Free cookie consent management tool by TermsFeedJocuri ca la aparate: Brave Cat
Jocuri ca la aparate: Brave Cat
5.0

Jocuri ca la aparate: Brave Cat

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
EGTFantezie18 Noiembrie, 201796.18%NUDADA1.000 x

Brave Cat jocuri pacanele

O poveste veche, cu origini din Franta, cea dateaza din secolul 16, este acum joc la pacanele, denumit “Brave Cat”. Aparut relativ recent, in 2017, beneficiaza de o grafica moderna, ecranul fiind unul luminos, culori vii. Este unul dintre jocurile care se deosebeste printr-un numar mai mare de tamburi decat sloturile video clasice. Raman 5 role, acestea sunt neschimbate, dar sunt patru tamburi orizontali, in total, fiind stivuite 20 de simboluri intr-o singura rotire.

Jocul la aparate Brave Cat nu este unul popular, asta si pentru ca este aparut relativ recent, in luna august a anului 2017.

Simboluri

Producatorul jocului a imbinat din nou, foarte bine, simbolurile clasice, carora le-a dat culoare, cu simbolurile exclusiv dedicate Brave Cat. In total, sunt stivuite 13 simboluri diferite, noua dintre ele sunt considerate obisnuite, iar patru sunt speciale. Aici vorbim despre deja cunoscutele Q, J, K si A, pe care le gasim in aproape fiecare joc la pacanele. Motanului curajos, cel care este personajul principal al jocului, este evidentiat prin simbolul WILD. Trasura caracteristica secolului 16 apare si ea in joc, sub forma unul simbol, alaturi de palaria motanului si cizmele sale. Trei dintre simboluri pereche sunt Scatter, in functie de numarul lor, sunt declansate jocurile gratuite. Mai sunt alte trei simboluri care ii evidentiaza pe fiul cel mic al imparatului, printesa si vrajitorul, toti acestia apar in basmul lui Charles Perrault.

Reguli de joc si gameplay

Prima regula cand vrei sa joci un slot video este sa ai bani, sa iti gestionezi bine bugetul alocat. EGT este un joc unde exista cinci praguri de pariere pentru jocurile la pacanele existente. Brave Cat ofera tot atatea tipuri de pariuri, cu valori intre 40 si 800 de credite pentru fiecare rotire. Sunt cinci role, pe fiecare dintre aceasta sunt stivuite patru simboluri, 20 in total, pentru fiecare rotire completa. Aceste simboluri pot fi repetitive.

Castigurile sunt si ele, de cele mai multe ori, mici si repetitive, asta si din cauza RTP-ului mic, dar si a numarului de 40 de linii de plata. Sunt linii fixe, pe care nu le poti ajusta, asa cum este cazul altor jocuri ale aceluiasi producator. Pentru ca un castig sa fie valid, este nevoie ca simbolurile sa fie pe linie de plata de la stanga ecranului catre dreapta.

Daca pe ecranul jocului, la terminarea unei rotiri sunt cel putin cinci simboluri Scatter, atunci sunt declansate jocurile gratuite. Numarul lor variaza in functie de simbolul aparut si de numarul total. Astfel spus, sunt patru tipuri de speciale care se vor acorda, toate plecand de la cele trei simboluri Scatter. Acestea sunt reprezentate de doua imagini alaturate, in diferite combinatii: castel/castel, castel/imparat sau imparat/imparat. Aceste jocuri gratuite se vor acorda daca pe ecranul de joc sunt intre 4 sau mai multe simboluri.

Functii speciale

Jocurile la pacanele sunt sloturi video care diferta de la un producator la altul. Pentru un joc cu 40 de linii fixe de plata, Brave Cat ofera multiple modalitati de declansare a jocurilor gratuite. Simbol Scatter in jocul la pacanele Brave Cat nu inseamna intreaga sa imagine in sine, ci jumatate, care poate fi reprezentata fie de castel, fie de imparat. Un simbol Scatter este reprezentat de doua simboluri care pot declansa speciala.

  • 5 sau mai multe simboluri castel sau imparat declanseaza intre 6 si 10 de rotiri gratuite + functie de rotiri aditionale.
  • 4 simboluri castel + 4 simboluri imparat declanseaza 6 rotiri gratuite + functie de rotiri aditionale + functie de credite Wild;
  • 5 simboluri castel + 5 simboluri imparat vor declansa 20 de rotiri gratuite + functie de rotiri aditionale + functie de credite Wild;
  • 5 sau mai multe simboluri imparat declanseaza intre 6 si 100 de rotiri gratuite + functie de credite Wild.

Functia de credite Wild inseamna ca in timpul rotirilor gratuite sunt stivuite simboluri Wild si fiecare dintre acestea acorda redite aditionale. Acestea apar chiar si pe cele care nu fac parte din combinatii de linii de plata castigatoare.

Wild-ul, reprezentat prin simbolul pisicii cu palarie, are rol de substitut pentru toate celelalte simboluri obisnuite. Acesta este stivuit pe toate cele cinci role si poate sa apara pe intreg ecranul de joc.

Plati pacanele Brave Cat

Un joc la pacanele pe 40 de linii de plata, de regula, ofera castiguri mici, dese, dar valoarea lor difera si in functie de valoreaza pariului. Cu cat acesta creste, castigurile au alta valoare. Brave Cat permite ca pragul maxim al unul pariu sa fie de 800 credite (8 RON). Pentru o singura linie de plata, cel mai mare castig acordat pentru un astfel de pariu este de 20 000 credite. Asta implica cel putin o linie de simboluri WILD. Daca acest simbol este stivuit pe intreg ecranul jocului atunci se declanseaza suma maxima ce poate fi castigata pentru 40 de linii, respectiv 800.000 credite (8000 RON).

Jocuri ca la aparate: Brave Cat
Simboluri si plati Brave Cat

Jocuri pacanele pe mobil: Brave Cat

Tehnologia avanseaza rapid, nu trebuie sa ne surprinda ca in curand, un joc la pacanele se poate juca si pe ceasul inteligent. Pana atunci, EGT tine pasul cu moda si ofera posibilitatea rulari jocurilor produse sa fie rulate si pe dispozitivele mobile. Brave Cat se poate juca atat pe mobil, tableta sau Ipad, indiferent de sistemul lor de operare. Aceeasi grafica moderna apare si pe varianta desktop sau cea mobila, singura diferenta este amplasarea meniului. Daca in varianta clasica, cea pe desktop, meniul este in partea de jos, pe dispozitivele mobile ele apar in partea laterala.

Recomandarea noastra este sa rulati Brave Cat pe tableta. Este o dimensiune potrivita pentru un asemenea joc, nu trebuie sa te obosesti pentru a distinge combinatiile de simboluri.

Verdict

Daca iti plac jocurile care au o poveste la baza, atunci Brave Cat este jocul potrivit. Faptul ca este un joc cu 40 de linii fixe de plata nu il face neaparat mai atractiv. RTP-ul este unul mic, iar asta trebuie sa te puna pe ganduri, pentru ca acele castiguri mari sunt rare. Mai mult, jocul genereaza castiguri mici si dese,

Pentru a compensa acest lipsuri din punct de vedere al RTP-ului, Brave Cat propune o serie de speciale, poti ajunge pana la 100 de jocuri gratuite. Dar si acestea sunt greu de prins, avand in vedere ca sunt diferite combinatii de simboluri.