Pacanele gratis: Queen of Wonderland Megaways

Evaluare joc:
Producator: IsoftBet
Data lansarii: 18.11.2020
RTP: 96.03%
Variatie: Ridicata
Schema: 6*7
365Rank 423
Grafica 4.5 / 5
Sunet 4 / 5
Divertisment 4 / 5
Runde Bonus 3.5 / 5
Total 4 / 5

5 motive sa incerci acest slot

 • Rotiri Gratuite
 • Multiplicatori progresivi nelimitati
 • Castiguri in cascata
 • Plata maxim: 37.500 x miza totala
 • Pana la 117.649 modalitati de a castiga
6
Role
117k
Linii de plata
100 RON
Pariu maxim
3750000 RON
Castig maxim
Da
Speciala
25
Runde gratuite

Pacanele gratis: Queen of Wonderland Megaways

Joaca un slot inspirat din povestea Alice in Tara Minunilor scrisa de Lewis Carol si castiga pana la 37.500 x miza totala dintr-un Spin! Cauta pe o matrice cu 6 role x 7 randuri si pana la 117.649 linii de plata castigatoare simboluri misterioase, castiga pana la 25 rotiri gratuite, multiplicatori progresivi nelimitati si jocuri bonus cu premii incredibile!

Jocul ca la aparate Queen of Wonderland Megaways a fost creat de producatorul de pacanele gratis iSoftBet in noiembrie 2020, cu un RTP peste media de piata, de 96.03% si cu o volatilitate foarte ridicata. Grafica si efectele audio sunt de cea mai inalta calitate si te duc direct in mijlocului basmului. Descopera mai multe detalii in recenzia noastra completa!

Pacanele gratis: Queen of Wonderland Megaways

Pacanele gratis: Queen of Wonderland Megaways

Simboluri

Simbolurile pe care le vei intalni in jocul de pacanele online Queen of Wonderland Megaways sunt cartile de joc A, K, Q, J, 10 si 9, acestea fiind si cele care ofera castigurile cele mai mici. Urmatoarele ca valoare sunt simbolurile cu personajele fictive din poveste – Iepurele, un Nebun cu Palarie, Regele si Regina (este cel mai bine platit). Simbolul Wild le inlocuieste pe toate celelalte, cu exceptia Bonus (Lacat in forma de Inima si Cheie) si Cash Respin (Inima). De asemenea, pe matrice pot ateriza simboluri misterioase, reprezentate de o Pisica.

Reguli de joc si gameplay

Jocul ca la aparate Queen of Wonderland Megaways foloseste clasicul Megaways cu 6 role, 7 randuri si pana la 117.649 modalitati de a castiga. Numarul de simboluri de pe fiecare rola variaza la fiecare rotire, care la randul lor, modifica numarul de moduri in a forma o combinatie castigatoare. Nivelurile de miza incep de la 0.80 RON si ajung la 100 RON per rotire. Langa butonul de Spin, exista functia de redare automata, unde poti seta intre 5 si 1.000 de rotiri, cu limite de pierdere/castig. Consulta tabelul de plata inainte de a incepe aventura, facand click pe butonul “i”, aflat in partea stanga jos a ecranului.

Functii speciale

Vei gasi toate caracteristicile jocurilor de pacanele Megaways, precum castiguri in cascada, rotiri gratuite cu multiplicatori si simboluri misterioase.

Functia Castiguri in Cascada

De fiecare data cand obtii o combinatie castigatoare, se activeaza functia Castiguri in Cascada – simbolurile de succes sunt eliminate de pe grila si vor fi inlocuite cu altele noi. Functia continua pana cand nu se mai formeaza nici un castig.

Caracteristica simboluri misterioase

Pisica este simbol misterios. De fiecare data cand aterizeaza pe tamburi, toate acestea se tranforma in acelasi simbol. Apoi, urmeaza un calcul al platilor cu simbolurile noi transformate in pozitie. Astfel, se pot obtine castiguri consistente dintr-un singur Spin.

