Fantezie

Phoenix Forge

Phoenix Forge

Jocul de pacanele gratis Phoenix Forge a fost lansat de Pragmatic Play in luna Mai 2021 cu un RTP peste media de piata, de 96.51%.

Dragon Kingdom - Eyes of Fire

Dragon Kingdom - Eyes of Fire

Dragon Kingdom – Eyes of Fire este un slot de la producatorul de jocuri ca la aparate Pragmatic Play lansat in februarie 2021 si are 5 linii de plata fixe.

Madame Destiny Megaways

Madame Destiny Megaways

Madame Destiny Megaways este un joc de pacanele gratis lansat in ianuarie 2021 si dispune de pana la 200.704 moduri de castig.

Emerald King Rainbow Road

Emerald King Rainbow Road

Emerald King Rainbow Road este slot de pacanele online proiectat de Pragmatic Play pe 18 ianuarie 2021 si poate fi testat gratuit aici.

Book of Kingdoms

Book of Kingdoms

Aventura plina de comori si bogatii inca nedescoperite la jocul ca la aparate: Book of Kingdoms lansat de Pragmatic Play in noiembrie 2020.

wishing wheel

Wishing Wheel

Wishing Wheel este un slot lansat de producatorul de jocuri ca la aparate iSoftBet, cu tematica norocul irlandezului si 20 linii de plata.

emerald king

Emerald King

Lansat in octombrie 2020, jocul de pacanele gratis: Emerald King este dispus pe 3 linii X 5 coloane si 20 de linii de plata.

wild wild riches

Wild Wild Riches

Pacanele gratis: Wild Wild Riches este un slot online cu tematica norocul irlandezilor dezvoltat de Pragmatic Play, dispus pe 5 role.

wild spells

Wild Spells

Daca vrei sa iti cunosti viitorul si crezi in magie poti accesa jocul de pacanele gratis: Wild Spells al producatorului Pragmatic Play.

madame destiny

Madame Destiny

Afla ce iti rezerva viitorul datorita jocului de pacanele gratis: Madame Destiny al providerului Pragmatic Play. Joaca gratis sau pe bani reali.

Fantezie

Intr-o lume incarcata cu probleme mai este nevoie sa evadam intr-o fantezie care poate fi adusa de jocurile ca la aparate online. De regula aceste sloturi au o atmosfera linistitoare cu muzica de basm, cu personaje, simboluri cu totul si cu totul unice. Chiar daca pentru unii aceste pacanele ar parea plictisitoare nu strica sa mai incercam ceva nou, pana la urma conteaza mai putin tema jocului, conteaza sa ne aduca castiguri. In plus daca se ofera runde gratuite la astfel de jocuri de fantezie atunci nu mai trebuie sa stai pe ganduri si sa le accesezi rapid.