Fantezie

big bad wolf

Big Bad Wolf

Acest joc ca la pacanele Big Bad Wolf prezinta povestea iubita de toata lumea si vine sub forma unui slot inovator cu multe functii atractive.

crystal ball

Crystal Ball

Jocul ca la pacanele Crystal Ball prezinta o calatorie in timp, pana in epoca medievala, cand singura putere era pazita de vrajitori si magi.

lady godiva

Lady Govida

Acest joc ca la aparate cu o tematica medievala de la Pragmatic Play se baeaza pe Lady Godiva, o femeie nobila din secolul al XI-lea.

fortunes of ali baba

Fortunes of Ali Baba

Fortunes of Ali Baba este un joc de pacanele frumos si plin de aventura, cu tema povestea lui Ali Baba si cei 40 de hoti.

wilderland

Wilderland

Wilderland este un joc de pacanele gratis online de la NetEnt, cu 5 role, 3 randuri si 20 de linii de plata, avand ca tema padurea magica.

Magic Journey

Magic Journey

Slotul online Magic Journey este oferit de Pragmatic Play si are 3 role, 3 randuri si 8 linii de plata. Se poate juca de la 0.80 de bani si pana la 400 RON.

dragon reels

Dragon Reels

Jocul de pacanele online gratis Dragon Reels propune lupta crancena din China Antica, pe cinci role si trei tamburi, unde printesa trebuie eliberata.

secrets of atlantis

Secrets of Atlantis

Secrets of Atlantis este un slot video cu 40 de linii de plata fixe, 5 role si 4 randuri si care plateste in ambele sensuri.

Leprechaun goes Wild

Leprechaun goes Wild

Play’n Go a revenit cu inca un slot online cu tema „norocul irlandez” intitulat Leprechaun Goes Wild. Jocul ca la aparate este un slot destul de simplu.

Leprechaun goes Egypt

Leprechaun goes Egypt

Lansat in 2013, slotul online Leprechaun goes Egypt este creat de platforma software Play’n Go si imbina doua teme de slot populare intr-unul singur.

Lucky Leprechaun

Lucky Leprechaun

Slotul online Lucky Leprechuan a fost lansat de compania Microgaming in 2015 si face parte din categoria de jocuri ca la aparate cu tematica de fantezie.

moon princess

Moon Princess

Moon Princess (Printesa lunii) este un slot video de fantezie de la Play’n Go, unul dintre cei mai buni dezvoltatori de pacanele online.

Fantezie

Intr-o lume incarcata cu probleme mai este nevoie sa evadam intr-o fantezie care poate fi adusa de jocurile ca la aparate online. De regula aceste sloturi au o atmosfera linistitoare cu muzica de basm, cu personaje, simboluri cu totul si cu totul unice. Chiar daca pentru unii aceste pacanele ar parea plictisitoare nu strica sa mai incercam ceva nou, pana la urma conteaza mai putin tema jocului, conteaza sa ne aduca castiguri. In plus daca se ofera runde gratuite la astfel de jocuri de fantezie atunci nu mai trebuie sa stai pe ganduri si sa le accesezi rapid.

fortuna bonus inscriere