Free cookie consent management tool by TermsFeedJocuri ca la aparate: Retro Style
Jocuri ca la aparate: Retro Style
5.0

Jocuri ca la aparate: Retro Style

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Retro Style jocuri ca la aparate

Perioada anilor 50 este readusa la viata de catre jocul la pacanele online Retro Style. Acesta se desfasoara pe cinci role si trei tamburi, generand castiguri pe 20 de role de plata. Il putem incadra usor la categoria sloturilor video clasica, avand in vedere modul sau de desfasurare. EGT propune din nou o tema interesanta pentru un asemenea joc.

Masinile de epoca, bogatul acelor vremuri, toate fac parte din seria de simboluri speciale jocului in sine, Retro Style. Toate acestea sunt desfasurate pe ecranul de joc unde predomina culoarea bej si unde sunt stivuite 15 simboluri.

Simboluri

Clasicul in cazino inseamna ca jocurile beneficiaza de simboluri cunoscute si intalnite des la mai multe jocuri. Nici Retro Style nu este deosebit, iar drept urmare, printre cele 13 simboluri, sase dintre ele sunt des intalnite in tot mai multe sloturi video. 9, K, A, Q, 10 si J sunt stivuite pe ecranul de plata in culori vii.
De partea cealalta, la categoria simboluri specifice jocului intra cele sase modele de masini din perioada respectiva. Culoarea lor face cel mai usor distinctia, negru, galben, rosu, alb si albastru. Lor li se alatura si alte doua simboluri care intra la categoria celor speciale, respectiv cel WILD si SCATTER. Cel Wild este desfasurat pe toate rolele, fiind reprezentat de omul bogat, iar cel Scatter apare pe ecranul de plata sub imaginea unei roti pe care scrie numele jocului, Retro Style.

Jocuri ca la aparate: Retro Style
Simboluri Retro Style

Reguli de joc si gameplay

Sunt cateva reguli foarte simple pe care trebuie sa le urmezi pentru a juca Retro Style la un cazino online. Trebuie sa ai un cont pe care il poti deschide cu un simplu click aici. Efectuezi o depunere si apoi poti personaliza modalitatea prin care vrei ca el sa se desfasoare. Pe lateralul ecranului de joc, atat in stanga, cat si in drepta poti fi ajustate liniile de plata. De la 1, 5, 10, 15 sau 20, ele se pot ajusta in functie de preferinta.

In partea de jos a ecranului sunt functiile de care ai mare nevoie. Tot de acolo iti poti ajusta volumul de joc, sa maximizezi ecranul sau sa selectezi functia de rotire automata. Tot acolo ai cinci praguri de pariere (20, 40, 100, 200, 400 puncte credit). Tot in partea de jos a ecranului se poate activa si functia GAMBLE; cea care permite dublarea ultimului castig. activarea ei aduce pe ecran o carte de joc cu fata in jos, a carei culoare trebuie sa o ghicesti. Posibilitatea de a miza pe rosu/negru, iti permite sa dublezi sau sa pierzi ultimul castig.

Functii speciale

Precum in majoritatea jocurilor produse de catre cei de la EGT, exista doua simboluri care au si functii speciale. In Retro Style acestea sunt WILD si SCATTER, fiecare cu functia lui, care este una importanta in economia jocului. Astfel, simbolul Wild nu doar inlocuieste toate celelalte simboluri cu exceptia celui Scatter. Daca este generat un castig si un astfel de simbol este pe linia de plata castigatoare, atunci dubleaza valoarea castigului.

Scatter este acel simbol care aduce speciala. Numarul de jocuri gratuite depinde de numarul de astfel de simboluri pe ecranul de plata intr-o rotire completa. Pentru a se activa aceste jocuri avem nevoie intre 3 si 5 simboluri la finalul unei rotiri complete. Trei simboluri Scatter aduc 15 jocuri, patru genereaza 20 si la cinci simboluri Scatter se vor activa acutomat 25 de jocuri gratuite. In timpul acestor rotiri gratuite speciala se poate redeclansa. Asta inseamna ca numarul de rotiri primite initial se vor adauga celor ramase.

Plati pacanele Retro Style

O plata la jocul ca la aparate Retro Style depinde de mai multi factori, cel principal fiind miza pentru fiecare rotire. 20, 40, 100, 200 sau 400, in functie de valoarea acesteia castigurile sunt mai mari sau mai mici. Spre exemplu, cel mai mare castig este generat de o intreaga linie de plata cu simboluri Wild. Acestea aduc 200.000 puncte credit.

Spre deosebire si de alte jocuri, in Retro Style un castig pe linia de plata se poate dubla daca este legat de simbolul Wild. Acest simbol special are menirea de a inlocui oricare alt simbol obisnuit, cu exceptia celui Scatter. El este si cel care dubleaza castigul rezultat in urma a doua, trei, patru sau cinci simboluri consecutive pe linia de plata.

Jocuri pacanele pe mobil: Retro Style

In ziua de astazi cu greu mai gasesti un joc la pacanele online care sa nu fie disponibil si in alte variante decat cea clasica. Astfel, Retro Style se poate si el juca pe dispozitivele mobile, indiferent de sistemul lor de operare. Android sau IOS, telefoane, tablete sau Ipad, toate sunt compatibile cu acest joc la pacanele.
Exceptand varianta clasica a jocului, va recomandam folosirea unei tablete. Dimensiunea acesteia permite buna desfasurare a jocului, iar toate elementele sunt perfect afisate. Grafica moderna este in continuare pe ecranul de joc.

Verdict

Simplul fapt ca are o tema specifica il face sa fie un joc si mai interesant, starnind curiozitatea amatorilor de jocuri la pacanele. Un alt aspect care ii poate aduce adepti este posibilitatea de redeclansare a specialei, la un numar nelimitat de jocuri gratuite.

Jackpot-ul progresiv, functia Gamble, toate acestea sunt elemente specifice jocurilor la pacanele produse de catre EGT. In concluzie, daca esti amator de sloturi video, Retro Style are tot ce ii trebuie unui astfel de joc pentru a-ti capta atentia.