim despre cum Oktoberfest Madness este putin diferit fata de alte sloturi din aceeasi bransa, sa remarcam faptul ca sunt prezente 6 simboluri cu carti, de la 9 la A. Usor in dezavantajul jucatorului, deoarece liniile castigatoare se vor lega mai greu.

In ceea ce priveste simbolurile cu imagini, avem in buna traditie bavareza urmatoarele – un acordeon, carnati, covrigi si bere. Muzica, mancare si bautura. Mai pe scurt, voie buna si distractie pentru jucatori. Simbolul Wild este un drapel cu “Oktoberfest Madness” scris pe el si are ca rol inlocuirea tuturor celorlalte simboluri, cu exceptia celui Scatter.

Functii speciale

Jocul bonus Oktoberfest porneste in clipa in care 3,4 sau 5 simboluri Scatter, reprezentat de o fata cu beri in mana, apar pe ecran. Putem sa selectam o bere, iar printre variantele peste care putem sa dam se numara 5, 10, 15, 20, 25, 30 sau 50 de rotiri gratuite, plus multiplicator la invartirile gratuite de x2, x3, x4 ori x5.

In ceea ce priveste jackpoturile, ele sunt progresive si poarta fiecare un nume, in functie de valoare. Buzzed este cel mic, Tipsy se gaseste la mijloc, iar Smashed este marele premiu. Cel mai adesea, un jackpot poate fi castigat la finalul “specialei”. Totul se face dupa ce jucatorul aduna puncte “Drunken Knight” pentru fiecare simbol “bere” din timpul invartirilor gratuite.

Plati pacanele Oktoberfest Madness

Ar fi fost extraordinar sa curga rauri de bani asa cum curge berea, insa adevarul e ca Oktoberfest Madness are un RTP relativ mic, iar pe termen lung asta inseamna un minus considerabil. Sigur, daca n-ar fi fost jackpoturile, furnizorul poate nici n-ar fi propus un joc cu un RTP asa scazut.

Jocuri pacanele pe mobil: Oktoberfest Madness

Oktoberfest Madness are o grafica draguta, dar nimic in privinta careia sa-ti faci griji daca n-ai un dispozitiv de ultima generatie. La testele noastre, jocul a mers precum Bayern Munchen in Bundesliga si n-am intampinat probleme.

Verdict

Oktoberfest Madness este un joc distractiv, insa RTP-ul schimba putin parerea buna stabilita de grafica, muzica si gameplay. Asa ca principalul atuu al slotului ramane jackpotul, in cele trei varietiuni ale sale.

Faptul ca se pot obtine 50 se rotiri ne sugereaza posbilitatea unui castig enorm in “speciala”, dar daca adunam toate veniturile din rundele gratuite, nu acumulam un total incredibil. De aceea, recomandarea este sa nu ne avantam cu sume prea mari, mai ales ca pariul maxim oricum e sub 300 RON.