Caracteristica Max Megaways

La orice rotire, poti declansa aleatoriu functia Max Megaways. Aceasta extinde apoi rolele la dimensiunea maxima pentru rotirea respectiva, oferindu-ti 117.649 modalitati de a castiga.

Functia Queen of Hearts Cash Respins

Pentru a declansa aceasta functie ai nevoie de cel putin 5 simboluri Inima roz in aceeasi rotire. Acest simboluri sunt pastrate si se acorda 3 respins. Daca aterizeaza o noua Inima, ea ramane pe pozitie si reseteaza numarul de respins la 3. Fiecare Inima are o valoare atasata, iar cand s-au terminat rotirile, valorile lor sunt adaugate pentru a-ti oferi premiul final.

Functia Rotiri Gratuite

Cu 3 sau mai multe simboluri Bonus pe aceeasi rotire, vei intia runda bonus cu rotire gratuite. Vei primi 10 jocuri gratuite, iar fiecare simbol Bonus acorda inca 5 rotiri suplimentare, pana la un maxim de 25. In timpul functiei, exista un multiplicator progresiv nelimitat – multiplicatorul creste cu 1 cu fiecare castig in cascada. Daca ai castigat mai putin de 10x, vei primi un bonus cu 5 rotiri suplimentare.

Cumpara rotiri gratuite sau respins

Poti activa aceasta functie in orice moment, daca platesti de 100 de ori miza totala, facand click pe butonul Queen of Hearts Bonus. O roata se va invarti pentru a determina daca primesti rotiri gratuite sau respins. La urmatoarea rotire, functia castigata se initiaza.

Plati pacanele gratis: Queen of Wonderland Megaways

Queen of Wonderland Megaways vine cu un RTP (Return to Player) de 96,03% si cu o volatilitate medie spre ridicata, cu victorii mari in timpul caracteristicilor bonus. Castigul maxim este evaluat la 37.500 x miza totala per rotire, iar sansele tale cresc cu multiplicatori de castig progresiv nelimitat.

Plati pacanele gratis: Queen of Wonderland Megaways

Plati pacanele gratis: Queen of Wonderland Megaways

Tabel de plata in jocul ca la aparate Queen of Wonderland Megaways

 • 6 x Regina = 50 x miza
 • 6 x Regele = 20 x miza
 • 6 x Nebunul cu Palarie = 10 x miza
 • 6 x Iepure = 8 x miza
 • 6 x A, K = 6 x miza
 • 6 x Q = 4 x miza
 • 6 x J = 3.6 x miza
 • 6 x 10, 9 = 2 x miza

Jocuri pacanele gratis: Queen of Wonderland Megaways pe mobil

Poti juca pacanele online Queen of Wonderland Megaways de oriunde te-ai afla, din mers sau de acasa, folosind orice tableta sau telefon mobil Android/iOS. Jocul ca la aparate se incarca direct in browserul tau sau in aplicatiile mobile corespunzatoare unui cazino online licentiat ONJN, deci nu este nevoie sa descarci nici un software. Ramane la fel intens si plin de surprize, la fel cum este pe versiunea desktop, pe PC sau laptop. Jocul este complet optimizat pentru ecranele mai mici ale unui smartphone, acesta fiind redat in conditii excelente pe orice dispozitiv, indiferent de dimensiunea lui. Incearca-l din confortul propriei case!

Verdict

Queen of Wonderland Megaways impresioneaza din punct de vedere vizual, cu efecte audio si sunete de film. In ceea ce priveste caracteristicile bonus, vei gasi toate elementele obisnuite Megaways, precum rotiri gratuite cu multiplicatori progresivi nelimitati, castiguri in avalansa sau cumpara free spins/respins. Noua ne place functia Queen of Hearts Cash Respins, deoarece se declanseaza destul de des si se pot obtine premii consistente. In plus, ofera de 37.500 x miza totala per rotire, ceea ce este destul de atractiv. Daca doresti mai mult actiune, iti recomandam si jocul de pacanele Power of Thor Megaways.