Free cookie consent management tool by TermsFeedJocuri pacanele: 2 Dragons
Jocuri pacanele: 2 Dragons
5.0

Jocuri pacanele: 2 Dragons

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
EGTFantezie18 Ianuarie, 201696.28%NUDADA750 x

2 Dragons jocuri pacanele

Recunoscuta pentru diversitatea si istoria interesanta, cultura asiatica a fost un subiect des intalnit in randul filmelor, cartilor si al documentarelor. EGT este provider-ul responsabil pentru crearea jocului 2 Dragons, care aduce in lumea cazinou-ului o serie de simboluri interesante. Desfasura pe 20 de linii de plata si cinci role, acest joc la pacanele si-a facut intrarea pe piata sloturilor in urma cu aproximativ trei ani.

Acest joc este inspirat de dragonii care au o insemnatate importanta in cultura asiatica. Se spune ca acesta binecuvanta mortii in aceasta cultura. Sunt cinci role pe care isi fac mereu aparitia 15 simboluri distribuite in mod egal pe fiecare dintre aceste role.

Simboluri

2 Dragons nu ne scapa nici de aceasta data de cunoscutele simboluri clasica din jocurile la pacanele. J, 10, Q, A si K fac si ele parte din grafica acestui joc, oferind castiguri substantiale. Totusi, exista o serie de sase simboluri reprezentativa si care dau tema jocului. Lampionul, ying-yang, dragonul de aur si imparateasa sau imparatul sunt simboluri considerate obisnuite.

Exista si un wild, acesta fiind reprezentat de dragonul aurie si care are drept menire sa substituie toate celelate simboluri, cu exceptia celui Scatter. UN alt dragon, de data aceasta cel argintiu este cel care declanseaza jocurile gratuite. El este denumit Scatter si apare pe rolele 1, 3, 5.

Jocuri pacanele: 2 Dragons
Tabel de plata 2 Dragons

Reguli de joc si gameplay

Pe ecranul grena si unde simbolul dragonului este pe fundal, cele cinci role intorc 15 simboluri. Fiecare doua sau trei simboluri, dupa caz, se transforma catigatoare daca sunt consecutiv pe una dintre cele 20 de linii de plata. Aceste castiguri variaza in functie de valoarea pariului pus pentru fiecare rotire. Sunt cinci tipuri de pariuri, de la 20 de credite pe fiecare pariu si pana la 400, care este cel mai mare pariu.
2 Dragons ofera castiguri uneori substantiale, dar singura conditie este ca simbolurile sa fie de la stanga catre dreapta pe ecranul de joc si linia de plata. Exista si o functie speciala, aceasta declanseaza 15 jocuri gratuite, oferind posibilitatea redeclansarii ei.

Functii speciale

Sunt cateva simboluri care sunt nelipsite din jocurile la pacanele ale celor de la EGT si nu numai. Unul dintre acestea este cel WILD, reprezentat printr-o imagine a dragonului de aur. Acesta isi poate face aparitia pe fiecare dintre cele cinci role si inlocuieste toate celelalte simboluri, exceptandu-l pe cel Scatter.

Speciala este o alta functie pe care jucatorul de pacanele o vizeaza. In ceea ce priveste 2 Dragons, aceasta se declanseaza daca pe ecran apar trei dragoni argintii. Acestia apar exclusiv pe rolele 1, 3 si 5, declansand 15 rotiri gratuite. Activata aceasta speciala, ofera posibilitatea redeclansarii ei, cat a posibilitatii stivuirii de mai multe simboluri WILD. Speciala este singura care ofera oportunitatea unui ecran intreg cu simboluri WILD.

GAMBLE este functia care ii poate ajuta pe cei inspirati si nemultumiti de castigurile rezultate. Aceasta permite dublarea ultimului castig. O carte este cu fata in jos, jucatorul avand ocazia sa indice culoarea corecta a ei. Rosu si negru sunt cele doua culori ale acestei functii, iar cinci astfel de culori corect indicate, fac ca acel castig rezultat sa fie automat introdus in balanta.

Plati pacanele 2 Dragons

Un asemenea joc, precum 2 Dragons ofera posibilitatea unui castig de aproape 40 de ori mai mare decat miza pariului. Pentru ca acesta sa apara este nevoie de o intreaga linie de plata de imparati, acesta fiind cel mai pretios simbol obisnuit. Miza mare este speciala, Activata, aceasta poate aduce castiguri foarte mari, dat fiind faptul ca exista posibilitatea ca intreg ecranul sa fie plin de simboluri WILD. Trebuie precizat ca simbolul imparatului este singurul care in timpul jocului poate umple intreg ecranul fara ca speciala sa fie declansata.

Cel mai mare castig atins fara ca speciala sa fie declansata poate sa fie de 300 000 credite, dar pentru ca acest lucru sa fie posibil este nevoie de un intreg panou de simboluri ale imparatului.

Jocuri pacanele pe mobil: 2 Dragons

In ziua de astazi tehnologia a avansat enorm, astfel ca providerii s-au adaptat repede, iar jocurile la pacanele pot fi acum rulate pe toate dispozitivele, fie ele mobile sau desktop. Sunt foarte putine jocuri la pacanele care nu pot rula pe telefonul mobil, tableta sau Ipad, dar 2 Dragons este un joc aparut relativ recent pe piata de cazino. Astfel spus, se poate juca pe toate dispozitive, indiferent de sistemul de operare utilizat. IOS sau Android, 2 Dragons merge perfect, recomandata ar fi rularea acestuia pe tableta.
Singura diferenta dintre 2 Dragons in varianta clasica si cea jucata pe dispozitive mobile este cea de amplasare a meniului sau a functiei GAMBLE si a pragurilor de pariere. Toate acestea nu mai apar in partea de jos a ecranului, ci in partea laterala din dreapta.

Verdict

Daca vrei sa joci un slot cu real potential de plata, dar care vine mai greu, 2 Dragons este jocul perfect. Acesta are o speciala care ruleaza de asa maniera ca poate sa ofere rotiri gratuite consecutive fara limita. Posibilitatea de a rula jocul pe dispozitivele mobile este din nou in avantaj, pe langa functiile si jackpoturile multiple existente.

Asa cum bine am mentionat anterior, rabdarea si bugetul poate nu permite asteptarea declansarii specialei si posibilitatea unui castig substantial. De regula, 2 Dragons genereaza castiguri mici si dese, menite sa te tina uneori pe linia decentei.