Fantezie

Intr-o lume incarcata cu probleme mai este nevoie sa evadam intr-o fantezie care poate fi adusa de jocurile ca la aparate online. De regula aceste sloturi au o atmosfera linistitoare cu muzica de basm, cu personaje, simboluri cu totul si cu totul unice. Chiar daca pentru unii aceste pacanele ar parea plictisitoare nu strica sa mai incercam ceva nou, pana la urma conteaza mai putin tema jocului, conteaza sa ne aduca castiguri. In plus daca se ofera runde gratuite la astfel de jocuri de fantezie atunci nu mai trebuie sa stai pe ganduri si sa le accesezi rapid.

troll hunters

Troll Hunters 2

Jocul ca la pacanele Troll Hunters 2 este varianta imbunatatita a unui slot fantasy foarte popular si iubit, Troll Hunters, aparut in 2013.

luck o the irish

Luck O' the Irish

Jocul ca la pacanele Luck O’ the Irish este un slot interesant cu spiridusi si aur, intocmai ca legendele irlandeze de traditie.

The Wish Master

The Wish Master

Jocul ca la pacanele The Wish Master e un slot unicat, unul dintre putinele scoase pe piata care-si “permite” sa nu acorde runde gratuite utilizatorului.

Game of Thrones

Game of Thrones

Game of Thrones este un joc ca la pacanele inspirat de celebrul serial cu acelasi nume, productie ce a facut senzatie si a adunat milioane de fani.

Zodiac Wheel

Zodiac Wheel

Lumea sloturile video acopera aproape toate domeniile de activitate,Zodiac Wheel fiind unul dintre jocuri pacanele care au drept tema principala astrologia.

Leprechaun Goes to Hell

Leprechaun Goes to Hell

Jocul ca la pacanele Leprechaun goes to Hell este un slot care are ca tema principala locul unde nimeni nu vrea sa ajunga vreodata: Iadul.

frog story

Frog Story

Frog Story este un nou joc la pacanele care este inspirat din povesti. Produs de EGT, tema acestui joc este povestea printului transformat in broasca.

brave cat

Brave Cat

“Motanul incaltat”, celebra poveste aparuta initial in 1634, este din 2017 adusa in atentia jucatorilor la pacanele, datorita slotului video Brave Cat.

book of magic

Book of Magic

Fascinanta lume a magiei este ilustrata cat se poate de bine de jocul la pacaneleBook of Magic, al carui producator este firma EGT.

Witches Charm

Witches Charm

Witches Charm este un joc al carui producator este EGT, cu tema de magie, avand 15 linii de plata si cinci role. Sunt 13 simboluri diferite.

dragon reborn

Dragon Reborn

Subiect de interes in desenele animate ale copilariei, dragonii au ajuns si in jocurile la pacanele produse de EGT. Dragon Reborn este un asemenea slot.

2 dragons

2 Dragons

Cultura asiatica a fost mereu un subiect important in toate domeniile, iar EGT reliefeaza acest lucru prin jocul la pacanele online 2 Dragons.

Runde gratuite exclusiv prin Cazino 365