Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele gratis: The Amazing Money Machine
Pacanele gratis: The Amazing Money Machine
5.0

Pacanele gratis: The Amazing Money Machine

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Pacanele gratis: The Amazing Money Machine

Descopera jocul de pacanele gratis: The Amazing Money Machine, un slot cu o grafica si efecte audio de cea mai inalta calitate! Cauta simbolurile cu Bani, Wild-urile, simbolurile Misterioase sau castiga unul din cele 4 Jackpot-uri! Jocul a fost lansat de Pragmatic Play in luna Mai 2021 cu pana la 60 linii de plata castigatoare si o matrice neobisnuita si un gameplay inedit. Castiga pana la 5.100 x miza totala intr-o singura rotire, atat de pe versiunea desktop, cat si de pe dispozitivele mobile! Afla mai multe in recenzia noastra detaliata The Amazing Money Machine.

Pacanele gratis: The Amazing Money Machine
Pacanele gratis: The Amazing Money Machine

Simboluri

Grila de joc a slotului The Amazing Money Machine este alcatuita din simboluri de valoare mai mica, acestea fiind cartile de joc A, K, Q, J si 10, dar si din simboluri specifice tematicii – Ochelari de protectie, Pistol cu raze, Rachete, Balon, Inginer Barbat si o Femeie (este cel mai bine platit simbol). Piatra pretioasa albastra in forma de inima este Wild – le inlocuieste pe toate celelalte, cu exceptia Bonus (Ceas) si simboluri cu Bani (Monede de Aur). De asemenea, este simbolul cu cea mai mare valoare.

Reguli de joc si gameplay

Slotul The Amazing Money Machine se desfasoara pentru inceput pe o matrice cu 5 role, 3 randuri si 10 linii de plata. Grila de joc se poate extinde la 4 sau chiar 5 randuri cu 30 sau 60 linii castigatoare. Pentru a crea o combinatie castigatoare ai nevoie de 3, 4 sau 5 simboluri potrivite sau Wild-uri de la stanga la dreapa pe o linie de plata, incepand cu cel mai din stanga tambur.

Mizele variaza intre 0.80 RON si 400 RON si pot fi setate din butoanele + si – de langa butonul de rotire. Ca de obicei, poti face click pe pictograma “i” pentru a vedea valorile simbolurilor afisate in numerar. De asemenea, poti opta pentru redarea automata, unde ai de ales intre 10 si 1.000 de rotiri si unde poti seta limite pierdere/castig. Sa inceapa aventura!

Functii speciale

Exista 3 caracteristici bonus, toate cu potential mare de castig, precum rotiri gratuite Respin, functia Jackpot si simboluri cu Bani. Hai sa vedem cum le putem obtine!

Functia simboluri cu Bani

Exista 4 simboluri cu Bani, care pot lua o valoare aleatorie si pot ateriza oriunde pe role:

 • Simbol cu Bani – Moneda de Aur are atasata o valoare in numerar
 • Simbol Misterios cu Bani – ? dezvaluie valori misterioase de bani la sfarsitul functiei Respin
 • Simbol Wild cu Bani – Inima albastra este Wild si dezvaluie un premiu in bani la sfarsitul functiei Respin
 • Simbol Jackpot cu Bani – Ceasul apare doar in timpul functiei Respin si vine cu o valoare aleatorie

Functia Money Respin

5 simboluri cu Bani (Monede) care aterizeaza oriunde pe grila de joc initiaza functia Respin. Vrei primi un numar de rerotiri, in functie de numarul de simboluri cu Bani, iar matricea se transforma in 5 x 3, 5 x 5 sau 5 x 5, in functie de rotirea declansatoare. Aterizarea a 3 simboluri cu Bani pe rola din mijloc, creste dimensiunea motorului de joc – randurile cresc la 4 sau 5 cu 30 sau 60 linii de plata.

De fiecare data cand pe matrice cade un nou simbol cu Bani, acesta se blocheaza pe pozitie si acorda inca 1 respin la total. Cand toate rerotirile s-au terminat, sumele afisate vor fi adunate si se va oferi premiul. Daca reusesti sa completezi toate pozitiile de pe grila, vei primi o plata completa inainte de a juca din nou functia Respin.

Caracteristica Jackpot

Exista 3 moduri de a declansa caracteristica Jackpot:

 • Obtine 3 simboluri Bonus in aceeasi rotire oriunde pe matrice in jocul de baza
 • Colecteaza 3 simboluri Jackpot in timpul functiei Respin
 • Obtine un jeton instant Jackpot

Odata declansat, vei alege dintr-o selectie de monede care au jackpot-uri in spatele lor. Descopera 3 jackpot-uri potrivite si vei castiga unul din premiile urmatoare:

 • Mini Jackpot = 25 x miza
 • Maxi Jackpot = 50 x miza
 • Major Jackpot = 500 x miza
 • Grand Jackpot = 5.000 x miza

Plati pacanele gratis: The Amazing Money Machine

The Amazing Money Machine este un joc de pacanele online de volatilitate mare, ceea ce inseamna ca va plati mai rar, dar exista si sansa de a obtine castiguri substantiale intr-un interval mai scurt de timp. RTP-ul este excelent, de 96.42%, unul peste media de piata. Cel mai mare castig posibil intr-o singura rotire este de 5.100 x miza totala.

Tabel de plata la pacanele online The Amazing Money Machine

 • 5 x Femeie = 10 x miza
 • 5 x Inginer = 7.5 miza
 • 5 x Racheta = 5 x miza
 • 5 x Balon = 5 x miza
 • 5 x Pistol = 2.5 x miza
 • 5 x Ochelari = 2.5 x miza
 • 5 x A, K = 2 x miza
 • 5 x Q, J, 10 = 1.25 x miza
Plati pacanele gratis: The Amazing Money Machine
Plati pacanele gratis: The Amazing Money Machine

Jocuri pacanele gratis: The Amazing Money Machine pe mobil

Design-ul impresionant si gameplay-ul usor de controlat fac ca jocul de pacanele gratis The Amazing Money Machine sa fie perfect pentru versiunile smartphone si tableta. Jocul se reda in conditii optime pe dispozitivele mobile Android sau Apple, direct din browser pe mobil sau din aplicatiile corespunzatoare unui cazino online licentiat ONJN in Romania. Incearca-l din confortul propriei case si pune mana pe Jackpot!

Verdict

Ne place jocul de pacanele gratis The Amazing Money Machine, atat din punct de vedere vizual, dar mai ales pentru caracteristicele bonus. Modul de joc este neobisnuit, dar asta este ceea ce ne face sa il jucam ori de cate ori avem ocazia. Noi l-am testat si dupa cateva rotiri am avut norocul sa initiem functia Money Respin – pe o miza de 8 RON am castigat de 120x – 150x pariul total, cu 24 de rerotiri. Este un slot cu mult potential, dar extrem de volatil, asa ca trebuie sa practici mereu un joc responsabil.