Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele gratis: Book of Magic
Pacanele gratis: Book of Magic
5.0

Pacanele gratis: Book of Magic

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
EGTFantezie22 Iulie, 201496.09%NUDADA10.000 x

Book of Magic jocuri pacanele

Magia este lumea copilariei noastre, filme celebre au avut drept tema aceasta latura a omenirii. Este si tema principala a jocului la pacanele Book of Magic. Produs de EGT, acesta a aparut pe piata sloturilor video in vara anului 2016, deci putem spune ca este un joc relativ nou. Bazat pe o grafica moderna, combina perfect lumea magiei, datorita simbolurilor specifice unui asemenea joc, cu seria de simboluri obisnuite. Pe cinci role verticale si trei tamburi orizontali, sunt stivuite 15 simboluri, parte dintre ele obisnuite, iar altele considerate speciale. Book of Magic este un joc care are de toate, specila, functia Gamble, jackpot.

Simboluri

Lumea magieieste una fascinanta, cu atat mai mult cand este vorba despre lucruri pozitive. Book of Magic relieefeaza, prin simbolurile specifice, acest tip de lume. Clasicul este si el prezent, simboluri precum 9, 10, Q, K sau A fac parte din componenta sa. Viu colorate, aceste simboluri nu sunt stivuite de mai multe ori pe aceeasi rola. Este permisa aparitia unui singur simbol de acelasi fel pe fiecare dintre cele cinci role.

Sunt 13 simboluri, sase dintre ele fiind cele clasice, reprezentate de 9, K, A, J, Q si 10, iar restul, apartin temei jocului la pacanele Book of Magic. Sunt si doua simboluri considerate speciale, unul dintre ele este cel WILD, care substituie toate simbolurile obsinuite. Un altul este cel SCATTTER, care declanseaza speciala.

Brosa magica, cartea magica, globul de cristal, vrajitorul cel batran si inteleg sau vrajitoarea tanara, sunt simbolurile reprezentate pe ecranul de joc.

Pacanele gratis: Book of Magic
Tabel simboluri Book of Magic

Reguli de joc si gameplay

Primul lucru pe care trebuie sa-l faci cand joci un slot video este sa-ti setezi un target. In functie de buget, trebuie sa alegi unul dintre cele cinci praguri de pariere existente, de la 20 de bani si 4 RON.in functie de valoarea pariului, castigurile sunt pe masura.

In partea laterala a celor 5 role apar numerele de linii minime si maxime acestui joc. Book of Magic permite ajustarea numarului de linii de plata. Sunt cinci praguri, intre 1 si 20 de linii de plata pot fi selectate, in functie de numarul lor si pragurile de pariere se limiteaza. In fiecare rotire sunt stivuite 15 simboluri, trei diferite pe aceeasi rola, astfel, nu este permisa aparitia unui acelasi simbol pe intreg ecranul. Pentru ca un castig sa fie valid, este nevoie ca pe linia de plata sa existe, in functie de simbol, intre doua si cinci simboluri, dar de la stanga la dreapta.

Functii speciale

Printre simbolurile existente, WILD si SCATTER sunt cele speciale. Primul inlocuieste toate celelalte simboluri considerate obisnuite, singura exceptie este cea a SCATTER-ului. Acesta din urma permite activarea specialei. 15 jocuri gratuite cu multiplicator de 3 sunt activate in momentul in care apar trei globuri de cristal pe ecran, la sfarsitul fiecarei rotiri. Acest simbol apare pe fiecare rola. Declansata speciala, castigurile realizate in ecle 15 jocuri grauite sunt inmultumite, fiecare in parte, cu trei. Exista posibilitatea de redeclansare a acestei speciale, fara vreun prag maxim.

O alta functie existenta este cea GAMBLE, care permite dublarea ultimului castig. Activata aceasta functie, pe ecran apare o carte de joc cu fata in jos, a carei culoare trebuie ghicita. Jucatorul poate alege intre rosu si negru. Daca culoarea indicata este corecta, in functie de castigul rezultat, actiunea se poate repeta de cinci ori consecutiv. Castigul rezultat in urmei acestei serii, se introduce automat in balanta.

Plati pacanele Book of Magic

Ca fiecare joc clasic la pacanele, Book of Magic permite alegerea unui prag de pariere. Exista intre cincii asemenea praguri, intre 20 de bani si 4 lei pe fiecare rotire. Castigurile rezultate valoreaza in functie de valoreaza pariului pentru fiecare rotire in parte. Cel mai mare castig existent pe o singura linie de plata este de 200.000 credite (2000 RON).

Varianta clasica inseamna rularea jocului la pacanele Book of Magic pe 20 de linii de plata. Totusi, ele se pot ajusta si in functie de asta si valoreaza pragurilor de pariere. Sunt cinci praguri de ajustare a liniilor de plata, 1, 5, 10, 15 si 20 de linii.

Jocuri pacanele pe mobil: Book of Magic

Ca in toate domeniile, trebuie tinut pasul cu tehnologia. Lumea sloturilor video a tinut cont de acest aspect si s-a dezvoltat mult in acest sens. EGT-urile se pot juca si pe dispozitivele mobile, fara sa se tina cont de sistemul de operare al acestui device. Astfel, Book of Magic este si el unul dintre jocurile ce pot rula perfect, atat pe mobil, cat si pe tableta.

Nu sunt diferente majore, grafica moderna ramane aceeasi. Se schimba modul de amplasare a meniului. Fata de varianta clasica, cea desktop, acesta este pe partea laterala, tot acolo se pot ajusta toate pragurile de pariere, se activeaza functia Gamble.

Verdict

Daca este un joc cu speciale asupra caruia sa-ti indrepti atentia, atunci Book of Magic merita sa fie unul dintre preferate. Pe langa simbolul Wild, care substituie celelalte simboluri obisnuite, propune un jackpot progresiv, cat si posibilitatea declasarii specialei. Partea buna este ca aceasta speciala se poate redeclansa fara a exista un prag maxim.

Stim cat de important este confortul propriu, iar posibilitatea de a juca Book of Magic direct din fotoliu, este un plus. Per total, este un joc pe care merita sa-l incerci, cu atat mai mult daca esti fan al jocurilor la pacanele produse de EGT.