• Acasa
  • /
  • Jocuri ca la aparate cu Drop and Wins

Jocuri ca la aparate cu Drop and Wins

Pirate gold deluxe

Pirate Gold Deluxe

Jocul de pacanele gratis: Pirate Gold Deluxe dezvoltat Pragmatic Play in Noiembrie 2020 te invita intr-o calatorie in largul marii.

wolf gold

Wolf Gold

Exploreaza canioanele americane prin intermediul jocului de pacanele gratis: Wolf Gold, sunt 3 linii X 5 role, cat si 25 de linii platitoare.

mustang gold

Mustang Gold

Jocul de pacanele gratis: Mustang Gold are o tema interesanta si grafica superioara, exact cum i se potriveste unui slot de la Pragmatic Play.

great rhino megaways

Great Rhino Megaways

Teritoriul african este plin de specii de animale, o parte dintre ele le vei putea cunoaste la slotul de pacanele gratis: Great Rhino Megaways.

Sweet Bonanza

Sweet Bonanza

Sweet Bonanza de la Pragmatic Play este un joc de pacanele online, o explozie de culoare, cu multe bomboane si prajituri, structurat pe 6 role, 5 randuri.

the dog house

The Dog House

Slotul cu animale The Dog House este un joc de cazino ca la aparate extrem de volatil, care poate aduce castiguri substantiale.

Jocuri ca la aparate cu Drop and Wins

Drop and Wins este cea mai noua promotie de la Pragmatic Play la care participa 14 jocuri selectate. Promotia ruleaza pe tot parcursul anului si ofera jucatorilor nu mai putin de 2.000.000 euro in premii cash!

2.000.000 euro! Da, 2 milioane de euro sunt premiile totale. Sunt oferite nu mai putin de 32 turnee saptamanele de 30.000 euro fiecare  si 224 de premii zilnice a cate 4600 euro pe tot parcursul anului.

In total participa nu mai putin de 14 jocuri de pacanele: Wolf Gold™, Mustang Gold™, Sweet Bonanza™, John Hunter Scarab Queen™, Wild West Gold™, Bronco Spirit™ , Great Rhino Megaways™, Dog House™, Release the Kraken™, Buffalo King™, Chilli Heat™, John Hunter and the Book of Tut™, Starz Megaways™, Pyramid King™, Hot to Burn™, Fruit Party™, Ultra Burn™

Netbet. In momentul de fata, cazinoul cu cele mai multe jocuri este Netbet. De asemenea poti incepe sa joci gratuit cu 50 de rotiri din partea casei. Click aici sa activezi oferta.