Free cookie consent management tool by TermsFeed
Jocuri ca la pacanele: Queen of Rio
5.0

Jocuri ca la pacanele: Queen of Rio

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
EGTDistractie20 Decembrie, 201696.28%NUDADA750 x

Queen of Rio jocuri pacanele

Festivalul de la Rio este un eveniment cunoscut in intreaga lume datorita extravagantei sale, cat si a carelor alegorice si a femeilor frumoase. Samba este stilul de dans adoptat de frumoasele dansatoare brazilience, care fac deliciul publicului venit de peste tot din lume. Tocmai acest spectacol grandios a fost transpus intr-un joc la pacanele denumite Queen of Rio. Este un slot video cu 20 de linii de plata, dar acestea se pot ajusta, existand cinci praguri (1, 5, 10, 15, 20). Jocul a aparut pe piata spre finalul anului 2016, timp destul de scurt pentru a putea sa devina un joc extrem de popular.

Simboluri

Desi este un joc la pacanele considerat relativ nou, Queen of Rio vine cu o serie de simboluri clasice. Pe langa cele care dau tema jocului si te duc cu gandul la grandiosul festival, A, K si Q sunt simbolurile colorate care genereaza cel mai mic castig din intreg tabloul de plata.In total sunt unsprezece simboluri, noua considerate obisnuite si alte doua speciale. Nelipsitele coroane, ananasul taiat pe jumatate din care se serveste suc cu paiul sau floarea de liliac, sunt doar cateva dintre simboluri. Cele mai reprezentative simboluri sunt cele care exprima personajele principale ale Festivalului de la Rio.

Sunt patru figuri emblematice pe tabloul de plata, trei dintre acestea reprezinta instrumentistii care dau viata a ceea ce se intampla la Rio, in viata reala. Evident, emblematicul simbol, care da si numele jocului, este dansatoarea de samba, a carei imagine inseamna si simbolul wild. Ultimul si nu cel din urma simbol existent pe tabloul de plata este SCATTER-ul, care declanseaza rotirile gratuite.

Jocuri ca la pacanele: Queen of Rio
Tabel Plati Queen of Rio

Reguli de joc si gameplay

Modalitatea de joc a Queen of Rio este una considerata clasica pentru amatorii de sloturi video produse de EGT. Este un joc cu 20 de linii de plata, linii care se pot ajusta foarte usor si se poate opta pentru o linie de plata, 5, 10 sau 15. Sunt si patru praguri de pariere, intre 20 de credite si 400, evident, castigul va fi in functie de valoarea pariului pe fiecare rotire.

Se pot acorda o multime de castiguri, cu valori diferite, de la 100 de credite si pana la 15 000. Depinde de numarul de simboluri consecutive pe linia de plata, tipul simbolurilor si evident, miza pariului. Exista simboluri care genereaza castiguri si cu doua simboluri consecutive pe linia de plata, dar sunt putine. Totusi, pentru ca un pariu sa fie valid, este nevoie ca simbolurile sa fie consecutive pe linia de plata intr-o ordine anume, respectiv de la stanga catre dreapta.

In functie de castigul generat, puteti sa dublati valoarea activand fucntia Gamble, din partea de jos a meniului. Pe ecranul de joc o sa apara o carte cu fata in jos, fiind nevoie sa ii fie ghicita culoare, care poate sa fie de doua feluri: rosie sau neagra. Consecutiv, se pot dezvalui cel mult cinci culori corecte, iar apoi functia se inchide automat si castigul generat este trimis automat spre balanta.

Functii speciale

Din unsprezece simboluri existente pe cele cinci role, doua dintre simboluri sunt cele mai cautate. Acestea sunt cele doua speciale, WILD si SCATTER, care au functii diferite. Daca primul substituie toate simbolurile normale existente pe tabloul, cel din urma declanseaza rotiri gratuite. Speciala, asa cum este denumita in lumea sloturilor video, declanseaza 15 jocuri gratuite, cu simboluri Wild stivuite.

Rotirile gratuite se pot redeclansa, este nevoie tot de trei simboluri SCATTER pe ecran, simbol care apare pe rolele 1, 3 si 5. O speciala reactivata cand deja este una in plina desfasurare inseamna inca 15 rotiri gratuite la numar celor deja existente. Desigur, ele vor rula cu valoarea pariului din momentul activarii ei.

Plati pacanele Queen of Rio

Remuneratia este partea cea mai interesanta din intreg tabloul asta al jocurilor la pacanele. Queen of Rio nu propune castiguri fabuloase, dar ele sunt dese si pot varia in functie de miza pentru fiecare pariu in parte. Sunt castiguri, care, pe linia de plata pot varia intre 3 si 15 000 de credite, dar de cele mai multe ori sunt castiguri mici si dese.

Este specific jocurilor de la EGT care ofera posibilitatea declansarii specialelor. Jocurile gratuite sunt singurele ce pot genera castiguri mai mari. RTP-ul exact nu este este cunoscut, insa conform jocurilor ce apartin acestui producator, nu este suficient de mare pentru a genera asemenea castiguri foarte mari.

Jocuri pacanele pe mobil: Queen of Rio

In ziua de astazi timpul este pretios si producatorii de jocuri la pacanele s-au adaptat rapid, oferind clientilor posibilitatea de a juca din confortul propriu. Astfel, jocurile acestea mai noi sunt toate disponibile si pe varianta mobila. Queen of Rio este unul dintre aceste sloturi video, pe care le poti juca atat in varianta clasica, cat si pe oricare dintre dispozitivele mobile existente.

Android sau IOS, indiferent de sistemul de operare al dispozitivului mobil pe care il ai, poti juca linistit Queen of Rio. Este un joc a carui grafica nu se schimba cu nimic fata de varianta clasica. De altfel, daca exista o diferenta, ea este pozitionarea meniului in partea laterala a ecranului de joc, spre deosebire de partea de jos, cum e in varianta clasica.

Verdict

Daca esti adeptul noului in materie de jocuri la pacanele, atunci Queen of Rio poate sa fie exact ce iti place. Daca esti amator, dornic sa joci strict pentru placere, asa cum si recomanda, chiar merita sa fie jucat. Grafica moderna, posibilitatea redeclansarii specialei, pragurile decente de pariere, toate sunt argumentele pro pe care le propunem.

Totusi, stim foarte bine ca este important si castigul, iar in aceasta privinta trebuie sa va ganditi de doua ori. Queen of Rio are un RTP modest, la fel cum au toate jocurile la pacanele ale providerului EGT si care ruleaza pe 20 de linii. Castigurile deja existente nu sunt mari, dar tocmai din acest motiv exista functia Gamble, unde iti dubla castigul generat pe ultimul pariu.